15.01.2012 17:10 -
Ovládání řízení v noci tlačítko DARK
|
2440737
|
|
brutar
|
Město: Český Dub, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Chtěl bych se zeptat, jak přesně funguje toto tlačítko. Mám C5 II a kdy jsem si ji vezl domů, tak na dálnici jsem po druhém stisku tlačítka vypnul displej + podsvícení ostatních ukazatelů. Svítil jenom tachometr. Dneska kdy jsem to zkouel s nastartovaným autem, jen jsem stál, tak mi el vypnout jenom displej a vechny budíky svítili. NEbylo to tak jako před tím, e zůstal svítit jenom tachometr.
Aktivuje se toto pouze za jízdy?
Díky
Chtěl bych se zeptat, jak přesně funguje toto tlačítko. Mám C5 II a kdy jsem si ji vezl domů, tak na dálnici jsem po druhém stisku tlačítka vypnul displej + podsvícení ostatních ukazatelů. Svítil jenom tachometr. Dneska kdy jsem to zkouel s nastartovaným autem, jen jsem stál, tak mi el vypnout jenom displej a vechny budíky svítili. NEbylo to tak jako před tím, e zůstal svítit jenom tachometr.
Aktivuje se toto pouze za jízdy?
Díky
|
|
15.01.2012 18:13 -
Re: Ovládání řízení v noci tlačítko DARK
|
2440805
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Jsou tam nějaké podmíky. Myslím, e jízda nad určitou rychlost a tma zaregistrovná senzorem světla.
Jsou tam nějaké podmíky. Myslím, e jízda nad určitou rychlost a tma zaregistrovná senzorem světla.
|
|
15.01.2012 19:17 -
|
2440896
|
|
jumep
|
|
|
podmienka je ze nesmie nic ine na pristrojoch svietit, akonahle su otvorene dvere, svieti servis alebo nieco ine, svieti cela pristrojovka
podmienka je ze nesmie nic ine na pristrojoch svietit, akonahle su otvorene dvere, svieti servis alebo nieco ine, svieti cela pristrojovka
|
|
15.01.2012 19:18 -
|
2440897
|
|
TomasH
|
Město: Pribram, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Měl jsi zapnutý bezp. pás? Pokud ne, tak je to tím (alespoň u C5-I). Také pokud svítí nějaká výstraná kontrolka, tak se to chová jak píe.
Tomá
Měl jsi zapnutý bezp. pás? Pokud ne, tak je to tím (alespoň u C5-I). Také pokud svítí nějaká výstraná kontrolka, tak se to chová jak píe.
Tomá
|
|
15.01.2012 19:20 -
|
2440899
|
|
brutar
|
Město: Český Dub, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
ádná výstraná kontrolka nesvítí, ale pás jsem zapnutej neměl, tak to bude tím. Díky za radu
ádná výstraná kontrolka nesvítí, ale pás jsem zapnutej neměl, tak to bude tím. Díky za radu :-)
|
|
15.01.2012 19:28 -
|
2440903
|
|
jumep
|
|
|
ak si nemal pas zapnuty, svieti ti vystrazna kontrolka nezapnuteho pasu, nezavadzaj
ak si nemal pas zapnuty, svieti ti vystrazna kontrolka nezapnuteho pasu, nezavadzaj
|
|
| |