| | |
03.06.2011 08:58 -
Re: Rozdilna ucinnost zadnich brzd
|
2394675
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Diky vsem za pomoc, prave jsem se vratil z STK a uz je to v pohode.
jumep - brzdic vzal dratenym kartacem, srovnal, podmaznul, vratil zpet a uz tam sedel rovne. Kazdopadne pro klid duse to dam jeste dolu, podmaznu spravnym silikonem a dam novy srouby.
Diky vsem za pomoc, prave jsem se vratil z STK a uz je to v pohode.
jumep - brzdic vzal dratenym kartacem, srovnal, podmaznul, vratil zpet a uz tam sedel rovne. Kazdopadne pro klid duse to dam jeste dolu, podmaznu spravnym silikonem a dam novy srouby.
|
|
03.06.2011 09:28 -
|
2394679
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
JJ, diky, to jsem taky rek vcera servisakovi, nejdriv na mne koukal jak na vola a pak rikal, ze dekuje, ze by ho to nenapadlo,a ze to tak bude delat
JJ, diky, to jsem taky rek vcera servisakovi, nejdriv na mne koukal jak na vola a pak rikal, ze dekuje, ze by ho to nenapadlo,a ze to tak bude delat :-)
|
|
03.06.2011 20:46 -
|
2394760
|
|
jumep
|
|
|
len odporucam pred montazou aj otocit tu 5tku srobik, lebo ked ich prehodist ho von nedas
len odporucam pred montazou aj otocit tu 5tku srobik, lebo ked ich prehodist ho von nedas :)
|
|
04.06.2011 02:20 -
|
2394803
|
|
jruze
|
|
|
Já tak jednou za rok- automat a po Praze.
Já tak jednou za rok- automat a po Praze.
|
|
04.06.2011 13:43 -
|
2394873
|
|
jumep
|
|
|
tak potom jasne ze vydrzali, tlak dozadu siel z guli, ked si chodil prazdny, bol tam dost nizky tlak a tak to nemuselo tolko do nich tlacit
C5 ma prerozdelovanie brzdnej sily a teda zadok uz dostava viac zabrat pri brzdeni, takze tolko nevydrzia tie platnicky a ked ich aj porovnas s XA tak su myslim aj o nieco uzsie (to sa mozno mylim, uz si to nepamatam)
tak potom jasne ze vydrzali, tlak dozadu siel z guli, ked si chodil prazdny, bol tam dost nizky tlak a tak to nemuselo tolko do nich tlacit
C5 ma prerozdelovanie brzdnej sily a teda zadok uz dostava viac zabrat pri brzdeni, takze tolko nevydrzia tie platnicky a ked ich aj porovnas s XA tak su myslim aj o nieco uzsie (to sa mozno mylim, uz si to nepamatam)
|
|
04.06.2011 14:13 -
|
2394880
|
|
jruze
|
|
|
Na C5 jsou celkově větí,ale tím e z kadé strany řádně odebrali skoro a k plechům tak jsou tak 3/4. take zdaleka nevydrí to co na CX,XM,BX atd.. Nehledě na tom e C5 má úplně jinou konstrukci brzd,která vyuívá víc brzdného účinku zadních brzd.
Na C5 jsou celkově větí,ale tím e z kadé strany řádně odebrali skoro a k plechům tak jsou tak 3/4. take zdaleka nevydrí to co na CX,XM,BX atd.. Nehledě na tom e C5 má úplně jinou konstrukci brzd,která vyuívá víc brzdného účinku zadních brzd.
|
|
| |
|
|