| | |
27.03.2011 01:38 -
Jake naradi pouzivate? kvalita/cena
|
2380715
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
Zdravim, diky nedavne vymene brzd a zapasenim s povolenim sroubu (navic znicenim dvou torx nastavcu ) jsem uznal, ze s mym naradickem se do nejakych oprav odvazovat nemuzu a chce to nejakou lepsi kvalitu...
vypujceny Snap-on me ohromil a s nim to slo lehounce, navic diky prodlouzene tycce ( nevim jaky je odborny nazev) jsem zadni sroub oddelaval levou rukou, jenze za kvalitu se plati a snap-on je mimo moji cenovou relaci a tak hledam a premyslim co si casem poridit, nejlepe celou kompletni sadu od orechu po torxy...
a tedy k otazce co pouzivate nebo s cim mate dobre zkusenosti ?
Zdravim, diky nedavne vymene brzd a zapasenim s povolenim sroubu (navic znicenim dvou torx nastavcu ) jsem uznal, ze s mym naradickem se do nejakych oprav odvazovat nemuzu a chce to nejakou lepsi kvalitu...
vypujceny Snap-on me ohromil a s nim to slo lehounce, navic diky prodlouzene tycce ( nevim jaky je odborny nazev) jsem zadni sroub oddelaval levou rukou, jenze za kvalitu se plati a snap-on je mimo moji cenovou relaci a tak hledam a premyslim co si casem poridit, nejlepe celou kompletni sadu od orechu po torxy...
a tedy k otazce co pouzivate nebo s cim mate dobre zkusenosti ?
|
|
27.03.2011 10:02 -
Re: Jake naradi pouzivate? kvalita/cena
|
2380722
|
|
Mamlas
|
|
|
Ja to vyresil tak, ze jsem si koupil asi za 1500,- gola sadu v globusu - neco jako tohle .link.
Rozebral jsem s tim a sesrotoval nekolik aut a vydrzi toho pomerne dost. Co znicim (coz zatim nebylo nic) nebo co chybi tak dokupuju od Tony.
Ja to vyresil tak, ze jsem si koupil asi za 1500,- gola sadu v globusu - neco jako tohle http://aukro.cz/gola-sada-108ks-germany-i1514686585.html
Rozebral jsem s tim a sesrotoval nekolik aut a vydrzi toho pomerne dost. Co znicim (coz zatim nebylo nic) nebo co chybi tak dokupuju od Tony.
|
|
27.03.2011 13:40 -
|
2380735
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Levnýho vercajku jsem u oddělal dost. Pouívám u léta TONU ,bez problémů.
Dokoupil jsem si k ní i vechny imbusový a torxový ořechy.
Teď přemýlím o těchto stranových klíčích (měl jsem je půjčený a jsou výborný) .link.
Levnýho vercajku jsem u oddělal dost. Pouívám u léta TONU ,bez problémů.
Dokoupil jsem si k ní i vechny imbusový a torxový ořechy.
Teď přemýlím o těchto stranových klíčích (měl jsem je půjčený a jsou výborný) http://www.uni-max.cz/ockoploche-racnove-klice-s-kloubem-sada-12-ks/d/
|
|
27.03.2011 14:25 -
|
2380744
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Já pouívám taky Tonu a golu z Globusu+dokoupené ořechy torxy... Kvalita je +- stejná, i u té tony jsem u musel měnit nejpouívanějí ořechy (13, 14, 17...).
Jinak mi připadá, e toho levného čínského nářadí jsou dvě skupiny. U toho nejlevnějího jde fakt narazit estihranný imbus do pětihranu a přitvarovat podle roubu. Tohle nářadí nebrat
Na druhou stranu troku draí nářadí třeba z toho globusu je úplně ok a pořád cca za 1/2 ceny jako Tona
Já pouívám taky Tonu a golu z Globusu+dokoupené ořechy torxy... Kvalita je +- stejná, i u té tony jsem u musel měnit nejpouívanějí ořechy (13, 14, 17...).
Jinak mi připadá, e toho levného čínského nářadí jsou dvě skupiny. U toho nejlevnějího jde fakt narazit estihranný imbus do pětihranu a přitvarovat podle roubu. Tohle nářadí nebrat:-d
Na druhou stranu troku draí nářadí třeba z toho globusu je úplně ok a pořád cca za 1/2 ceny jako Tona
|
|
27.03.2011 16:15 -
|
2380755
|
|
BERY
|
|
|
Pokud jde o bity ( torx a imbus ) tak pouívám v práci u 4 roky Bahco, skoro denně ( je pravda, e hlavně kříové) a pořád jsou bez větího opotřebení.
.link.
Pokud jde o bity ( torx a imbus ) tak pouívám v práci u 4 roky Bahco, skoro denně ( je pravda, e hlavně kříové) a pořád jsou bez větího opotřebení.
http://www.naradi-pro-firmy.cz/sada-bitu-bahco-14-31ks-_naradi_-3100.html
|
|
27.03.2011 17:12 -
|
2380757
|
|
Darja
|
|
|
Gola: Stará TONA nás přeije, to nové u tak kvalitní není.
Zbytek basy: Würth....
Gola: Stará TONA nás přeije, to nové u tak kvalitní není.
Zbytek basy: Würth....
|
|
27.03.2011 18:40 -
|
2380764
|
|
jruze
|
|
|
ádnej názor na LUX? Tona,LUX,nějaké z D ,ale to nevím co to je,občas něco z Lídlu a různých obchoďáků + starej vercajk po tátovi.(Tonu nevejkne,ale občas praská-někdy je překalená)
ádnej názor na LUX? Tona,LUX,nějaké z D ,ale to nevím co to je,občas něco z Lídlu a různých obchoďáků + starej vercajk po tátovi.(Tonu nevejkne,ale občas praská-někdy je překalená)
|
|
27.03.2011 21:15 -
|
2380811
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no name z Hamburku (25 let), dokupované ořechy Tona, jinak větinou Lídl a bez problému, taky nejsu ádné mechanik, jinak z toho Lídlu mám docela těstí na kvalitu
no name z Hamburku (25 let), dokupované ořechy Tona, jinak větinou Lídl a bez problému, taky nejsu ádné mechanik, jinak z toho Lídlu mám docela těstí na kvalitu :palec
|
|
27.03.2011 21:32 -
|
2380819
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
kdyz jsme u toho naradi, co momentovy klic ?
ja mam nejaky pomerne levny za 1200 kc Challenger ale funguje az od 28nm - 220nm
kdyz jsme u toho naradi, co momentovy klic ?
ja mam nejaky pomerne levny za 1200 kc Challenger ale funguje az od 28nm - 220nm
|
|
27.03.2011 22:18 -
|
2380829
|
|
jumep
|
|
|
momentak som kupil v lidli, ma vyrobne cislo a certifikaciu (na to co ho pouzivam staci, ak by som potreboval viac, mam si kde pozicat)
co sa tyka naradia tak TONA a kde nestaci tona tak FACOM
momentak som kupil v lidli, ma vyrobne cislo a certifikaciu (na to co ho pouzivam staci, ak by som potreboval viac, mam si kde pozicat)
co sa tyka naradia tak TONA a kde nestaci tona tak FACOM
|
|
27.03.2011 22:20 -
|
2380830
|
|
Darja
|
|
|
No, levný momenáky bych pouívala maximálně na utaení kol Ty toti ani nejdou zkalibrovat, take na to bacha
No, levný momenáky bych pouívala maximálně na utaení kol :-) Ty toti ani nejdou zkalibrovat, take na to bacha :-)
|
|
| |
|
|