11.05.2011 23:08 -
Re: Koupě Citroenu C5 Benzín Nafta nebo Plyn
|
2390169
|
|
morys
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj.Chtěl by jsem se poradit.Chci kupovat c5 combi.váhám mezi diselovým a benzínovým motorem.Bude to mé první auto.Chci dát do auta max 120000kč taky asi nebude od věci ubrat 20000kč na opravy.Ale myslím e se mi disel neoplatí jestli najezdím denně 50km do práce krát 5 dní tak 250km týdně.Sem tam nějaký výlet do100km nebo 200km jednou dvakrát do měsíce.A jestli nějaká dovolená jednou ročně Itálie nebo Chorvatsko.Má někdo zkuenosti s pohonem na plyn?Přijde mi e 2.0benzín spotřeba kolem 10 litrů je dost to raději v plynu.Nějaká rada na co si dát pozor.Budu jen rád.
K
Ahoj.Chtěl by jsem se poradit.Chci kupovat c5 combi.váhám mezi diselovým a benzínovým motorem.Bude to mé první auto.Chci dát do auta max 120000kč taky asi nebude od věci ubrat 20000kč na opravy.Ale myslím e se mi disel neoplatí jestli najezdím denně 50km do práce krát 5 dní tak 250km týdně.Sem tam nějaký výlet do100km nebo 200km jednou dvakrát do měsíce.A jestli nějaká dovolená jednou ročně Itálie nebo Chorvatsko.Má někdo zkuenosti s pohonem na plyn?Přijde mi e 2.0benzín spotřeba kolem 10 litrů je dost to raději v plynu.Nějaká rada na co si dát pozor.Budu jen rád.
K
|
|
12.05.2011 08:04 -
Re: Re: Koupě Citroenu C5 Benzín Nafta nebo Plyn
|
2390205
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
Při koupi plynovky si dávej velkej pozor...
.link. (na straně 4 to začíná být zajímavé...)
.link.
Při koupi plynovky si dávej velkej pozor...
http://www.c5club.cz/diskuze/servisy-vrakoviste-sluzby/2346873-vase-zkusenost-se-servisem-vyuzijte-www-ccca-cz/ (na straně 4 to začíná být zajímavé...)
http://zpravy.idnes.cz/obrazem-cerstve-koupeny-citroen-shorel-majiteli-na-prvni-ceste-psb-/krimi.asp?c=A100531_180745_krimi_cen
|
|
12.05.2011 08:25 -
Re: Re: Koupě Citroenu C5 Benzín Nafta nebo Plyn
|
2390211
|
|
C5stepan
|
|
|
Pokud nepouívá auto jako pracovní nástroj (např. taxi), nikdy se nemůe "vyplatit". A je to nafta, benzin nebo plyn, vdycky na ně doplatí. Je to o pohodlném "prodělávání", o pohodovém uívání při cestě do práce, o víkendech a o dovolené. V práci se trckám "kolem komína" starým Trazitem, take víkendové pojeděníčko Céčkama si uívám. Xantia 2,0i, C5 I 2,0i, C5 II 2,2 HDi. Vechno automaty a benzin, nafta, plyn - neřeím. Je to o astné ruce při výběru a tu Ti, MORYS přeji!
Pokud nepouívá auto jako pracovní nástroj (např. taxi), nikdy se nemůe "vyplatit". A je to nafta, benzin nebo plyn, vdycky na ně doplatí. Je to o pohodlném "prodělávání", o pohodovém uívání při cestě do práce, o víkendech a o dovolené. V práci se trckám "kolem komína" starým Trazitem, take víkendové pojeděníčko Céčkama si uívám. Xantia 2,0i, C5 I 2,0i, C5 II 2,2 HDi. Vechno automaty a benzin, nafta, plyn - neřeím. Je to o astné ruce při výběru a tu Ti, MORYS přeji:palec!
|
|
| |