| | |
04.02.2012 15:08 -
Re: hydraulika-svítí vechny kontrolky....
|
2447431
|
|
jumep
|
|
|
1.8i - bohuzial normalne, ale to je tema inde
ak si nejsi isty tym vyskacom, skoc na diagnostiku kde bude vidiet ci sa na nom menia udaje alebo nie
za 1000korun ci kolko stoji nestoji za to nieco s nim robit a vydrzi isto aspon tych 5 rokov v pohode
1.8i - bohuzial normalne, ale to je tema inde
ak si nejsi isty tym vyskacom, skoc na diagnostiku kde bude vidiet ci sa na nom menia udaje alebo nie
za 1000korun ci kolko stoji nestoji za to nieco s nim robit a vydrzi isto aspon tych 5 rokov v pohode
|
|
04.02.2012 16:44 -
|
2447456
|
|
jruze
|
|
|
vos.pe napsal(a): Tak maxi pojistka je OK,dalo mi práci ji najít,není pod řídící jednotkou ale na spodní straně rámečku s ostatními pojistkami...vypadá to na 90% na přední korektor,nezbývá ne sistém pokus- omyl.Korektor jsem před dvěma lety oivoval sprejem,tak je to nadějné.1000kč je dost ale čerpadlo by bylo horí...
Nevím co jsi oivoval sprejem na bezkontaktním snímači(korektoru),ale mám tu asi tři na ,,oivení" (ko) tak jestli chce tak ti je polu.Jinak si zahrává s odpálením něčeho co je podstatně draí ne 900,- korektor
Nevím co jsi oivoval sprejem na bezkontaktním snímači(korektoru),ale mám tu asi tři na ,,oivení" (ko) tak jestli chce tak ti je polu.Jinak si zahrává s odpálením něčeho co je podstatně draí ne 900,- korektor:nevim :-o
|
|
04.02.2012 20:34 -
|
2447519
|
|
vos.pe
|
|
|
Docela by mne zajímalo jak ten korektor opravdu funguje,doufám e se do něj podívám a dovím se pravdu.protoe jsem slyel několik verzí...nicméně rozhodně nechci ádný z druhé ruky ani repliku,servisu se bohuel nevyhnu.To sprejování ho ovem před dvěma lety úspěně oivilo,nakonec jsem to vyčetl zde jako monost bez záruky,jen to bylo o jiném problému,pořád to měnilo výku,i na zaparkovaném autě.Je to prostě nervák!
Docela by mne zajímalo jak ten korektor opravdu funguje,doufám e se do něj podívám a dovím se pravdu.protoe jsem slyel několik verzí...nicméně rozhodně nechci ádný z druhé ruky ani repliku,servisu se bohuel nevyhnu.To sprejování ho ovem před dvěma lety úspěně oivilo,nakonec jsem to vyčetl zde jako monost bez záruky,jen to bylo o jiném problému,pořád to měnilo výku,i na zaparkovaném autě.Je to prostě nervák!:-((((
|
|
04.02.2012 20:43 -
|
2447523
|
|
jumep
|
|
|
kup ho v servise a prehod si ho ... nad cim places?
kup ho v servise a prehod si ho ... nad cim places?
|
|
04.02.2012 22:47 -
|
2447575
|
|
vos.pe
|
|
|
nepláču ale prý se musí aktivovat přes diagnostiku,tu nemám
a taky je -15 a metr sněhu
nepláču ale prý se musí aktivovat přes diagnostiku,tu nemám
a taky je -15 a metr sněhu :-)
|
|
04.02.2012 22:49 -
|
2447577
|
|
jumep
|
|
|
nemusi sa nic, vymenis vyskac a pojde ... jedine ak by ostal stale v chybe a musel sa resetnut, co myslim nebude treba
nemusi sa nic, vymenis vyskac a pojde ... jedine ak by ostal stale v chybe a musel sa resetnut, co myslim nebude treba
|
|
05.02.2012 15:31 -
|
2447795
|
|
vos.pe
|
|
|
straná představa!
straná představa!:-o
|
|
07.02.2012 17:56 -
|
2448652
|
|
vos.pe
|
|
|
Hotovo,byl to přední regulátor výky...
Hotovo,byl to přední regulátor výky...
|
|