01.09.2010 13:31 -
Plynový pedál jde ztuha
|
2354591
|
|
Dusoň
|
Město: Mladá Boleslav, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím, od počátku co mám C5tku, mě trochu trápí plynový pedál, který jde hrozně ztuha, jakoby to lanko drhlo. Zkouel jsem ho rozhýbat několikerým stlačením po sobě a promazal lanko pod pedálem. To pomohlo, ale jen na chvíli, pokadé se to vrací, a skoro kadý den musím naprázdno pedál propumpovat aby el lehce. Občas se mi stává, e zůstane pedál mírně přidřený a při řazení to jde do vyích otáček, navíc mě z toho dřevění noha Má někdo nějaký nápad jak to odstranit? Je to C5 Break 2.0HDI r.v.2002
Díky Duan
Zdravím, od počátku co mám C5tku, mě trochu trápí plynový pedál, který jde hrozně ztuha, jakoby to lanko drhlo. Zkouel jsem ho rozhýbat několikerým stlačením po sobě a promazal lanko pod pedálem. To pomohlo, ale jen na chvíli, pokadé se to vrací, a skoro kadý den musím naprázdno pedál propumpovat aby el lehce. Občas se mi stává, e zůstane pedál mírně přidřený a při řazení to jde do vyích otáček, navíc mě z toho dřevění noha :-) Má někdo nějaký nápad jak to odstranit? Je to C5 Break 2.0HDI r.v.2002
Díky Duan
|
|
01.09.2010 13:56 -
Re: Plynový pedál jde ztuha
|
2354596
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zkus to vpredu odpojit od elektronickeho plynu a vyzkouset jeho hladkou funkci (lanka i plynu) pokud se lanko zadrhava,vymen ho
zkus to vpredu odpojit od elektronickeho plynu a vyzkouset jeho hladkou funkci (lanka i plynu) pokud se lanko zadrhava,vymen ho
|
|
01.09.2010 14:09 -
|
2354598
|
|
Dusoň
|
Město: Mladá Boleslav, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ok, díky za radu, o víkendu to odpojím a zkusím. Je divné, e to po pár pumpování povolí a nějakou dobu to drí, ale po pár hodinách je to zas přidřené....
Ok, díky za radu, o víkendu to odpojím a zkusím. Je divné, e to po pár pumpování povolí a nějakou dobu to drí, ale po pár hodinách je to zas přidřené....
|
|
01.09.2010 23:33 -
|
2354654
|
|
jumep
|
|
|
ja toto riesim vzdy odpojenim vpredu, vytiahnem ho hore, nalejem do neho konkor alebo ine vhodne mazivo (WD40 nie je vhodne) a zatial vzdy ostalo chodit, popritom je vhodne skontrolovat / dostavit volu
ja toto riesim vzdy odpojenim vpredu, vytiahnem ho hore, nalejem do neho konkor alebo ine vhodne mazivo (WD40 nie je vhodne) a zatial vzdy ostalo chodit, popritom je vhodne skontrolovat / dostavit volu
|
|
02.09.2010 08:05 -
|
2354667
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tyhle veci se v nouzi mazou brzdovou kapalinou ,ale uplne idealni je to vymenit !
tyhle veci se v nouzi mazou brzdovou kapalinou ,ale uplne idealni je to vymenit !
|
|
| |