| | |
30.11.2011 16:28 -
Tané zařízení - pojistná událost
|
2429581
|
|
gembo1
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 34 |
|
|
ahojte mam zopar otazok. Rok dozadu ma nabral ww sharan do kufra najviac si to odnieslo tazne. To som musel zhodit teda zahodit. O nehode sme spisali zaznam aj s jeho poistovakom . Chcel by soom si to tazne dat preplatit ale neche sa mi kupovat novy kus lebo ho ajtak nevyuzijem a nove tazne zariadenie na citroen c5 stoji 200E a ajtak by mi ho nezaplatili cele. Poradte mi prosi ako mam dalej postupovat aby som z toho vytazil co najviac.
ahojte mam zopar otazok. Rok dozadu ma nabral ww sharan do kufra najviac si to odnieslo tazne. To som musel zhodit teda zahodit. O nehode sme spisali zaznam aj s jeho poistovakom . Chcel by soom si to tazne dat preplatit ale neche sa mi kupovat novy kus lebo ho ajtak nevyuzijem a nove tazne zariadenie na citroen c5 stoji 200E a ajtak by mi ho nezaplatili cele. Poradte mi prosi ako mam dalej postupovat aby som z toho vytazil co najviac.
|
|
30.11.2011 16:31 -
Re: Tané zařízení - pojistná událost
|
2429585
|
|
jumep
|
|
|
nechat preplatit rozpoctom, demontovat a nechat odpisat v papieroch
nechat preplatit rozpoctom, demontovat a nechat odpisat v papieroch
|
|
30.11.2011 16:32 -
|
2429586
|
|
Darja
|
|
|
pokud si měl odjímatelný bajonet, tak tam taný nemělo co dělat. Za to sekat pracky.
Pokud is měl bajonet pevný, mělo by to být součástí kody. Ale jestli se to stalo před rokem???? Tak to u je pojistná událost vyřeená ne?
pokud si měl odjímatelný bajonet, tak tam taný nemělo co dělat. Za to sekat pracky.
Pokud is měl bajonet pevný, mělo by to být součástí kody. Ale jestli se to stalo před rokem???? Tak to u je pojistná událost vyřeená ne?
|
|
06.12.2011 20:18 -
|
2430911
|
|
C5stepan
|
|
|
No jo, sekat pracky, to by Ti lo. Ale kdy neseene klíč tak to nesundá. Ale u se stalo, na STK jsem dostal varování (asi oprávněné) před policajty: 1: koule částečně kryje RZtku. 2. Pokud je sundavací a zas tam dací, nemá tam co dělat. Dnes jsem sundal celou tu nepotřebnost (4 rouby) a mám pokoj. Ale zase jsem nahrál těm, co neumí brzdit nebo parkovat.....
No jo, sekat pracky, to by Ti lo:-)))). Ale kdy neseene klíč tak to nesundá:nevim. Ale u se stalo, na STK jsem dostal varování (asi oprávněné) před policajty: 1: koule částečně kryje RZtku. 2. Pokud je sundavací a zas tam dací, nemá tam co dělat. Dnes jsem sundal celou tu nepotřebnost (4 rouby) a mám pokoj:palec. Ale zase jsem nahrál těm, co neumí brzdit nebo parkovat.....
Přílohy: C5 čidla (9).JPG ( 3501810b ) - |
|
06.12.2011 20:20 -
|
2430915
|
|
jumep
|
|
|
pozor, ak mas tazne v papieroch, musi byt namontovane
pozor, ak mas tazne v papieroch, musi byt namontovane
|
|
06.12.2011 20:24 -
|
2430920
|
|
C5stepan
|
|
|
V papírech je zapsané. Sundal jsem fajku spojenou s jakýmsi válcem, ostatní vč. zásuvky zůstalo na autě. Stačí to?
V papírech je zapsané. Sundal jsem fajku spojenou s jakýmsi válcem, ostatní vč. zásuvky zůstalo na autě. Stačí to?
|
|
06.12.2011 23:43 -
|
2431033
|
|
jumep
|
|
|
jo, tazne tam mas, to staci, len nesmies mat zapisane a nemat ho tam vobec
jo, tazne tam mas, to staci, len nesmies mat zapisane a nemat ho tam vobec
|
|
07.12.2011 20:13 -
|
2431289
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
mám sundávací bajonet, zapsanej v TP, ale nesundávám ho právě z důvodů frajerů, co by mě chtěli vojet zezadu! kdy u mě mají parkovat v kufru, tak a z toho taky něco mají.
mám sundávací bajonet, zapsanej v TP, ale nesundávám ho právě z důvodů frajerů, co by mě chtěli vojet zezadu! kdy u mě mají parkovat v kufru, tak a z toho taky něco mají. :nevim
|
|
07.12.2011 21:59 -
|
2431378
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
jumep napsal(a): jo, tazne tam mas, to staci, len nesmies mat zapisane a nemat ho tam vobec
NA Xantii jsem to tak měl 8 let - od koupě do prodeje - a na technické s tím nikdy problém neměli.
NA Xantii jsem to tak měl 8 let - od koupě do prodeje - a na technické s tím nikdy problém neměli.
|
|
| |
|
|