| | |
15.04.2010 21:22 -
Re: kola ,trepe se od 100-130km
|
2342374
|
|
jumep
|
|
|
preto davam vyvazovat gumy spoluziakovi co to robi ako fusku doma po robote
preto davam vyvazovat gumy spoluziakovi co to robi ako fusku doma po robote :)
|
|
15.04.2010 22:02 -
|
2342395
|
|
Radwy
|
|
|
Myslite si ze ty podlozky necemu pomuzou?
Myslite si ze ty podlozky necemu pomuzou?
|
|
15.04.2010 22:03 -
|
2342396
|
|
jumep
|
|
|
ake podlozky, si nekupil vhodne disky?
ake podlozky, si nekupil vhodne disky?
|
|
15.04.2010 22:20 -
|
2342407
|
|
Radwy
|
|
|
koupil vse sedi jen to jeste neni ono mam koupit ty podlozky ale nevim jestli to bude mit nejaky vyznam
koupil vse sedi jen to jeste neni ono mam koupit ty podlozky ale nevim jestli to bude mit nejaky vyznam
|
|
15.04.2010 22:21 -
|
2342408
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Maxifik napsal(a): Já měl ve na vyvaovačce OK, ale nedalo se s tím jet. Koukali jen na displej. Koukni, a se kolo bude na vyvaovačce, zda nehází disk. Po zavření ochranného krytu na to nikdo nekouká. A vyvaovačka vyváí i krabici od bot.
Můe házet i guma. Mně ohavně hází Goodrich, musím letos pořídit kvůli tomu nové obutí.
Já měl ve na vyvaovačce OK, ale nedalo se s tím jet. Koukali jen na displej. Koukni, a se kolo bude na vyvaovačce, zda nehází disk. Po zavření ochranného krytu na to nikdo nekouká. A vyvaovačka vyváí i krabici od bot.
Můe házet i guma. Mně ohavně hází Goodrich, musím letos pořídit kvůli tomu nové obutí.
|
|
15.04.2010 22:24 -
|
2342410
|
|
jumep
|
|
|
ak si kupil spravne ET tak podlozky nepotrebujes
ak nespravne ET, tak si zle kupil
ale na trasenie by to nemalo mat ziaden vyznam, snad len to ze bude moct dat zavazia inam tak aby nezapierali o brzdu
ak si kupil spravne ET tak podlozky nepotrebujes
ak nespravne ET, tak si zle kupil :)
ale na trasenie by to nemalo mat ziaden vyznam, snad len to ze bude moct dat zavazia inam tak aby nezapierali o brzdu
|
|
15.04.2010 22:30 -
|
2342412
|
|
Radwy
|
|
|
jj zavazi mam jinde uz je to daleko lepsi jen to neni ono a et myslim ze mam spravne resili jsme to tu tak 3tydny zpatky
jj zavazi mam jinde uz je to daleko lepsi jen to neni ono a et myslim ze mam spravne resili jsme to tu tak 3tydny zpatky
|
|
15.04.2010 23:53 -
|
2342414
|
|
tief
|
|
|
podlozky nepomuzou
podlozky nepomuzou
|
|
16.04.2010 06:29 -
|
2342421
|
|
tomc
|
|
|
sice nevím jaké má alu,ale to je jedno.disk se musí na vyvaovačku upnout jak na autě!!to znamená zevnitř,,duo expert"co je roztahovací připravek na přesné usazení středové díry nebo kuel,zdruhé strany se disk musí přitlačit,,prsty"dirama na rouby!!tohle je nejpřesnějí uchycení kola na vyvaovačku,pokud dají kuel zvenku teda do díry na krytku je ve patně!!není přesně vrtaná a i mení odchylka dělá nepřesné uchycení!!takto se daly váit origo alu vyrobené v evropě co u je dávno,činani to neřeí a přesnost neumí.samozřejmě zaleí na vyvaovačce jak je skalibrovaná a přesná,my váíme na 2,5g co je dostačující na 250kmh.majitelé těchto vozítek stejně rychleji nejezdí. podloky vyřeí jen to,e moná nebude vadit lepené zavaí.bude muset dát i dlouhé rouby co není také idealnípokud nejsou schopni vyváit klepané tak lepené u vubec.
sice nevím jaké má alu,ale to je jedno.disk se musí na vyvaovačku upnout jak na autě!!to znamená zevnitř,,duo expert"co je roztahovací připravek na přesné usazení středové díry nebo kuel:palec,zdruhé strany se disk musí přitlačit,,prsty"dirama na rouby!!:palectohle je nejpřesnějí uchycení kola na vyvaovačku,pokud dají kuel zvenku teda do díry na krytku je ve patně:-(!!není přesně vrtaná a i mení odchylka dělá nepřesné uchycení!!takto se daly váit origo alu vyrobené v evropě co u je dávno,činani to neřeí a přesnost neumí.samozřejmě zaleí na vyvaovačce jak je skalibrovaná a přesná,my váíme na 2,5g co je dostačující na 250kmh.majitelé těchto vozítek stejně rychleji nejezdí.:-p podloky vyřeí jen to,e moná nebude vadit lepené zavaí.bude muset dát i dlouhé rouby co není také idealní:-(pokud nejsou schopni vyváit klepané tak lepené u vubec.
|
|
16.04.2010 12:24 -
|
2342448
|
|
Radwy
|
|
|
Tak se se rozhod ze se nato vykaslu necham to tak traba se to ustali dela to jen miniaturne a jak pojedu do cr tak se zatebou zastavim do tesly Jo a tatik koupil c5 trojkovou 09rocnik
Tak se se rozhod ze se nato vykaslu necham to tak traba se to ustali dela to jen miniaturne a jak pojedu do cr tak se zatebou zastavim do tesly:-d Jo a tatik koupil c5 trojkovou 09rocnik
|
|
17.04.2010 22:07 -
|
2342607
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Tak celý problém nakonec vyřeen tím, e jsem nechal pneu znovu vyváit v profesionálním barum servisu (teď se to vlastně jmenuje nějak jinak). Ten garáista předtím mi to vyváil úplně na h...o. Ani jsem to nezkouel reklamovat, protoe dalí jeho pokusy o vyváení bych u nevydrel.
Přítě a hlavně s elektronama půjdu hned raději k profesionálům, i kdy si to nechají řádně zaplatit.
Tak celý problém nakonec vyřeen tím, e jsem nechal pneu znovu vyváit v profesionálním barum servisu (teď se to vlastně jmenuje nějak jinak). Ten garáista předtím mi to vyváil úplně na h...o. Ani jsem to nezkouel reklamovat, protoe dalí jeho pokusy o vyváení bych u nevydrel.
Přítě a hlavně s elektronama půjdu hned raději k profesionálům, i kdy si to nechají řádně zaplatit.
|
|
19.04.2010 05:56 -
|
2342762
|
|
tomc
|
|
|
no ono zaplatitje ty připravky které potřebuji k uchycení na vyvaovačku stojí neco přes 100tkč a vyvaovačka taky není adná čína za 15tkč o zouvačce s plastovou hlavou raději ani nemluvím,jen ta hlava stojí 2tkč bez dph a za sezonu prasknou 2a3.samořejmě jo to investice na dlouho.pokud si koupí opici musí mít i na banany co si mladici neuvědomují a pak okusují pult při cenách 17-18"pneumatik
no ono zaplatit:-oje ty připravky které potřebuji k uchycení na vyvaovačku stojí neco přes 100tkč a vyvaovačka taky není adná čína za 15tkč o zouvačce s plastovou hlavou raději ani nemluvím,jen ta hlava stojí 2tkč bez dph a za sezonu prasknou 2a3.samořejmě jo to investice na dlouho.pokud si koupí opici musí mít i na banany co si mladici neuvědomují a pak okusují pult při cenách 17-18"pneumatik:-o
|
|
04.10.2010 20:59 -
|
2357651
|
|
Matt
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
.... jedna malá skúsenos môjho známeho - podobná vec sa mu prihodila na jeho FORD-e aklepali mu kolesá v podobných rýchlostiach. Samozrejme prvé podozrenie bolo na vyváenie - bolo vylúčené, potom náboje a uloenie kolies - vylúčené eliminačnou metódou. Nakoniec vymenil elektróny KOSEI za originály a problém bol zrazu vyrieený - jednoducho nekompatibilita značiek
.... jedna malá skúsenos môjho známeho - podobná vec sa mu prihodila na jeho FORD-e aklepali mu kolesá v podobných rýchlostiach. Samozrejme prvé podozrenie bolo na vyváenie - bolo vylúčené, potom náboje a uloenie kolies - vylúčené eliminačnou metódou. Nakoniec vymenil elektróny KOSEI za originály a problém bol zrazu vyrieený - jednoducho nekompatibilita značiek :-o
|
|
| |
|
|