12.11.2011 18:56 -
Jak odčerpat nadrku ostřikovačů
|
2424711
|
|
bruno
|
Město: Hrádek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Poradi mi někdo jak vyčerpat letní kapalinu z ostřikovače na C5 x7.?Děkuji za info.
Poradi mi někdo jak vyčerpat letní kapalinu z ostřikovače na C5 x7.?Děkuji za info.
|
|
12.11.2011 19:10 -
Re: Jak odčerpat nadrku ostřikovačů
|
2424723
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
bruno napsal(a): Poradi mi někdo jak vyčerpat letní kapalinu z ostřikovače na C5 x7.?Děkuji za info.
no kalové čerpadlo tam nevejde, tak snad nějaká hadička a vycucnout jak víno z demionu, jinak přítě to chce před zimou trochu přemýlet a nervat tou letní směsi do plna, můj návod: před zimou - dle počasí prostě něco vystříkám cestou do a cestou z a pak doleju neředěnou, na léto směs nekupuji, dávám tam čistou vodu a trochu saponátu, ale jestli ty kupuje i letní, tak nevím proč si u někdy v půlce října nedolil jenom zimní
no kalové čerpadlo tam nevejde, tak snad nějaká hadička a vycucnout jak víno z demionu, jinak přítě to chce před zimou trochu přemýlet a nervat tou letní směsi do plna, můj návod: před zimou - dle počasí prostě něco vystříkám cestou do a cestou z a pak doleju neředěnou, na léto směs nekupuji, dávám tam čistou vodu a trochu saponátu, ale jestli ty kupuje i letní, tak nevím proč si u někdy v půlce října nedolil jenom zimní ;-)
|
|
12.11.2011 19:46 -
|
2424734
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
předvídat....v říjnu dolejvat u zimní ... třeba . Co víc říct , napsat .
předvídat....v říjnu dolejvat u zimní ... třeba . Co víc říct , napsat .
|
|
12.11.2011 23:39 -
|
2424828
|
|
Darja
|
|
|
Proč řeit odčerpání? stačí jen trochu dýl stříkat a dolít zimní a pokračovat jen v zimní.
Přece nebudete řeit pár decek letní kapaliny za pár kaček....
Proč řeit odčerpání? stačí jen trochu dýl stříkat a dolít zimní a pokračovat jen v zimní.
Přece nebudete řeit pár decek letní kapaliny za pár kaček....
|
|
13.11.2011 10:15 -
|
2424836
|
|
bruno
|
Město: Hrádek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Díky za odp.To vechno jsem kdysi dělal a předvidal.Ale byl jsem v servisu koncem zaři a tam mi ji doplnili do plna.A s tou hadičkou jsem to taky skouel a nejde tam narvat.
Díky za odp.To vechno jsem kdysi dělal a předvidal.Ale byl jsem v servisu koncem zaři a tam mi ji doplnili do plna.A s tou hadičkou jsem to taky skouel a nejde tam narvat.
|
|
13.11.2011 12:41 -
|
2424851
|
|
Mamlas
|
|
|
Taky bych to neresil - parkrat caknout na okno (pokud mas ostrikovace svetel tak napln stejne mizi pred ocima) a jenom dolit nejakou nemrzkou do -40 a nazdar.
Taky bych to neresil - parkrat caknout na okno (pokud mas ostrikovace svetel tak napln stejne mizi pred ocima) a jenom dolit nejakou nemrzkou do -40 a nazdar.
|
|
| |