| | |
08.09.2011 23:48 -
levá páčka tlačítko auto
|
2412636
|
|
hegisek
|
|
|
zdravím nevíte prosím k čemu je toto tlačítko? přečetl jsem spoustu témat a v manualu jsem se to také nedočetl předem moooc děkuji
zdravím nevíte prosím k čemu je toto tlačítko? přečetl jsem spoustu témat a v manualu jsem se to také nedočetl předem moooc děkuji
|
|
08.09.2011 23:57 -
Re: levá páčka tlačítko auto
|
2412638
|
|
jumep
|
|
|
kluc do polohy 1, podrzat - aktivuje / deaktivuje sa zapinanie svetiel a podsvietenia / ovladanie pomocou svetelneho senzoru
kluc do polohy 1, podrzat - aktivuje / deaktivuje sa zapinanie svetiel a podsvietenia / ovladanie pomocou svetelneho senzoru
|
|
09.09.2011 06:59 -
|
2412648
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
jestli mas na mysli tlacitko ktere je uplne nahore packy, tak tusim z dob kdy jsem jeste mel origo radio (a tim propojene audio z navi), ze po jeho stisknuti za jizdy se zopakuje posledni hlasove hlaseni navigace nebo tak neco, uz je to dlouho
Take pokud ho zmacknes a k tomu das blinkr v levo nebo vpravo, popripade ho jen dele podrzis, to uz si ted nepamatuju, tak se zobrazi nastaveni objizdky pro nastavenou cestu v navigaci. Obcas se mi to nahodne zobrazi, nikdy jsem to snad ani nepouzil.
Oboje myslim plati jen pouze pokud mas "velkou" navigaci.
Snad neplacam nesmysly
jestli mas na mysli tlacitko ktere je uplne nahore packy, tak tusim z dob kdy jsem jeste mel origo radio (a tim propojene audio z navi), ze po jeho stisknuti za jizdy se zopakuje posledni hlasove hlaseni navigace nebo tak neco, uz je to dlouho :)
Take pokud ho zmacknes a k tomu das blinkr v levo nebo vpravo, popripade ho jen dele podrzis, to uz si ted nepamatuju, tak se zobrazi nastaveni objizdky pro nastavenou cestu v navigaci. Obcas se mi to nahodne zobrazi, nikdy jsem to snad ani nepouzil.
Oboje myslim plati jen pouze pokud mas "velkou" navigaci.
Snad neplacam nesmysly :-D
|
|
09.09.2011 08:16 -
|
2412649
|
|
jruze
|
|
|
No na 01. si u nepamatuji,ale na 03. tam je hlasová navigace-po zmáčknutí to chce zadat (asi-AJ) povel - kdy něco řeknu tak odpoví sory nebo přepne třeba rádio(reaguje jen na sprostá slova )-negramot sprostej
No na 01. si u nepamatuji,ale na 03. tam je hlasová navigace-po zmáčknutí to chce zadat (asi-AJ) povel - kdy něco řeknu tak odpoví sory nebo přepne třeba rádio(reaguje jen na sprostá slova :-o)-negramot sprostej:-d
|
|
09.09.2011 09:24 -
|
2412656
|
|
jumep
|
|
|
alx: tak to bude dane VDOckom
jruze: RT3 tam ma aj vo facelifte hlasove prikazi
najlepsie ho zrusit "NO", lebo ked mu nadavas tak sa pyta ze sorry?
a inak je to v C5 1 ako som pisal, este na aktivaciu/deaktivaciu svetelneho senzora
a tiez je to dobra nahrada pliesku na tlacitko ked sa zlomi v pravej packe
alx: tak to bude dane VDOckom
jruze: RT3 tam ma aj vo facelifte hlasove prikazi
najlepsie ho zrusit "NO", lebo ked mu nadavas tak sa pyta ze sorry? :)
a inak je to v C5 1 ako som pisal, este na aktivaciu/deaktivaciu svetelneho senzora
a tiez je to dobra nahrada pliesku na tlacitko ked sa zlomi v pravej packe :)
|
|
09.09.2011 23:10 -
|
2412704
|
|
hegisek
|
|
|
tak to je super info navigaci nemám a to svícení jsem zkusil ale nic a to hlasvé ovládání také nic je taky moné e ten čudlík nefunguje ale kadopádně dííík
tak to je super info:palec navigaci nemám a to svícení jsem zkusil ale nic a to hlasvé ovládání také nic je taky moné e ten čudlík nefunguje ale kadopádně dííík
|
|
09.09.2011 23:27 -
|
2412705
|
|
jumep
|
|
|
diagnostikou sa to vraj da vypnut - hlasove prikazi
diagnostikou sa to vraj da vypnut - hlasove prikazi
|
|
09.09.2011 23:34 -
|
2412706
|
|
hegisek
|
|
|
stejně to nefunguje tak to zatím řeit nebudu ale aspon vím kčemu to je člověk se pořád učí
stejně to nefunguje tak to zatím řeit nebudu ale aspon vím kčemu to je člověk se pořád učí
|
|
27.09.2011 07:49 -
Re: Nefunkční levá páčka - samovolné vypínání dálkových světel a blinkrů
|
2415878
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
hojte tak tady čtu problémy s tou páčkou blinkrů+světel tak jsem se chtěl zeptat(mám stáhlý manuál c5 ale tam to není)na konci směrové páčky je tlačítko auto.-co to je?at to mačkám jak chcu asi se nic neděje
hojte tak tady čtu problémy s tou páčkou blinkrů+světel tak jsem se chtěl zeptat(mám stáhlý manuál c5 ale tam to není)na konci směrové páčky je tlačítko auto.-co to je?at to mačkám jak chcu asi se nic neděje :nevim
|
|
27.09.2011 08:00 -
|
2415880
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Deaktivovanie senzora svetiel, moe ich potom rozsviecova len manualne.
Deaktivovanie senzora svetiel, moe ich potom rozsviecova len manualne.
|
|
27.09.2011 09:22 -
|
2415891
|
|
tief
|
|
|
Zmacknes to na 5 sekund - ale to v manuale je, necitas pozorne
Zmacknes to na 5 sekund :) - ale to v manuale je, necitas pozorne :-P
|
|
27.09.2011 11:18 -
|
2415916
|
|
jumep
|
|
|
dolezity fakt, poloha kluca cislo 1, cize nie zapnute zapalovanie ... a pridrzat ...
dolezity fakt, poloha kluca cislo 1, cize nie zapnute zapalovanie ... a pridrzat ...
|
|
28.09.2011 06:51 -
|
2416007
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
vyzkouím jedu ráno montovat alarm tak zkusím kouzelný "čudlík"dík za radu to autko je pro mě past vedle pasti.asi koupím noas,nahraju návod a budu bádat.
vyzkouím jedu ráno montovat alarm tak zkusím kouzelný "čudlík"dík za radu to autko je pro mě past vedle pasti.asi koupím noas,nahraju návod a budu bádat.
|
|
28.09.2011 10:01 -
|
2416012
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Přijeď na sraz
Přijeď na sraz :-)
|
|
28.09.2011 10:48 -
|
2416033
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/srazy/podzimni-sraz-slovensko-2011-liptov
|
|
| |
|
|