24.07.2010 13:20 -
Výměna árovek za displejem palubního PC
|
2350927
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Nevite nekdo, jak se lze dostat k zarovkam podsviceni palubniho PC (cernobily v kaplicce uprostreb palubky) a co je tam za zarovky? Predem dekuji za informace...
Nevite nekdo, jak se lze dostat k zarovkam podsviceni palubniho PC (cernobily v kaplicce uprostreb palubky) a co je tam za zarovky? Predem dekuji za informace...
|
|
24.07.2010 13:56 -
Re: Výměna árovek za displejem palubního PC
|
2350930
|
|
Mamlas
|
|
|
Myslim ze uz se to tu probiralo. Nepamatuju si to presne, ale nejdriv musis odstranit ten plast pred displejem (asi se nejak podebral) a pak uz je k tomu pristup.
Myslim ze uz se to tu probiralo. Nepamatuju si to presne, ale nejdriv musis odstranit ten plast pred displejem (asi se nejak podebral) a pak uz je k tomu pristup.
|
|
24.07.2010 14:19 -
|
2350934
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Tak jsem na zaklade tveho info vyhledal a prosel na foru vsechny vyskyty "palubni pocitac" a nasel obrazkovy navod na .link. Diky za nakopnuti...
Tak jsem na zaklade tveho info vyhledal a prosel na foru vsechny vyskyty "palubni pocitac" a nasel obrazkovy navod na http://www.jumep.com/c5/displaypp/ Diky za nakopnuti...
|
|
29.06.2011 21:32 -
|
2399680
|
|
Nezmar
|
Město: Okříky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Dnes mě uprostřed displeje pohasla árovka a mám tam tmaví pruh. Jsou tam árovky, které jdou vyměnit nebo je to podsvětlené LED?
Dnes mě uprostřed displeje pohasla árovka a mám tam tmaví pruh. Jsou tam árovky, které jdou vyměnit nebo je to podsvětlené LED?
|
|
29.06.2011 21:38 -
|
2399683
|
|
jumep
|
|
|