22.01.2012 21:27 -
Vypadnutí a nasazení vnitřního zpětného zrcátka
|
2443409
|
|
stejskli
|
|
|
Manelce údajně bez jakékoli příčiny vypadlo vnitřní zpětné zrcátko z úchytu připevněného na skle a stropu. Neviděl jsem to, ale můe se to vůbec stát? A dá se to tam nějak snadno nasadit zpět bez rizika pokození zrcátka a elektriky v něm (zatmavování)?
Manelce údajně bez jakékoli příčiny vypadlo vnitřní zpětné zrcátko z úchytu připevněného na skle a stropu. Neviděl jsem to, ale můe se to vůbec stát? A dá se to tam nějak snadno nasadit zpět bez rizika pokození zrcátka a elektriky v něm (zatmavování)?
|
|
22.01.2012 21:38 -
Re: Vypadnutí a nasazení vnitřního zpětného zrcátka
|
2443415
|
|
Hanz 397
|
|
|
Kdy jsem jezdil s dětma na tábory,tak jsme tam měli C15 a tam zrcátko padalo neustále Stačí nasunout odspoda a ucítí,jak jakoby zacvakne-je to docela brutál. Asi ho tam někdo málo zatlačil,kdy dělal třeba sklo... Pokud se tada neodlepil ten drák,co je na skle. Ale i ten jde přilepit-je na to spel lepidlo.
Kdy jsem jezdil s dětma na tábory,tak jsme tam měli C15 a tam zrcátko padalo neustále:-d Stačí nasunout odspoda a ucítí,jak jakoby zacvakne-je to docela brutál. Asi ho tam někdo málo zatlačil,kdy dělal třeba sklo... Pokud se tada neodlepil ten drák,co je na skle. Ale i ten jde přilepit-je na to spel lepidlo.
|
|
22.01.2012 22:41 -
Re: Vypadnutí a nasazení vnitřního zpětného zrcátka
|
2443441
|
|
jumep
|
|
|
je na to inforapid dokonca:
Vnitřní zpětné zrcátko nedrí na čelním skle
PODMÍNKY VÝSKYTU :
1. PÙVOD
Vadné přilepení patice zpětného zrcátka k čelnímu sklu.
2. OPRAVA V ZÁRUÈNÍ DOBÌ
Přilepit patici zpětného zrcátka k čelnímu sklu.
V oddělení náhradních dílů si opatřit(v případě potřeby) :
Tuba s lepidlemOznačení 9984 E1
PaticeOznačení 8148 QT
Odmastit čelní sklo a vyčistit patici od vech zbytků lepidla, jestlie bude původní patice znovu pouita.
Ustavit patici:Vystředit jí bočně vzhledem k sítotisku a umístit do vzdálenosti 17 mm nad patici snímače detě.
je na to inforapid dokonca:
Vnitřní zpětné zrcátko nedrí na čelním skle
PODMÍNKY VÝSKYTU :
1. PÙVOD
Vadné přilepení patice zpětného zrcátka k čelnímu sklu.
2. OPRAVA V ZÁRUÈNÍ DOBÌ
Přilepit patici zpětného zrcátka k čelnímu sklu.
V oddělení náhradních dílů si opatřit(v případě potřeby) :
Tuba s lepidlemOznačení 9984 E1
PaticeOznačení 8148 QT
Odmastit čelní sklo a vyčistit patici od vech zbytků lepidla, jestlie bude původní patice znovu pouita.
Ustavit patici:Vystředit jí bočně vzhledem k sítotisku a umístit do vzdálenosti 17 mm nad patici snímače detě.
|
|
| |