| | |
01.12.2009 20:17 -
Zástěrky
|
1428782
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
lidi nevite nekdo zdali se delaji na C5 zasterky predni i zadni ??? protoze ja mam stribrnaka a tej je stale od asfaltu, jak to lita od gum a jde to hrozne spatne dolu , ja pouzivam toluen ale radsi bych to resil jinak diky za odpoved
lidi nevite nekdo zdali se delaji na C5 zasterky predni i zadni ??? protoze ja mam stribrnaka a tej je stale od asfaltu, jak to lita od gum a jde to hrozne spatne dolu , ja pouzivam toluen ale radsi bych to resil jinak diky za odpoved
|
|
01.12.2009 20:22 -
Re: Zástěrky
|
1428783
|
|
JirkaŘ
|
|
|
určitě by se měly dát sehnat. Nevím kolik stojí originál v Citroenu, (myslím ale e dost) tady je ale mají za cca 300 - 400 kč na nae.... .link.
1 zlotý je cca 6 kč...
určitě by se měly dát sehnat. Nevím kolik stojí originál v Citroenu, (myslím ale e dost) tady je ale mají za cca 300 - 400 kč na nae.... http://moto.allegro.pl/listing/search.php?string=Citroen+C5&category=18661&country=1
1 zlotý je cca 6 kč...
|
|
01.12.2009 20:26 -
|
1428784
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
cena je super hned bych do toho sel ale jak je odtama dostanu k nam ????
cena je super hned bych do toho sel ale jak je odtama dostanu k nam ????
|
|
01.12.2009 22:49 -
|
1428792
|
|
MILAN ZACH
|
Město: Rácovice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
mně je montovali origináli v citroenu a jsem absolutně spokojen,bez chyby a pekně vypadají
mně je montovali origináli v citroenu a jsem absolutně spokojen,bez chyby a pekně vypadají
|
|
02.12.2009 07:06 -
|
1428794
|
|
tomc
|
|
|
na aukru je prodává taky komplet za 650kč.obědnával jsem je na XA zatím jetě nepřily jak dorazí pisnu.
na aukru je prodává taky komplet za 650kč.obědnával jsem je na XA zatím jetě nepřily jak dorazí pisnu.
|
|
02.12.2009 16:34 -
|
1428801
|
|
SaraXM
|
|
|
tak ty polske maji problem s okrasnou listou u prahu vypada to osklive, tak ty asi brat nebudu a jinak original citroen stoji vsechny ctyri 2650.- bez prace to se mi zda trosku dost
tak ty polske maji problem s okrasnou listou u prahu vypada to osklive, tak ty asi brat nebudu a jinak original citroen stoji vsechny ctyri 2650.- bez prace to se mi zda trosku dost :-(
|
|
09.02.2011 22:53 -
|
2372719
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Máte někdo (neorigo) zástěrky? Pomůou u Breaku proti pinění zadních dveří? C5 je můj první kombík a jsem překvapený, jak moc se piní 5. okno a vůbec celé dveře. Myslíte, e tomu zadní zástěrky trochu pomůou, nebo to kvůlu tomu, e jsou dveře v podstatě svislé a vzduch přes ně moc neprotéka, stejně bude k ničemu.
Pokud máte zástěrky, kde a jaké jste pořídily? Origo za 2650 je opravdu pekelná cena.
Máte někdo (neorigo) zástěrky? Pomůou u Breaku proti pinění zadních dveří? C5 je můj první kombík a jsem překvapený, jak moc se piní 5. okno a vůbec celé dveře. Myslíte, e tomu zadní zástěrky trochu pomůou, nebo to kvůlu tomu, e jsou dveře v podstatě svislé a vzduch přes ně moc neprotéka, stejně bude k ničemu.
Pokud máte zástěrky, kde a jaké jste pořídily? Origo za 2650 je opravdu pekelná cena.
|
|
09.02.2011 22:54 -
|
2372720
|
|
zdenoc5
|
|
|
nepomozu zasterky aj tak to bude zasrate
nepomozu zasterky aj tak to bude zasrate
|
|
09.02.2011 22:54 -
|
2372721
|
|
jumep
|
|
|
uplne zbytocne, ono je to dane prudenim vzduchu ...
ako na kazdom kombiku
uplne zbytocne, ono je to dane prudenim vzduchu ...
ako na kazdom kombiku
|
|
09.02.2011 22:59 -
|
2372723
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Hmm, to jsem si myslel. Tak dík za názory, aspoň uetřím
Hmm, to jsem si myslel. Tak dík za názory, aspoň uetřím ;-)
|
|
27.07.2011 12:32 -
|
2403360
|
|
.45acp
|
|
|
Nenarazil někdo na přední zástěrky jinde ne v Polsku, nebo s nekřesanskou cenou Citroenu? Předevčírem se mi povedlo při rozjezdu jedním kolem v blátě nahodit půl dveří. Nemít vechna ta ABS, ASR, ESR nebo co tam vechno je, asi bych to měl a na střee. Po zkuenostech z předchozího ZX, kde jsem přední zástěrky měl, vím, e dokáou hodně zachytit a nemusej to být zrovna ohromné plácačky.
Nenarazil někdo na přední zástěrky jinde ne v Polsku, nebo s nekřesanskou cenou Citroenu? Předevčírem se mi povedlo při rozjezdu jedním kolem v blátě nahodit půl dveří. Nemít vechna ta ABS, ASR, ESR nebo co tam vechno je, asi bych to měl a na střee. Po zkuenostech z předchozího ZX, kde jsem přední zástěrky měl, vím, e dokáou hodně zachytit a nemusej to být zrovna ohromné plácačky.
|
|
27.07.2011 13:24 -
|
2403365
|
|
flyteSVK
|
|
|
mozno z tohoto by sa dalo nieco vybrat .link.
mozno z tohoto by sa dalo nieco vybrat http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=citroen+c5+mudflaps&_sacat=See-All-Categories
|
|
27.07.2011 15:51 -
|
2403374
|
|
.45acp
|
|
|
Asi by se dalo něco vybrat, ale je to taky cizina a moje jazyková bariera je dost vysoká. Nejradi bych někde v ČR.
Asi by se dalo něco vybrat, ale je to taky cizina a moje jazyková bariera je dost vysoká. Nejradi bych někde v ČR.
|
|
27.07.2011 19:17 -
|
2403419
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Trochu mimo - nechtěl jsem kvůli blbosti zakládat nové vlákno:
Nevíte někdo, k čemu jsou poslední cca 2 roky drobné zástěrky PŘED kolem. Někdy před předním, jindy před zadním. Jsou dlouhé tak 1-5 cm z plastu větinou jako přímá součást krytu podběhu. Má to i poslední fabie. Kromě toho, e to divně a hnusně vypadá mne nenapadá ádný účel. Ale stojí to jistě pár desetikorun take ročně milióny, tak to tam ty fabriky snad necpou pro srandu.
Trochu mimo - nechtěl jsem kvůli blbosti zakládat nové vlákno:
Nevíte někdo, k čemu jsou poslední cca 2 roky drobné zástěrky PŘED kolem. Někdy před předním, jindy před zadním. Jsou dlouhé tak 1-5 cm z plastu větinou jako přímá součást krytu podběhu. Má to i poslední fabie. Kromě toho, e to divně a hnusně vypadá mne nenapadá ádný účel. Ale stojí to jistě pár desetikorun take ročně milióny, tak to tam ty fabriky snad necpou pro srandu.
|
|
27.07.2011 21:42 -
|
2403438
|
|
Nesebr
|
|
|
vilous napsal(a): drobné zástěrky PŘED kolem. Někdy před předním, jindy před zadním. Jsou dlouhé tak 1-5 cm z plastu větinou jako přímá součást krytu podběhu. Má to i poslední fabie. Kromě toho, e to divně a hnusně vypadá mne nenapadá ádný účel.
Měl jsem kdysi igula a na něj jsem ty přední dodělával po vzoru rally speciálů. Řeilo se to buď spoilerem, nebo tou zástěrkou. Protoe při rychlejím průjezdu větí kaluí nechutně obhazoval pření sklo, ani stěrače to nepobraly. Dokázalo to pěkně vylekat a se zástěrkama vepředu byl klid. U nových aut je to moná proto, a prouděním vzduchu nezatéká voda pod plastové vloky podběhů.
Nevím jestli mám originál, u jsem to s tím koupil viz foto.
Měl jsem kdysi igula a na něj jsem ty přední dodělával po vzoru rally speciálů. Řeilo se to buď spoilerem, nebo tou zástěrkou. Protoe při rychlejím průjezdu větí kaluí nechutně obhazoval pření sklo, ani stěrače to nepobraly. Dokázalo to pěkně vylekat a se zástěrkama vepředu byl klid. U nových aut je to moná proto, a prouděním vzduchu nezatéká voda pod plastové vloky podběhů.
Nevím jestli mám originál, u jsem to s tím koupil viz foto.
Přílohy: DSC orez 01.jpg ( 483826b ) - zástěrky |
|
28.07.2011 06:01 -
|
2403492
|
|
Mamlas
|
|
|
Vilous myslel pred kolem a ne za kolem. Plastovy podbeh presahuje o par cm pod naraznik. Na prilozenem obrazku je to videt pred zadnik kolem a to samy je i u predniho.
Vilous myslel pred kolem a ne za kolem. Plastovy podbeh presahuje o par cm pod naraznik. Na prilozenem obrazku je to videt pred zadnik kolem a to samy je i u predniho.
Přílohy: 14.jpg ( 65536b ) - Ukazka |
|
| |
|
|