21.06.2011 10:35 -
Hydraulický blok BHI - výměna - patná funkce
|
2398187
|
|
Mireček
|
|
|
Po výmene čerpadla hydravliky sa hydravlika správa presne naopak ako má. Z polohy STOP sa začne dvýha len pri vypnutom motore. Poraďte čo s tým?
Po výmene čerpadla hydravliky sa hydravlika správa presne naopak ako má. Z polohy STOP sa začne dvýha len pri vypnutom motore. Poraďte čo s tým?
|
|
21.06.2011 12:37 -
Re: Hydraulický blok BHI - výměna - patná funkce
|
2398200
|
|
tief
|
|
|
Spatne namontovany alebo spatny hydroblok ? Myslim ze toto cez internet nevydiagnostikujes
Spatne namontovany alebo spatny hydroblok ? Myslim ze toto cez internet nevydiagnostikujes
|
|
21.06.2011 12:45 -
|
2398201
|
|
jumep
|
|
|
nedal si tam hydroblok z faceliftoveho auta?
nedal si tam hydroblok z faceliftoveho auta?
|
|
21.06.2011 23:04 -
|
2398320
|
|
jruze
|
|
|
Mám zato e čerpadla jsou stejná a ta elektronika (pokud mněnil kvůli čerpadlu)by se mohla přendat z původního.Jinak by tam mněl dát z auta stejné výbavy a nejlépe i roku.
Mám zato e čerpadla jsou stejná a ta elektronika (pokud mněnil kvůli čerpadlu)by se mohla přendat z původního.Jinak by tam mněl dát z auta stejné výbavy a nejlépe i roku.
|
|
21.06.2011 23:09 -
|
2398322
|
|
jumep
|
|
|
preto som sa ho to pytal, cerpadla budu rovnake, akurat elektronika ina
suspension a suspension-ecotech je jedno odlisenie myslim a hlavne, CAN-VAN a CAN-CAN je najdolezitejsi rozdiel
podal malo informacii k moznej "diagnostike" problemu
preto som sa ho to pytal, cerpadla budu rovnake, akurat elektronika ina
suspension a suspension-ecotech je jedno odlisenie myslim a hlavne, CAN-VAN a CAN-CAN je najdolezitejsi rozdiel
podal malo informacii k moznej "diagnostike" problemu
|
|
21.06.2011 23:26 -
|
2398347
|
|
jruze
|
|
|
To je o tom : příjde na vrakáč řekne chci BHI a vrazí mu do ruky nějaké jen aby prodali a kadý je super a pasuje.
To je o tom : příjde na vrakáč řekne chci BHI a vrazí mu do ruky nějaké jen aby prodali a kadý je super a pasuje.
|
|
| |