14.01.2011 21:32 -
Re: Kvalita převodovek v C5?
|
2369737
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Správně. Nevím, proč bych si měl cestou do práce a zpět připadat méněcenný v nějaké bezcharakterní lupce. A kdyby jste viděli, jak to kroutí sousedovi hubou, kdy mě jede kolem garáe v Bundaj Athos. Kvůli tomu stojí za to mít C5.
Správně. Nevím, proč bych si měl cestou do práce a zpět připadat méněcenný v nějaké bezcharakterní lupce. A kdyby jste viděli, jak to kroutí sousedovi hubou, kdy mě jede kolem garáe v Bundaj Athos. Kvůli tomu stojí za to mít C5. :-))
|
|
14.01.2011 21:54 -
|
2369739
|
|
C5stepan
|
|
|
Pánové, a co tak "Kvalita převodovek v C5"?
Pánové, a co tak "Kvalita převodovek v C5"?
|
|
14.01.2011 22:49 -
|
2369746
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
najk napsal(a): prosím o prominutí, ale vlákno jeNE technické tj. kecací, ale má pravdu, vechny je smáznu
je jedno jestli je technicke, nebo netechnicke, tema se ma dodrzovat. Pripominka byla na miste.
Mazat neni nutne, ale prosim, dodrzujte to
je jedno jestli je technicke, nebo netechnicke, tema se ma dodrzovat. Pripominka byla na miste. :palec
Mazat neni nutne, ale prosim, dodrzujte to :)
|
|
14.01.2011 23:53 -
|
2369750
|
|
jumep
|
|
|
vacsina z nas je tu druhym majitelom tohoto auta ... tj. ked sme si ho kupili mi na popojazdovanie tak z 90% to boli auta ktore boli vyuzivane ... (kolko z nas je tu takych co si kupili nove auto s automatom, nove v exclusive s najazdom ktory spominame)
skratka k prevodovke je to jednoduche, ak aj nemala meneny olej a ma 200t km ale jazdila hlavne dialnice, tak by som sa jej nebal - akurat menil hned olej
ak to jazdilo prevazne vazne mesto a ma to 200t a nebolo o to postarane tak uz to aj tak nejazdi dobre .... a moze sa vysypat na prvom rohu
ak budem kupovat osobne auto, tak uz len automat (to by som do seba nikdy nepovedal ), ale jedna z podmienok bude aspon 100km testovacia jazda
vacsina z nas je tu druhym majitelom tohoto auta ... tj. ked sme si ho kupili mi na popojazdovanie tak z 90% to boli auta ktore boli vyuzivane ... (kolko z nas je tu takych co si kupili nove auto s automatom, nove v exclusive s najazdom ktory spominame)
skratka k prevodovke je to jednoduche, ak aj nemala meneny olej a ma 200t km ale jazdila hlavne dialnice, tak by som sa jej nebal - akurat menil hned olej
ak to jazdilo prevazne vazne mesto a ma to 200t a nebolo o to postarane tak uz to aj tak nejazdi dobre .... a moze sa vysypat na prvom rohu
ak budem kupovat osobne auto, tak uz len automat (to by som do seba nikdy nepovedal :) ), ale jedna z podmienok bude aspon 100km testovacia jazda
|
|
| |