| | |
26.09.2010 16:35 -
nalepení nápisu
|
2356793
|
|
máca
|
|
|
Zdravím vechny.Tak včera jsem dovezla broučka v novém kabátě.Avak lakýrník nenalepil nápisy na zadku auta, e prý je lak jetě moc čerstvý, e to zvládnem sami.Poraďte, můu to nalepit vteřinovým lepidlem a máte ji někdo zkuenosti s lepením, aby jste mi případně poradili fígl, jak nejlépe to nalepit?Díky
Zdravím vechny.Tak včera jsem dovezla broučka v novém kabátě.Avak lakýrník nenalepil nápisy na zadku auta, e prý je lak jetě moc čerstvý, e to zvládnem sami.Poraďte, můu to nalepit vteřinovým lepidlem a máte ji někdo zkuenosti s lepením, aby jste mi případně poradili fígl, jak nejlépe to nalepit?Díky
|
|
26.09.2010 16:41 -
Re: nalepení nápisu
|
2356794
|
|
Pavel C5
|
|
|
asi bude najlepia ivicová obojstranná páska ja to mám tie tak,ten predomnou to lepil sekunďákom a u to tam ostalo a nejde to dole iba ak prebrusi strieknu na novo a znova nalepi
asi bude najlepia ivicová obojstranná páska ja to mám tie tak,ten predomnou to lepil sekunďákom a u to tam ostalo a nejde to dole iba ak prebrusi strieknu na novo a znova nalepi:palec
|
|
26.09.2010 17:53 -
|
2356796
|
|
sperlis
|
Město: Přimda, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Kdy jsem stříkal auto známýmu tak jsem koupil přímo speciální oboustranku na nápisy v prodejně autolaků.Sekundakem bych to taky nelepil
Kdy jsem stříkal auto známýmu tak jsem koupil přímo speciální oboustranku na nápisy v prodejně autolaků.Sekundakem bych to taky nelepil
|
|
26.09.2010 18:25 -
|
2356802
|
|
jumep
|
|
|
sekundak urcite nie
bud ta paska alebo lepidlo na okna, ale ta paska je to co sa ma pouzit
sekundak urcite nie
bud ta paska alebo lepidlo na okna, ale ta paska je to co sa ma pouzit
|
|
26.09.2010 19:27 -
|
2356810
|
|
Radwy
|
|
|
Kup si specialni oboustranou pasku a bude to drzet zjistim jakou mame v pracy my a dam vedet.sekundak na to nedavej je tam jina lozka lepeni a mas cerstvy lak jeste byto mohlo udelat bordel. lak dozraje az po 14 dni
Kup si specialni oboustranou pasku a bude to drzet zjistim jakou mame v pracy my a dam vedet.sekundak na to nedavej je tam jina lozka lepeni a mas cerstvy lak jeste byto mohlo udelat bordel. lak dozraje az po 14 dni
|
|
26.09.2010 19:47 -
|
2356814
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
A co pouít těsto na ryby (kolikrát to nejde ani umejt)
A co pouít těsto na ryby (kolikrát to nejde ani umejt) :-p;-):palec
|
|
26.09.2010 19:57 -
|
2356816
|
|
Mamlas
|
|
|
Na napisy a listy dveri atd. pouzivam lepidlo na autoskla. To co se tim jednou prilepi tak uz jen tak nepovoli.
Na napisy a listy dveri atd. pouzivam lepidlo na autoskla. To co se tim jednou prilepi tak uz jen tak nepovoli. :palec
|
|
26.09.2010 20:40 -
|
2356835
|
|
máca
|
|
|
Petr72 napsal(a):
Tak ja to zkusim,ikdyz na testo nechytam.Staci skubanek?
Tak ja to zkusim,ikdyz na testo nechytam.Staci skubanek?:-))))
|
|
28.09.2010 16:31 -
|
2356932
|
|
Hanz 397
|
|
|
V neděli jsem je lepil: oboustranku od Wurtha nalepit na odmatěnej rub písmen,vyřezat,naskládat lícem na lepící pásku,srovnat podle dírek na autě,odmastit auto,sundat papír z oboustranky,přiloit,a...nápisy jsou,jako z fabriky Jen jsem nepochopil,proč I,T a R v nápisu CITROEN jsou mení,ne ostatní
V neděli jsem je lepil: oboustranku od Wurtha nalepit na odmatěnej rub písmen,vyřezat,naskládat lícem na lepící pásku,srovnat podle dírek na autě,odmastit auto,sundat papír z oboustranky,přiloit,a...nápisy jsou,jako z fabriky:-)))) Jen jsem nepochopil,proč I,T a R v nápisu CITROEN jsou mení,ne ostatní:-o
|
|
| |
|
|