15.10.2011 15:11 -
Silentbloky a dráky na C5I 2.0HDi
|
2419057
|
|
Alexandr
|
Město: Praha-vychod, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdraim vechny, hledam info.(obrazkovy navod) o vech silenblokach,(draky na motoru) jak je vyměnit. Zatim jsem nael silenbloky na motoru horni prava strana,leva je patny přistup neni vidět. Taky jsem zjistil e pod motorem sileblok(drak) je patny.Na internetu jsem ho zatim nenael kde se da koupit. Děkuji za pomoc.
Zdraim vechny, hledam info.(obrazkovy navod) o vech silenblokach,(draky na motoru) jak je vyměnit. Zatim jsem nael silenbloky na motoru horni prava strana,leva je patny přistup neni vidět. Taky jsem zjistil e pod motorem sileblok(drak) je patny.Na internetu jsem ho zatim nenael kde se da koupit. Děkuji za pomoc.
|
|
15.10.2011 18:38 -
Re: Silentbloky a dráky na C5I 2.0HDi
|
2419080
|
|
Mamlas
|
|
|
U toho dole za motorem je problem, ze je soucasti drzaku s loziskem poloosy. Nekdo tady uz psal, ze ho lze vymenit na aute aniz by se musela vyndavat poloosa. Uz jsem se na to tady taky ptal tak to staci tady dohledat. o
Nekde jsem ho videl, zkus to u Boba ten by ho mohl mit pripadne ho sehnat.
U toho dole za motorem je problem, ze je soucasti drzaku s loziskem poloosy. Nekdo tady uz psal, ze ho lze vymenit na aute aniz by se musela vyndavat poloosa. Uz jsem se na to tady taky ptal tak to staci tady dohledat. o
Nekde jsem ho videl, zkus to u Boba ten by ho mohl mit pripadne ho sehnat.
|
|
15.10.2011 18:49 -
|
2419084
|
|
jruze
|
|
|
Jde to dělal jsem to ale blbě.
Jde to dělal jsem to ale blbě.
|
|
15.10.2011 18:55 -
|
2419085
|
|
jumep
|
|
|
neni lepsie zalozit este jedno vlakno k tomu co uz sa tu pisalo?
len pre istotu ....
neni lepsie zalozit este jedno vlakno k tomu co uz sa tu pisalo?
len pre istotu ....
|
|
15.10.2011 19:17 -
|
2419106
|
|
Alexandr
|
Město: Praha-vychod, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
SORRY. Ale proto ě jsem to tady nenael,tak jsem zaloil tema kde člověk ihned najde to co potřebuji. Otevre si navod(obrazek) jako......
A DĚKUJI za rady....
SORRY. Ale proto ě jsem to tady nenael,tak jsem zaloil tema kde člověk ihned najde to co potřebuji. Otevre si navod(obrazek) jako......
A DĚKUJI za rady....
Přílohy: C5_zv_obr[2].JPG ( 215199b ) - zrcadlo1.jpg ( 90127b ) - |
|
| |