08.08.2011 17:15 -
Kalibrace ukazatelů teploty vody a teploty oleje
|
2405367
|
|
Kovín
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Jakým způsobem lze nastavit ukazatel teplot oleje a vody. Po kontrole na diagnostice a testování ukazovala ručka u vody o jednu třetinu více a u oleje jetě trochu víc. Nezdá se mi, e by se posouvala jen ručka na měřicím přístroji. Nejde to diagnostikou? Kdy jedu tak za normálního stavu mám vechny hodnoty(olej a voda) ve dvou třetinách stupnice. Poradí někdo?
Jakým způsobem lze nastavit ukazatel teplot oleje a vody. Po kontrole na diagnostice a testování ukazovala ručka u vody o jednu třetinu více a u oleje jetě trochu víc. Nezdá se mi, e by se posouvala jen ručka na měřicím přístroji. Nejde to diagnostikou? Kdy jedu tak za normálního stavu mám vechny hodnoty(olej a voda) ve dvou třetinách stupnice. Poradí někdo?
|
|
08.08.2011 17:18 -
Re: Kalibrace ukazatelů teploty vody a teploty oleje
|
2405368
|
|
jumep
|
|
|
v akom stave su ked je to v kludovom stave? (ako ukazuju?)
v akom stave su ked je to v kludovom stave? (ako ukazuju?)
|
|
08.08.2011 17:28 -
|
2405369
|
|
Kovín
|
|
|
Před 1,5 hod. jsem přijel z práce a kdy otočím klíčkem tak teploty ukazují téměř do pulky stupnice jak klíček vypnu sjedou na bílou spodní rysku a po chvílce dolů na doraz.
Před 1,5 hod. jsem přijel z práce a kdy otočím klíčkem tak teploty ukazují téměř do pulky stupnice jak klíček vypnu sjedou na bílou spodní rysku a po chvílce dolů na doraz.
|
|
08.08.2011 17:31 -
|
2405375
|
|
jumep
|
|
|
doraz tam neni, preto sa pytam kam idu
skus to nafotit
doraz tam neni, preto sa pytam kam idu
skus to nafotit
|
|
08.08.2011 17:52 -
|
2405376
|
|
Kovín
|
|
|
1. zapnutý klíč zapalování
2. vypnutý
3. těsně po vypnutí
1. zapnutý klíč zapalování
2. vypnutý
3. těsně po vypnutí
Přílohy: IMAG0035.jpg ( 776014b ) - IMAG0036.jpg ( 932951b ) - IMAG0037.jpg ( 891662b ) - |
|
08.08.2011 17:55 -
|
2405388
|
|
Kovín
|
|
|
Trochu se to přeházelo ale snad to pochopí
Trochu se to přeházelo ale snad to pochopí
Přílohy: IMAG0039.jpg ( 812129b ) - |
|
08.08.2011 18:15 -
|
2405417
|
|
jumep
|
|
|
ten co to stacal to najskor hodne zle poskladal, staci pozret na rucicku tacho a otackomeru
idem ti odfotit ako to ma byt v kludovom stave, tj. vypnuty kluc 5 minut
ten co to stacal to najskor hodne zle poskladal, staci pozret na rucicku tacho a otackomeru
idem ti odfotit ako to ma byt v kludovom stave, tj. vypnuty kluc 5 minut
Přílohy: P1130889.JPG ( 2071992b ) - |
|
08.08.2011 18:36 -
|
2405465
|
|
Kovín
|
|
|
jak to mám správně poskládat? Trochu jsem to nepochopil. Ale panel jde ven bez problémů a při mém oboru mechanik elektronik bych to mohl zvládnout.
jak to mám správně poskládat? Trochu jsem to nepochopil. Ale panel jde ven bez problémů a při mém oboru mechanik elektronik bych to mohl zvládnout.
|
|
08.08.2011 19:20 -
|
2405528
|
|
.45acp
|
|
|
I ten ukazatel stavu baterie ukazuje nějak moc do plusu při stopnutým motoru.
I ten ukazatel stavu baterie ukazuje nějak moc do plusu při stopnutým motoru.
|
|
08.08.2011 19:51 -
|
2405561
|
|
jumep
|
|
|
ukazatel baterie bude tak ukazovat vzdy ked chvilu po nastartovanom a beziacom motore zhasnes a zapnes kluc, ze to drzi 12.5V
.link.
tu mas ako to vyberes, rozlusknes a rucicky len stiahnut a nasunut spravne, ak s tym pohnes tak pohnes osickou a nie rafickou a vlastne nic nenastavis
idealne to neposkladane v pastoch napichnut, zapnut, skontrolovat, vypnut, pockat na zaparkovanie ruciciek a skontrolovat, ak je to ok, odpojit a poskladat, ak nie, postup opakovat az do uplneho zladenia
ukazatel baterie bude tak ukazovat vzdy ked chvilu po nastartovanom a beziacom motore zhasnes a zapnes kluc, ze to drzi 12.5V
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/demontaz-pristrojoveho-panelu-a-oprava-tachometru
tu mas ako to vyberes, rozlusknes a rucicky len stiahnut a nasunut spravne, ak s tym pohnes tak pohnes osickou a nie rafickou a vlastne nic nenastavis
idealne to neposkladane v pastoch napichnut, zapnut, skontrolovat, vypnut, pockat na zaparkovanie ruciciek a skontrolovat, ak je to ok, odpojit a poskladat, ak nie, postup opakovat az do uplneho zladenia
|
|
08.08.2011 22:00 -
|
2405717
|
|
Kovín
|
|
|
Diky za inspiraci.Zitra se do toho pustím. Doufám, e ručky půjdou opatrně stáhnout. Nevím proč mě nenapadlo při začátku jízdy si vimnout výchozích pozici ruček. Ti turci co mi to prodali to asi odflákli.
Diky za inspiraci.Zitra se do toho pustím. Doufám, e ručky půjdou opatrně stáhnout. Nevím proč mě nenapadlo při začátku jízdy si vimnout výchozích pozici ruček. Ti turci co mi to prodali to asi odflákli.
|
|
| |