| | |
27.07.2011 14:50 -
Mám ESP nebo ne?
|
2403369
|
|
TERMINATOR
|
|
|
Ahoj vichni,chtěl bych se zeptat:nevíte někdo jak je to s ESP u C5 break 2.0hdi 2003?Vypínač nemám,ale občas se kontrolka před nastartováním rozsvítí a pak zhasne jako ostatní.Tak v tom mám trochu zmatek,neb v bazaru bylo ve výbavě esp uvedeno.Ale pokud vím mělo by se dát vypnout,a nemyslím e by to mělo být automaticky.Tak nevím mám esp,nebo ne?????Díky za radu.
Ahoj vichni,chtěl bych se zeptat:nevíte někdo jak je to s ESP u C5 break 2.0hdi 2003?Vypínač nemám,ale občas se kontrolka před nastartováním rozsvítí a pak zhasne jako ostatní.Tak v tom mám trochu zmatek,neb v bazaru bylo ve výbavě esp uvedeno.Ale pokud vím mělo by se dát vypnout,a nemyslím e by to mělo být automaticky.Tak nevím mám esp,nebo ne?????Díky za radu.
|
|
27.07.2011 15:37 -
Re: Mám ESP nebo ne?
|
2403373
|
|
Darja
|
|
|
Néni čudlík, néni ESP. V bazaru kecali
Néni čudlík, néni ESP. V bazaru kecali :)
|
|
12.08.2011 13:19 -
|
2406613
|
|
TERMINATOR
|
|
|
Tak díky,myslel sem si to.mejdi Ale neva,nemůu mít za ty prachy vechno,e?
Tak díky,myslel sem si to.mejdi :-(((( Ale neva,nemůu mít za ty prachy vechno,e? :palec:-d:-d
|
|
12.08.2011 13:44 -
|
2406615
|
|
Lubo74
|
Město: Neznaov 48, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k Tourer | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Jestli má záznam o technickém stavu a výbavě auta kde má uvedeno e auto je vybaveno ESP tak můe po autobazaru poadovat slevu z kupní ceny. Zjisti si kolik stálo ESP za příplatek. Můe pak po autobazaru poadovat teď si nejsem jistej asi 80% z této částky.Tohle jsem řeil na předelém autě a ten zloděj musel slevit o 8000KČ
Jestli má záznam o technickém stavu a výbavě auta kde má uvedeno e auto je vybaveno ESP tak můe po autobazaru poadovat slevu z kupní ceny. Zjisti si kolik stálo ESP za příplatek. Můe pak po autobazaru poadovat teď si nejsem jistej asi 80% z této částky.Tohle jsem řeil na předelém autě a ten zloděj musel slevit o 8000KČ
|
|
12.08.2011 15:15 -
|
2406618
|
|
Darja
|
|
|
TERMINATOR napsal(a):
To co psal Lubo není patnej nápad. Pokud to má někde uvedené, pokud to bylo v inzerátu, co u není, nic nevzmůe.
To co psal Lubo není patnej nápad. Pokud to má někde uvedené, pokud to bylo v inzerátu, co u není, nic nevzmůe.
|
|
12.08.2011 15:30 -
|
2406619
|
|
Lubo74
|
Město: Neznaov 48, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k Tourer | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Půl roku má na to od soukromé osoby a dva roky má bazar ze zákona záruku. Musí ale bazar být výhradním vlastníkem né sprostřetkovatelem!
Půl roku má na to od soukromé osoby a dva roky má bazar ze zákona záruku. Musí ale bazar být výhradním vlastníkem né sprostřetkovatelem!
|
|
12.08.2011 15:50 -
|
2406620
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
ve verzi X nečekej hodně muziky tohle je social verze, to nemá skoro nic
ve verzi X nečekej hodně muziky :-) tohle je social verze, to nemá skoro nic :-d
|
|
12.08.2011 16:12 -
|
2406624
|
|
TheOne
|
|
|
Lubo74 napsal(a): TheOne napsal(a): ve verzi X nečekej hodně muziky tohle je social verze, to nemá skoro nic S tím to nemá nic společného. Hrozné je e na něj udělali podvod a o ESP si navýili cenu. Je to sebranka. Sekat ruce a ui jako ve středověku.
jo sekat ruce, taky ale můe reklamovat to, e si navýily cenu taky za stočení několika tisíc km... a nevím proč se ptá tady, kdy je to napsané ve velkém TP( tuhle poloku tam mám aspoň já) , taky si to můe vechno zjistit co má a nemá ve výbavě na service.citroen.com kdy se zaregistruje. tak asi tak..
ve verzi X nečekej hodně muziky :-) tohle je social verze, to nemá skoro nic :-d S tím to nemá nic společného. Hrozné je e na něj udělali podvod a o ESP si navýili cenu. Je to sebranka. Sekat ruce a ui jako ve středověku.
jo sekat ruce, taky ale můe reklamovat to, e si navýily cenu taky za stočení několika tisíc km... a nevím proč se ptá tady, kdy je to napsané ve velkém TP( tuhle poloku tam mám aspoň já) , taky si to můe vechno zjistit co má a nemá ve výbavě na service.citroen.com kdy se zaregistruje. tak asi tak..
|
|
12.08.2011 16:20 -
|
2406626
|
|
Lubo74
|
|
|
Pokud jednoznačně prokáe e má stočené km je to na odstoupení od smlouvy. Pokud ale podepsal e auto kupuje tak jak stojí a leí tak má ve vem smůlu.
Pokud jednoznačně prokáe e má stočené km je to na odstoupení od smlouvy. Pokud ale podepsal e auto kupuje tak jak stojí a leí tak má ve vem smůlu.
|
|
12.08.2011 17:15 -
|
2406630
|
|
TheOne
|
|
|
Lubo74 napsal(a): Pokud jednoznačně prokáe e má stočené km je to na odstoupení od smlouvy. Pokud ale podepsal e auto kupuje tak jak stojí a leí tak má ve vem smůlu.
podle toho kolik za to dal, jinak to nemá cenu vůbec řeit.
podle toho kolik za to dal, jinak to nemá cenu vůbec řeit.
|
|
15.08.2011 21:23 -
|
2407411
|
|
TERMINATOR
|
|
|
Ahoj,tak dal jsem za něj 88000kč,z původních 93tis.A nemyslím,e by měl tak malou výbavu,kromě toho ESP,má prakticky ve.Na tacháku má natočíno nějakých 230000,a je to dovoz z itálie.Přede mnou ho u měl nějakej pán tady v česku,ale prej je to podle něj shit.........Sám je shit,páč tam nacpal sračky od slavné firmy STARLINE,a mě to hned odelo....konkrétně startér,a pár dní po něm volnoběka na altíku.Já měl prvního citroena starý bx ko,a měl sem to vychytaný,záleí jak se o to auto stará.A bazar byl bohuel jen sprostředkovatel,bylo to i ve smlouvě,jako kdyby něco tak a si jdu na původního majitele,haha.Jsem za to auto rád,jen sem chtěl vědět jak to s tím ESP je.Kadopádně díky za odpovědi.
Ahoj,tak dal jsem za něj 88000kč,z původních 93tis.A nemyslím,e by měl tak malou výbavu,kromě toho ESP,má prakticky ve.Na tacháku má natočíno nějakých 230000,a je to dovoz z itálie.Přede mnou ho u měl nějakej pán tady v česku,ale prej je to podle něj shit.........Sám je shit,páč tam nacpal sračky od slavné firmy STARLINE,a mě to hned odelo....konkrétně startér,a pár dní po něm volnoběka na altíku.Já měl prvního citroena starý bx ko,a měl sem to vychytaný,záleí jak se o to auto stará.A bazar byl bohuel jen sprostředkovatel,bylo to i ve smlouvě,jako kdyby něco tak a si jdu na původního majitele,haha.Jsem za to auto rád,jen sem chtěl vědět jak to s tím ESP je.Kadopádně díky za odpovědi.;-):palec
|
|
| |
|
|