01.11.2010 18:00 -
Únik vzduchu okolo turba
|
2361094
|
|
alex451
|
Město: Roňava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Čaute chlapi, mám mení problém okolo motora. Pri pridávaní plynu mi sičí jak keby unikal vzduch od turba, ale motor má ah, ani nedymí, len strane sičí a neviem kde mám hžada chybu. Som zúfalý, počúvam zprava, počúvam zžava motor a neviem kde mi môe unika vzduch od turba. Poraďte keď máte s tým skúsenos.
Čaute chlapi, mám mení problém okolo motora. Pri pridávaní plynu mi sičí jak keby unikal vzduch od turba, ale motor má ah, ani nedymí, len strane sičí a neviem kde mám hžada chybu. Som zúfalý, počúvam zprava, počúvam zžava motor a neviem kde mi môe unika vzduch od turba. Poraďte keď máte s tým skúsenos.
|
|
01.11.2010 18:26 -
Re: Únik vzduchu okolo turba
|
2361099
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
alex451 napsal(a): Čaute chlapi, mám mení problém okolo motora. Pri pridávaní plynu mi sičí jak keby unikal vzduch od turba, ale motor má ah, ani nedymí, len strane sičí a neviem kde mám hžada chybu. Som zúfalý, počúvam zprava, počúvam zžava motor a neviem kde mi môe unika vzduch od turba. Poraďte keď máte s tým skúsenos.
1. Vyplň si jaké má auto, u kadého je turbo i hadice do něj a z něj jinde.
2. Pokud tak hodně slyitelně syčí a přitom má tah, tak bych spí tipoval na nějakou kvíru v sání za vzduchovým filtrem a před turbem.
1. Vyplň si jaké má auto, u kadého je turbo i hadice do něj a z něj jinde.
2. Pokud tak hodně slyitelně syčí a přitom má tah, tak bych spí tipoval na nějakou kvíru v sání za vzduchovým filtrem a před turbem.
|
|
01.11.2010 22:32 -
Re: Únik vzduchu okolo turba
|
2361109
|
|
jumep
|
|
|
tak teraz mozme hladat chybu
pri tomto motore moc toho na hladanie nie je
z filtra ide plastova trubka ktora je priamo na turbo napojena zboku
z turba smerom dole ide dalsia plastova trubka spojena na turbo hadicou asi 5cm dlhou a pritiahnuta paskou
medzi motorom a chladicom sa dole meni na gumenu hadicu iducu do intercooleru a z intercooleru to ide hore na motor a na sanie
zozadu motora nie su ziadne rotujuce veci, takze tam kludne mozes dat ruku za chodu motora a hladat pocitom unik
tak teraz mozme hladat chybu
pri tomto motore moc toho na hladanie nie je
z filtra ide plastova trubka ktora je priamo na turbo napojena zboku
z turba smerom dole ide dalsia plastova trubka spojena na turbo hadicou asi 5cm dlhou a pritiahnuta paskou
medzi motorom a chladicom sa dole meni na gumenu hadicu iducu do intercooleru a z intercooleru to ide hore na motor a na sanie
zozadu motora nie su ziadne rotujuce veci, takze tam kludne mozes dat ruku za chodu motora a hladat pocitom unik
|
|
| |