| | |
22.10.2011 20:11 -
narazova pojistka u C5 2001?
|
2420645
|
|
tofifemar
|
Město: Loupov, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Zdravim, mám problém...koupil jsem lehce uklou C5 na LPG, motor startoval jel v pohode...po nastrojeni mi nejde nastartovat...prestala svitit skrinka,prepinac plyn benzin a nejde nastartovat...pri nastrojovani sem kladivem rovnal predni nosnik, a vtom si myslim, ze nestal problem, jelikoz do elektriky sem nesahal...ma C5 2001 narazovou pojistku?a popripade ze jo kde ji najdu?nebo netusite kde by mohl byt problem?pojistky sem vsechny zkouknul, draty kontakty zkontroloval a stale se nic nedeje...diky za rady
Zdravim, mám problém...koupil jsem lehce uklou C5 na LPG, motor startoval jel v pohode...po nastrojeni mi nejde nastartovat...prestala svitit skrinka,prepinac plyn benzin a nejde nastartovat...pri nastrojovani sem kladivem rovnal predni nosnik, a vtom si myslim, ze nestal problem, jelikoz do elektriky sem nesahal...ma C5 2001 narazovou pojistku?a popripade ze jo kde ji najdu?nebo netusite kde by mohl byt problem?pojistky sem vsechny zkouknul, draty kontakty zkontroloval a stale se nic nedeje...diky za rady
|
|
22.10.2011 20:33 -
Re: narazova pojistka u C5 2001?
|
2420650
|
|
.45acp
|
|
|
O pojistce já nic nevím, ale moná tam nějaká je. A neměls odpojenou baterku? Tam je pak potřeba znovu načíst klíček podle manuálu, aby se deaktivoval imobilizér.
O pojistce já nic nevím, ale moná tam nějaká je. A neměls odpojenou baterku? Tam je pak potřeba znovu načíst klíček podle manuálu, aby se deaktivoval imobilizér.
|
|
22.10.2011 21:22 -
|
2420669
|
|
tofifemar
|
|
|
odpojenou baterku sem mel...ale manual nemam, jak to udelam?
odpojenou baterku sem mel...ale manual nemam, jak to udelam?
|
|
22.10.2011 21:33 -
|
2420670
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tofifemar napsal(a): odpojenou baterku sem mel...ale manual nemam, jak to udelam?
trpí infekční nemoci vech nově příchozích: tzv. nehledačka, hledej, hledej, čti, klikej, vpravo nahoře je okno - fakt funguje, jinak třeba zde????? - .link.
jinak vítej v clubu
trpí infekční nemoci vech nově příchozích: tzv. nehledačka, hledej, hledej, čti, klikej, vpravo nahoře je okno - fakt funguje, jinak třeba zde????? - http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni ;-)
jinak vítej v clubu
|
|
22.10.2011 22:08 -
|
2420689
|
|
tofifemar
|
|
|
hledamhledam...v manualu sem vycetl, ze se ma nechat 10 vterin klicek nacist, ale to nepomaha
hledamhledam...v manualu sem vycetl, ze se ma nechat 10 vterin klicek nacist, ale to nepomaha
|
|
22.10.2011 22:09 -
|
2420690
|
|
tofifemar
|
|
|
a co ta pojistka?je u C5tek nebo ne?v manualu o ni taktez nic nepisi
a co ta pojistka?je u C5tek nebo ne?v manualu o ni taktez nic nepisi
|
|
22.10.2011 22:35 -
|
2420717
|
|
jumep
|
|
|
1. nikde som nevycital zakladnu info
a) po zapnuti kluca do polohy 2 sa ma rozsvietit pristrojovka a postupne pozhasinat
b) ked startujes - toci to motorom alebo nic?
c) ked to toci motorom, nieco to vypise? pipne?
2. "prestala svitit skrinka,prepinac plyn benzin a nejde nastartovat..."
chyba moze byt niekde tu .. poistka alebo kabel LPG niekde nacaty ...
toto asu nebude moc na radu na clube ... prejdi vsetky poistky a aj riadiacku plynu, nevieme ako to tam je spravene ... cize niekde zblbnuty plyn moze odstavit riadiacku motora ....
1. nikde som nevycital zakladnu info
a) po zapnuti kluca do polohy 2 sa ma rozsvietit pristrojovka a postupne pozhasinat
b) ked startujes - toci to motorom alebo nic?
c) ked to toci motorom, nieco to vypise? pipne?
2. "prestala svitit skrinka,prepinac plyn benzin a nejde nastartovat..."
chyba moze byt niekde tu .. poistka alebo kabel LPG niekde nacaty ...
toto asu nebude moc na radu na clube ... prejdi vsetky poistky a aj riadiacku plynu, nevieme ako to tam je spravene ... cize niekde zblbnuty plyn moze odstavit riadiacku motora ....
|
|
22.10.2011 22:53 -
|
2420721
|
|
jruze
|
|
|
Co vím tak nrazovku nemá(vlastní zkuenost),moná zkusil nastartovat brzo a někdy u nenaběhne protoe se uloila chyba.Já ne startuji tak zkouím dálkou zamknout odemknout dokud se nechytí a potom startuji.Pokud nejdou kontrolky po zapnutí klíčku-proel bych kostry ,napájení v BSM. Asi by tochtělo blií popis co kde a jak rovnal.Jestli je auto mrtvé celé tak někde hlavní napájení a kostry.A nebo někoho kdo ví co kde hledat (osobně a né po netu to jen tak nejde)
Co vím tak nrazovku nemá(vlastní zkuenost),moná zkusil nastartovat brzo a někdy u nenaběhne protoe se uloila chyba.Já ne startuji tak zkouím dálkou zamknout odemknout dokud se nechytí a potom startuji.Pokud nejdou kontrolky po zapnutí klíčku-proel bych kostry ,napájení v BSM. Asi by tochtělo blií popis co kde a jak rovnal.Jestli je auto mrtvé celé tak někde hlavní napájení a kostry.A nebo někoho kdo ví co kde hledat (osobně a né po netu to jen tak nejde)
|
|
22.10.2011 22:54 -
|
2420722
|
|
tofifemar
|
|
|
rozsviti a pozhasina, kdyz startuju tak to toci motorem a nic to nepise ani nepipa
rozsviti a pozhasina, kdyz startuju tak to toci motorem a nic to nepise ani nepipa
|
|
22.10.2011 23:08 -
|
2420735
|
|
jruze
|
|
|
IMO to nebude ten se hlásí - asi diag (otestovat-podívat se na závady).Jetě zkusit vechny konektory- rozpojit spojit(poblí moných otřesů)
Někdy není dobré pouívat 20.Kg kladivo místo rozpínáku.
IMO to nebude ten se hlásí - asi diag (otestovat-podívat se na závady).Jetě zkusit vechny konektory- rozpojit spojit(poblí moných otřesů)
Někdy není dobré pouívat 20.Kg kladivo místo rozpínáku.;-)
|
|
22.10.2011 23:26 -
|
2420743
|
|
jumep
|
|
|
narazova poistka je elekricka ... tudiz neni co resit
osobne to vidim tom ze je nieco s tym lpg, odtial ide nejaka blokacia na palivo
ak by to bol immo, ten hodi hlasku na display
narazova poistka je elekricka ... tudiz neni co resit
osobne to vidim tom ze je nieco s tym lpg, odtial ide nejaka blokacia na palivo
ak by to bol immo, ten hodi hlasku na display
|
|
22.10.2011 23:40 -
|
2420746
|
|
jruze
|
|
|
To ano,ale spoutí se po vystřelení aibagu nebo ne?
To ano,ale spoutí se po vystřelení aibagu nebo ne?
|
|
22.10.2011 23:42 -
|
2420748
|
|
jumep
|
|
|
neviem ako presne to funguje, ale v podstate neni tam treba nic reaktivovat ....
neviem ako presne to funguje, ale v podstate neni tam treba nic reaktivovat ....
|
|
22.10.2011 23:55 -
|
2420751
|
|
jumep
|
|
|
jo, ja som to videl aj v dokumentacii niekde ... ale bolo tam jasne napisane ze elektronicka narazova poistka, bez nutnosti zasahu
jo, ja som to videl aj v dokumentacii niekde ... ale bolo tam jasne napisane ze elektronicka narazova poistka, bez nutnosti zasahu
|
|
23.10.2011 13:06 -
|
2420800
|
|
tofifemar
|
|
|
tak uz je vyreseno......kuna prehryzala kabel od smesovace!!!neuveritelna zalezitost =)...
tak uz je vyreseno......kuna prehryzala kabel od smesovace!!!neuveritelna zalezitost =)...
|
|
| |
|
|