| | |
03.05.2009 13:13 -
Servisy - západní čechy
|
660578
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Máte tip na dobrý servis na západě Čech, který byste rádi doporučili i ostatním? Nebo naopak kam raději nejezdit?
Máte problém s autem a nevíte kam zajet?
Byla bych ráda, kdyby v téhle diskuzi byly k nalezení odpovědi na podobné otázky
Tak např. já bych se ráda zeptala, jestli má někdo někde v Západních Čechách tip, kam zajet s klimatizací na doplnění a kontrolu. Jeliko mám auto s historií neznámou a tropické teploty u jsou za dveřmi, ráda bych to nechala zkontrolovat, aby nedolo k nějakému průvihu. Díky
Máte tip na dobrý servis na západě Čech, který byste rádi doporučili i ostatním? Nebo naopak kam raději nejezdit?
Máte problém s autem a nevíte kam zajet?
Byla bych ráda, kdyby v téhle diskuzi byly k nalezení odpovědi na podobné otázky :-)
Tak např. já bych se ráda zeptala, jestli má někdo někde v Západních Čechách tip, kam zajet s klimatizací na doplnění a kontrolu. Jeliko mám auto s historií neznámou a tropické teploty u jsou za dveřmi, ráda bych to nechala zkontrolovat, aby nedolo k nějakému průvihu. Díky ;-)
|
|
03.05.2009 21:16 -
Re: Servisy - západní čechy
|
660591
|
|
dr.ada
|
Město: Kdyně,Hluboká, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Jeliko jsem koupil auto s nějakou minulostí nechal jsem si překontrolovat klimoku v Domalicích (CHARA), kde mi ji kluci vypustili, vyčistili napustili natlakovali cca 900,-CZK je v tom čitění i přívodů do kabiny( teď to dělá i můj známej v Petrovicích u Domalic, ale nevím za kolik )-moná se najdou i dalí jen o nich nevím. Jen na okraj, klimoku jsem měl úplně prázdnou. současně jsem s klimokou měnil i filtr který je vedle pedálů v pravo v tunelu cca300,-CZK
Co se týče servisů - jezdil jsem do Klatov do Investelu, kluci v poho, ale při mé poslední návtěvě v tomto servisu mě to připadalo, e u si nachází důvody pro dalí práci, ale jináč dobré, maj tam velmi ikovného mechanika, přítě zkusím při nějakém problému zajet do Německa (CHAM), jsou tam levnějí a na kilometry to mám do Chamu o 15km dále ne do Klatov-zkuenost z nedávné doby mého kamaráda ( vlastní taky Citroena-bohuel ne C5 ) Při dalím zjitění servisů a zkueností dám vědět.
Jeliko jsem koupil auto s nějakou minulostí nechal jsem si překontrolovat klimoku v Domalicích (CHARA), kde mi ji kluci vypustili, vyčistili napustili natlakovali cca 900,-CZK je v tom čitění i přívodů do kabiny( teď to dělá i můj známej v Petrovicích u Domalic, ale nevím za kolik:-( )-moná se najdou i dalí jen o nich nevím. Jen na okraj, klimoku jsem měl úplně prázdnou. současně jsem s klimokou měnil i filtr který je vedle pedálů v pravo v tunelu cca300,-CZK
Co se týče servisů - jezdil jsem do Klatov do Investelu, kluci v poho:palec, ale při mé poslední návtěvě v tomto servisu mě to připadalo, e u si nachází důvody pro dalí práci:-(, ale jináč dobré, maj tam velmi ikovného mechanika:palec, přítě zkusím při nějakém problému zajet do Německa (CHAM), jsou tam levnějí a na kilometry to mám do Chamu o 15km dále ne do Klatov-zkuenost z nedávné doby mého kamaráda ( vlastní taky Citroena-bohuel ne C5:-( ) Při dalím zjitění servisů a zkueností dám vědět.
|
|
03.05.2009 22:04 -
|
660596
|
|
Kusan
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Moje zkusenost s Autovolf Plzen je trosku rozporuplna. Solidni jednani , ale pri vymene rozvodaku mi rekli, vodni cerpadlo netece , tak to menit nebudem. A pak mi zatim vsichni vsude rekli, ze vodni cerpadlo se meni automaticky s rozvodakem. A pak nova spojka 10000,- normalne okolo 6000,- Ale je to autorizovanej citroen , tak asi proto. No ja uz tam nepojedu.
Moje zkusenost s Autovolf Plzen je trosku rozporuplna. Solidni jednani , ale pri vymene rozvodaku mi rekli, vodni cerpadlo netece , tak to menit nebudem. A pak mi zatim vsichni vsude rekli, ze vodni cerpadlo se meni automaticky s rozvodakem. A pak nova spojka 10000,- normalne okolo 6000,- Ale je to autorizovanej citroen , tak asi proto. No ja uz tam nepojedu. :-)
|
|
04.05.2009 13:01 -
|
660606
|
|
Herulinka
|
|
|
dr.ada - take s domalickými spokojenost? Já o té klimě přemýlím u chvíli, filtr u mám, jen ho vyměnit, ale napoprvé bych to radi nechala omrknout někomu, kdo tomu trochu rozumí a dá to do kupy, přítě u ji můeme zkusit vyčistit sami sprejem.
Kusan - to s tou vodní pumpou jsem taky slyela, e se má měnit pokadé, ale někteří říkají, e to není třeba, uvidíme, jestli sem třeba napíe něco někdo z místních členů znalých problematiky, taky by mě to docela zajímalo
Jinak samozřejmě mám na mysli nejen autorizované servisy, ale i třeba dobré známé, ke kterým jezdíte servisovat a kteří pracují dobře
dr.ada - take s domalickými spokojenost? Já o té klimě přemýlím u chvíli, filtr u mám, jen ho vyměnit, ale napoprvé bych to radi nechala omrknout někomu, kdo tomu trochu rozumí a dá to do kupy, přítě u ji můeme zkusit vyčistit sami sprejem.
Kusan - to s tou vodní pumpou jsem taky slyela, e se má měnit pokadé, ale někteří říkají, e to není třeba, uvidíme, jestli sem třeba napíe něco někdo z místních členů znalých problematiky, taky by mě to docela zajímalo :-)
Jinak samozřejmě mám na mysli nejen autorizované servisy, ale i třeba dobré známé, ke kterým jezdíte servisovat a kteří pracují dobře ;-)
|
|
04.05.2009 13:01 -
|
660607
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
Kusan napsal(a): Moje zkusenost s Autovolf Plzen je trosku rozporuplna. Solidni jednani , ale pri vymene rozvodaku mi rekli, vodni cerpadlo netece , tak to menit nebudem. A pak mi zatim vsichni vsude rekli, ze vodni cerpadlo se meni automaticky s rozvodakem. A pak nova spojka 10000,- normalne okolo 6000,- Ale je to autorizovanej citroen , tak asi proto. No ja uz tam nepojedu.
No a pak jim zaplatí znova práci za pumpu to se nedivim e ji neměnili.
Jinak já byl na servisce s C6 v Plzni na letné a cena byla cca 7000,- co je docela málo kdy sem tam sledoval ceny těch filtrů oleje atd. A C5 byla za 5000,- . Obě prohlídky byli po 30 000km take ceny se mi zdají celkem lidové.
Moje zkusenost s Autovolf Plzen je trosku rozporuplna. Solidni jednani , ale pri vymene rozvodaku mi rekli, vodni cerpadlo netece , tak to menit nebudem. A pak mi zatim vsichni vsude rekli, ze vodni cerpadlo se meni automaticky s rozvodakem. A pak nova spojka 10000,- normalne okolo 6000,- Ale je to autorizovanej citroen , tak asi proto. No ja uz tam nepojedu. :-)
Jinak já byl na servisce s C6 v Plzni na letné a cena byla cca 7000,- co je docela málo kdy sem tam sledoval ceny těch filtrů oleje atd. A C5 byla za 5000,- . Obě prohlídky byli po 30 000km take ceny se mi zdají celkem lidové.
|
|
04.05.2009 20:38 -
|
660627
|
|
dr.ada
|
Město: Kdyně,Hluboká, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Herulinka-já si myslím, e spokojenost je dobrá, ten filtr jsem si měnil sám(1/2hodinypráce- to bylo napoprvé kdy člověk nevěděl kam áhnout), rozvodové řemeny jsem dal klukovi který dělá motory a iví se tím - s materiálem+práce cca3.000,-CZK objednávám si díly z APM, diagnostiku budu dělat u jen v Domalicích u Krčmi, maj mainku lepí ne v Klatovech- a teď u mě nic nenapadá
Herulinka-já si myslím, e spokojenost je dobrá:palec, ten filtr jsem si měnil sám(1/2hodinypráce- to bylo napoprvé kdy člověk nevěděl kam áhnout), rozvodové řemeny jsem dal klukovi který dělá motory a iví se tím - s materiálem+práce cca3.000,-CZK objednávám si díly z APM, diagnostiku budu dělat u jen v Domalicích u Krčmi, maj mainku lepí ne v Klatovech- a teď u mě nic nenapadá:-(
|
|
05.05.2009 13:08 -
|
660649
|
|
Herulinka
|
|
|
Super, díky
Asi si udělám výlet. Ne to nějak zvorat...já objednávala teď naposled díly z automaxhulin.cz a taky spokojenost, rychlé dodání, dobré ceny
Super, díky :-)
Asi si udělám výlet. Ne to nějak zvorat...já objednávala teď naposled díly z automaxhulin.cz a taky spokojenost, rychlé dodání, dobré ceny:palec
|
|
05.05.2009 13:15 -
|
660651
|
|
Herulinka
|
|
|
No a navíc je to C5 kolega, tak o to je to jetě lepí
No a navíc je to C5 kolega, tak o to je to jetě lepí ;-)
|
|
24.12.2009 12:58 -
|
1429756
|
|
Pepev
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Servis v Sokolove (pro doporučení servisu vlote link z CCCA, děkujeme jako třeba .link. )
Servis v Sokolove (pro doporučení servisu vlote link z CCCA, děkujeme jako třeba http://www.ccca.cz/seznam/josef_veverka ) :palec
|
|
16.03.2010 21:05 -
|
1806892
|
|
Kratopes
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Byl jsem v servisu v plzni radobyčicích a byl jsem velmi spokojen...dopručuji.dělají kompletní servis,diagnostika,pneuservis,klima prostě ve a celkem levné a mají také starí náhradní dily na vechny citroeny
Plzen
tel.603243664
tel.603318785
Byl jsem v servisu v plzni radobyčicích a byl jsem velmi spokojen...dopručuji.dělají kompletní servis,diagnostika,pneuservis,klima prostě ve a celkem levné a mají také starí náhradní dily na vechny citroeny
Plzen
tel.603243664
tel.603318785:palec
|
|
16.03.2010 21:12 -
|
1806893
|
|
tief
|
|
|
Prosím servisy a komentare k nim vklada do CCCA !!! Ďakujem
.link. alebo priamo na .link.
Prosím servisy a komentare k nim vklada do CCCA !!! Ďakujem
http://www.c5club.cz/page/kod-2000.html alebo priamo na http://www.ccca.cz
|
|
28.07.2010 13:10 -
|
2351266
|
|
sperlis
|
Město: Přimda, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Krtek napsal(a): Kusan napsal(a): Moje zkusenost s XXXXX Plzen je trosku rozporuplna. Solidni jednani , ale pri vymene rozvodaku mi rekli, vodni cerpadlo netece , tak to menit nebudem. A pak mi zatim vsichni vsude rekli, ze vodni cerpadlo se meni automaticky s rozvodakem. A pak nova spojka 10000,- normalne okolo 6000,- Ale je to autorizovanej citroen , tak asi proto. No ja uz tam nepojedu.
Jinak já byl na servisce s C6 v Plzni na XXXXX a cena byla cca 7000,- co je docela málo kdy sem tam sledoval ceny těch filtrů oleje atd. A C5 byla za 5000,- . Obě prohlídky byli po 30 000km take ceny se mi zdají celkem lidové.
Tak já kupoval auto přes servis Plzeň XXXXX .Ve v poho vyřízení dokladů ádný problém.Ale kdy jsem pak auto dal doma na zvedák tak jsem se lekl.To co jso schopni udělat mě dost překvapilo.Jeliko auto bylo bouráno na přední část a dávali to dohromady u nich v servisu tak to je bída.Plechřina nesrovnaná a mezi přední příčku a nosník dali matičku aby nosník nemuseli rovnat.Kdy jsem se o tom bavil s majitelem tak byl z toho překvapenej.A kdy jsem chtěl to dát dohromady tak jak to má být,tak jen za plastové dráky a nýty jsem dal jetě 600 kč,jeliko to tam ani nedodali
Tak já kupoval auto přes servis Plzeň XXXXX .Ve v poho vyřízení dokladů ádný problém.Ale kdy jsem pak auto dal doma na zvedák tak jsem se lekl.To co jso schopni udělat mě dost překvapilo.Jeliko auto bylo bouráno na přední část a dávali to dohromady u nich v servisu tak to je bída.Plechřina nesrovnaná a mezi přední příčku a nosník dali matičku aby nosník nemuseli rovnat.Kdy jsem se o tom bavil s majitelem tak byl z toho překvapenej.A kdy jsem chtěl to dát dohromady tak jak to má být,tak jen za plastové dráky a nýty jsem dal jetě 600 kč,jeliko to tam ani nedodali
|
|
| |
|
|