05.08.2010 10:33 -
Korekčné pero
|
2352000
|
|
kodas
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 17 |
|
|
zdarek... má niekto skúsenosti s korekčným perom na rabance?
zdarek... má niekto skúsenosti s korekčným perom na rabance?
|
|
05.08.2010 11:53 -
Re: Korekčné pero
|
2352035
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
kodas napsal(a): zdarek... má niekto skúsenosti s korekčným perom na rabance?
.link.
nebo i:
27.02.2010 07:34 - Re: kdo kde potkal hajzla 1805337
tomar
Město: Brno, Auto: C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Počet příspěvků: 3
Začátečník Zaslat potu
Ahoj,
dnes jsem zapnul televizi, e kouknu na ZOH a ona tam reklama. Tak se ptám, má tady někdo zkuenost se zázračnou tyčinkou "FixitPro" co funguje na opravy, kterékoliv barvy a zahladí krábance od klíčů a podobně. Mě se to moc nezdá koupil jsem si opravnou originální sadu, barva+lak. Ale třeba zázraky se dějí . .
mrkni sem:http: //www.youtube.com/watch?v=ZxEt2yLDNb8; prodává se to i na aukru; taky si nejsem 100% jistý, ale asi to zkusím (v ivotě u jsem přiel o víc peněz.... kdyby to nefungovalo)
http://www.c5club.cz/diskuze/vseobecna-ne-technicka-diskuze/386696-kdo-kde-potkal-hajzla/6/ :-))))
nebo i:
27.02.2010 07:34 - Re: kdo kde potkal hajzla 1805337
tomar
Město: Brno, Auto: C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Počet příspěvků: 3
Začátečník Zaslat potu
Ahoj,
dnes jsem zapnul televizi, e kouknu na ZOH a ona tam reklama. Tak se ptám, má tady někdo zkuenost se zázračnou tyčinkou "FixitPro" co funguje na opravy, kterékoliv barvy a zahladí krábance od klíčů a podobně. Mě se to moc nezdá koupil jsem si opravnou originální sadu, barva+lak. Ale třeba zázraky se dějí . :-o.
mrkni sem:http: //www.youtube.com/watch?v=ZxEt2yLDNb8; prodává se to i na aukru; taky si nejsem 100% jistý, ale asi to zkusím (v ivotě u jsem přiel o víc peněz.... kdyby to nefungovalo)
|
|
05.08.2010 12:15 -
|
2352038
|
|
klematis
|
|
|
Zdar. Co se týče tohoto pera tak nic moc. Dle návodu natřít a nechat na sluníčku vytvrdnout. Pokud se ale nezaletí kvalitní letěnkou, tak se vypláchne mytím nebo detěm a rýha nazpět.
Zdar. Co se týče tohoto pera tak nic moc. Dle návodu natřít a nechat na sluníčku vytvrdnout. Pokud se ale nezaletí kvalitní letěnkou, tak se vypláchne mytím nebo detěm a rýha nazpět.
|
|
05.08.2010 13:55 -
|
2352058
|
|
kodas
|
|
|
dík moc za odpevede tiez sa mi moc nezdalo zeby zazračná fixka opravila ryhu na laku...kde kdo potkal hajzla som cital a patrím tiez medzi tych stastnych co sa mu niekto podpisal na auto s klucom no myslím ze to skusim kupit a vyskusam... ked to nepomoze nebudem sledovat tvschop
dík moc za odpevede:-) tiez sa mi moc nezdalo zeby zazračná fixka opravila ryhu na laku...kde kdo potkal hajzla som cital a patrím tiez medzi tych stastnych co sa mu niekto podpisal na auto s klucom:-) no myslím ze to skusim kupit a vyskusam... ked to nepomoze nebudem sledovat tvschop:-))
|
|
05.08.2010 14:17 -
|
2352062
|
|
jumep
|
|
|
ja sa ani nepokusam o to, hlavne odkedy to auto mam pribudlo na nom tolko sramov .... zeby to chcelo celolak ... a to je mi luto dat spravit
ja sa ani nepokusam o to, hlavne odkedy to auto mam pribudlo na nom tolko sramov .... zeby to chcelo celolak ... a to je mi luto dat spravit
|
|
05.08.2010 14:46 -
|
2352070
|
|
kodas
|
|
|
to uz by bola velka a zbytocna investicia... dobre vyletit a pojde to.... ta moja sa leskne jak keby bola nova a tym s azvyraznia tie skrabance
to uz by bola velka a zbytocna investicia... dobre vyletit a pojde to.... ta moja sa leskne jak keby bola nova a tym s azvyraznia tie skrabance
|
|
| |