25.03.2011 20:36 -
Re: Server Hw
|
2380455
|
|
jumep
|
|
|
hehe .. hitachi disky som mal zatial vzdy take stastie ze co ks to reklamacia, tak som vzdal snahu o kupu ...
jak sa mi zacali blaznit seagate, zacal som pouzivat WDcka, ked zacnu tie zasa tak vyskusam nieco ine zatial sa tento postup osvedcil
hehe .. hitachi disky som mal zatial vzdy take stastie ze co ks to reklamacia, tak som vzdal snahu o kupu ... :)
jak sa mi zacali blaznit seagate, zacal som pouzivat WDcka, ked zacnu tie zasa tak vyskusam nieco ine :) zatial sa tento postup osvedcil
|
|
09.04.2011 09:45 -
|
2383097
|
|
Jeffrey
|
|
|
Tak já mám zase zkuenost asi takovou: WD mi lehnul den po záruce, take jsem na WD zanevřel. Jinak Hitachi, Seagate a Maxtor mám funkční prakticky dodnes. Joo, kde jsou časy Quantum Fireball, ten se tehdy povedl Jinak si myslím, e dnes je ta spolehlivost stále otázkou kusu v kombinaci s modelovou řadou, která se né vdy povede.
Tak já mám zase zkuenost asi takovou: WD mi lehnul den po záruce, take jsem na WD zanevřel. Jinak Hitachi, Seagate a Maxtor mám funkční prakticky dodnes. Joo, kde jsou časy Quantum Fireball, ten se tehdy povedl;-) Jinak si myslím, e dnes je ta spolehlivost stále otázkou kusu v kombinaci s modelovou řadou, která se né vdy povede.
|
|
09.04.2011 10:23 -
|
2383103
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Mám dojem, e si to moc berete Řeíme tenhle web? Kolik má maximálně současných uivatelů? 100? SATA 7200ot. budou v pohodě. Dva WD do mirroru a víc bych to neřeil. (Provozujeme freemail s několika miliony účtů a vechno to jede na storage serverech s 500GB WD. )
Mám dojem, e si to moc berete :) Řeíme tenhle web? Kolik má maximálně současných uivatelů? 100? SATA 7200ot. budou v pohodě. Dva WD do mirroru a víc bych to neřeil. (Provozujeme freemail s několika miliony účtů a vechno to jede na storage serverech s 500GB WD. )
|
|
25.04.2011 23:30 -
|
2386357
|
|
tief
|
|
|
panove kdo mi to ponukal ty HP servery za rozumne ceny ?
panove kdo mi to ponukal ty HP servery za rozumne ceny ? :-D
|
|
| |