16.12.2010 16:01 -
Re: zamknutí bez baterky
|
2366106
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jo,ja to bral tak nejak jako samozdrejmost
jo,ja to bral tak nejak jako samozdrejmost
|
|
16.12.2010 21:53 -
|
2366119
|
|
Hedgehok
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
jumep napsal(a): len podotknem ze musi byt aj normalna baterka, tj. auto musi byt "zive", inak to nenacita ten kluc a bude hulakat
@Hedgehok - vyssie to mas popisane ako predist hulakaniu sireny
ked zamknes klucom (nie dialkou) - neaktivuje sa alarm a teda nebude hulakat po odpojeni a otvoreni dveri
Ano rozumím,ale zamknul jsem jen u řidiče,ostatní ne.
Ano rozumím,ale zamknul jsem jen u řidiče,ostatní ne.
|
|
16.12.2010 21:57 -
|
2366120
|
|
jumep
|
|
|
vidim ze necitas
1. pokial mas pripojenu baterku, otvoris kapotu a len nasimulujes jej zatvorenie (niecim zacvaknes zamok)
2. KLUCOM - nie dialkovym zamknes (zamknu sa vsetky dvere bez alarmu)
3. odpojis baterku
4. odomknes klucom dvere, ostatne nakolko nemaju stavu sa uz neotvoria
5. uvolnis zamok a zabuchnes kapotu
6. zamknes dvere
.....
vidim ze necitas
1. pokial mas pripojenu baterku, otvoris kapotu a len nasimulujes jej zatvorenie (niecim zacvaknes zamok)
2. KLUCOM - nie dialkovym zamknes (zamknu sa vsetky dvere bez alarmu)
3. odpojis baterku
4. odomknes klucom dvere, ostatne nakolko nemaju stavu sa uz neotvoria
5. uvolnis zamok a zabuchnes kapotu
6. zamknes dvere
.....
|
|
21.04.2011 12:55 -
|
2385471
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Prosim o radu s nasledovnym problemom. Auto mesiac stalo a totalne sa vybila baterka, ze sa uz neda ani otvorit dialkovym ovladacom. Dokonca ani kontrolky alarmu a zamykania neblikaju. Riesenie sa zda jednoduche - odomknut klucom a vybrat bateriu. Ako sa vsak bude spravat origo alarm? Ten ma vlastnu baterku. Zacne rvat ked otvorim iba vodicove dvere klucom? Ak ano, ako ho deaktivovat? Dakujem za rady
Prosim o radu s nasledovnym problemom. Auto mesiac stalo a totalne sa vybila baterka, ze sa uz neda ani otvorit dialkovym ovladacom. Dokonca ani kontrolky alarmu a zamykania neblikaju. Riesenie sa zda jednoduche - odomknut klucom a vybrat bateriu. Ako sa vsak bude spravat origo alarm? Ten ma vlastnu baterku. Zacne rvat ked otvorim iba vodicove dvere klucom? Ak ano, ako ho deaktivovat? Dakujem za rady
|
|
21.04.2011 12:58 -
|
2385472
|
|
jumep
|
|
|
zacne revat
nachystaj si druhu baterku, otvor, otvor kapotu a prehod baterku, nasledne uz to odblokujes, kedtak si troska pohukas
edit: dost ma prekvapuje ze nezacal hucat ked baterke dochadzala stava
zacne revat
nachystaj si druhu baterku, otvor, otvor kapotu a prehod baterku, nasledne uz to odblokujes, kedtak si troska pohukas
edit: dost ma prekvapuje ze nezacal hucat ked baterke dochadzala stava
|
|
| |