07.09.2009 17:58 -
Zadni pistnice - vymena tesneni
|
1105444
|
|
Mamlas
|
|
|
Na Citroeny.cz byl takovy pekny navod vcetne obrazku na vymenu tesneni v zadnich pistnicich. Akorat nevim kdo to tam psal.
Pres trubicku z manzety do napravnice mi tece LDS a mam od kapaliny celou zadni napravu. Koupil jsem ty tri tesneni do pistnice a chci je co nejdriv vymenit.
Zhruba si pamatuju jak to vypada. Mohl by mi nekdo napsat napsat strucny postup pripadne na co si dat pozor.
Diky moc
Na Citroeny.cz byl takovy pekny navod vcetne obrazku na vymenu tesneni v zadnich pistnicich. Akorat nevim kdo to tam psal.
Pres trubicku z manzety do napravnice mi tece LDS a mam od kapaliny celou zadni napravu. Koupil jsem ty tri tesneni do pistnice a chci je co nejdriv vymenit.
Zhruba si pamatuju jak to vypada. Mohl by mi nekdo napsat napsat strucny postup pripadne na co si dat pozor.
Diky moc
|
|
08.09.2009 05:24 -
Re: Zadni pistnice - vymena tesneni
|
1105451
|
|
tomc
|
|
|
pokud protéká pistnice tak LDS/LHM teče přepadem,kdy to valí odvzduněním mue být něco po trase do nadrky nebo je pistnice hotová a protéká i odvzduněním protoe přepad nestíhá.co výměnou těsnění asi u nezachrání
pokud protéká pistnice tak LDS/LHM teče přepadem,kdy to valí odvzduněním mue být něco po trase do nadrky nebo je pistnice hotová a protéká i odvzduněním protoe přepad nestíhá.co výměnou těsnění asi u nezachrání:-(
|
|
02.03.2011 18:36 -
|
2375814
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Nemate nekdo ten navod pls ?
Diky
Nemate nekdo ten navod pls ?
Diky
|
|
02.03.2011 19:06 -
|
2375818
|
|
Mamlas
|
|
|
Tady je obrazek sestavy pistnice. To mi stacilo jako navod.
Tady je obrazek sestavy pistnice. To mi stacilo jako navod.
Přílohy: C5_zv_obr.jpg ( 111228b ) - Zadni pistnice |
|
| |