08.02.2011 20:50 -
Odchlíplé boční panely v zavazadlovém prostoru
|
2372573
|
|
Bambulák
|
|
|
Chystám se koupit C5 Break 2007 a mam pocit, ze znacna cast nafocenych aut na inzeratech ma ruzne pokroucené a odchlíplé boční panely v kufru. Čím to je? To je to tak nekvalitní matro, e se to zkroutí po 3-4 letech? Dá se to eventuálně sehnat pěkně rovné, aby to přiléhalo? Dík!
Chystám se koupit C5 Break 2007 a mam pocit, ze znacna cast nafocenych aut na inzeratech ma ruzne pokroucené a odchlíplé boční panely v kufru. Čím to je? To je to tak nekvalitní matro, e se to zkroutí po 3-4 letech? Dá se to eventuálně sehnat pěkně rovné, aby to přiléhalo? Dík!
|
|
08.02.2011 21:03 -
Re: Odchlíplé boční panely v zavazadlovém prostoru
|
2372574
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
ono větinou se to kroutí vlhkem.. nevětrané auto to pak v sobě drí, nejvíc v kufru. Pak vhlkost udělá svoje. Jde to srovnat vysuením, pořádným vyvětráním. není problém s tím něco udělat
já měl např. rezervu v kalui.. myslel jsem hned na nejhorí, vysuil jsem a pahoda, vhlké tapeciny se srovnaly.
ono větinou se to kroutí vlhkem.. nevětrané auto to pak v sobě drí, nejvíc v kufru. Pak vhlkost udělá svoje. Jde to srovnat vysuením, pořádným vyvětráním. není problém s tím něco udělat :palec
já měl např. rezervu v kalui.. myslel jsem hned na nejhorí, vysuil jsem a pahoda, vhlké tapeciny se srovnaly.
|
|
08.02.2011 21:05 -
|
2372575
|
|
jumep
|
|
|
ak mas na mysli konkretne tie plasty co byvaju tak vselijak okolo zadnych dveri, tak to je tym ze ked to mal niekto niekedy dole, nevedel to nasadit ...
ak mas na mysli konkretne tie plasty co byvaju tak vselijak okolo zadnych dveri, tak to je tym ze ked to mal niekto niekedy dole, nevedel to nasadit ...
|
|
08.02.2011 21:07 -
|
2372576
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
asi tak, pokud jde o plasty tak ty se musí umět nasadit..
asi tak, pokud jde o plasty tak ty se musí umět nasadit..
|
|
08.02.2011 21:10 -
|
2372577
|
|
najk
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 09.02.11 10:29 Důvod: nesouhlasim, odpoved TheOne byla k tematu. Kazdy nazor, ktery muze potvrdit ci vyvratit jiz tvrzeny fakt, je dulezity nazor. :) | | |
|
| |