14.07.2010 10:25 -
Někdo s diagnostikou se mnou pro auto
|
2350221
|
|
Berpus
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím prima lidičky na těchto prima stránkách. Jsem nováček a ji tři dny pročítám vae (teď u vlastně nae) diskuze. Nelo si nevimnout, e zkuení členové doporučují auto před koupí prověřit diagnostikou. Zajímalo by mě tedy, zda existuje člověk, který diagnostikou disponuje a byl by ochoten se mnou cestu za vyhlídnutým miláčkem absolvovat. Samozřejmě počítám s tím, e to bude nějakou kačku stát. Moná se ptám hloupě, ale mám představu notebooku s přísluným programem... Rád někomu zaplatím celý den práce, ne abych později řeil neřeitelné....
Zdravím prima lidičky na těchto prima stránkách. Jsem nováček a ji tři dny pročítám vae (teď u vlastně nae) diskuze. Nelo si nevimnout, e zkuení členové doporučují auto před koupí prověřit diagnostikou. Zajímalo by mě tedy, zda existuje člověk, který diagnostikou disponuje a byl by ochoten se mnou cestu za vyhlídnutým miláčkem absolvovat. Samozřejmě počítám s tím, e to bude nějakou kačku stát. Moná se ptám hloupě, ale mám představu notebooku s přísluným programem... Rád někomu zaplatím celý den práce, ne abych později řeil neřeitelné....
|
|
14.07.2010 12:19 -
Re: Někdo s diagnostikou se mnou pro auto
|
2350231
|
|
JohnikB
|
Město: Duchcov, Auto: Toyota Corolla 1.4 VVTi | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Vetinou bazar dovolí projíďku autem a případné navtívení servisu. Diagnostiku mají skoro vude a pokud by bazar nebo prodejce neumonil auto napíchnout na diag, tak bych ho nechal být. Taky plánuji v co nejblií době zajet pro nové autíčko a zatím s tím bazary nikde neměli problém.
Vetinou bazar dovolí projíďku autem a případné navtívení servisu. Diagnostiku mají skoro vude a pokud by bazar nebo prodejce neumonil auto napíchnout na diag, tak bych ho nechal být. Taky plánuji v co nejblií době zajet pro nové autíčko a zatím s tím bazary nikde neměli problém.
|
|
14.07.2010 19:43 -
|
2350244
|
|
Radwy
|
|
|
Jo diagnostiku maji vsude ale potrebujes specialni kabel a ten kazdej nema tak pozor
Jo diagnostiku maji vsude ale potrebujes specialni kabel a ten kazdej nema tak pozor;-)
|
|
14.07.2010 19:47 -
|
2350245
|
|
Darja
|
|
|
Speciální kabel? No co já se nedovím
Berpus: .link. brnkni, jezdí po nákupech C5 často s klubákama
Speciální kabel? No co já se nedovím :-)
Berpus: http://ccca.cz/seznam/matus brnkni, jezdí po nákupech C5 často s klubákama :)
|
|
14.07.2010 23:29 -
|
2350255
|
|
Radwy
|
|
|
Darja napsal(a): Speciální kabel? No co já se nedovím Berpus: .link. brnkni, jezdí po nákupech C5 často s klubákama Myslel jsem diagno.Proxia,Lexia-ne kabel sorry
Speciální kabel? No co já se nedovím :-) Berpus: http://ccca.cz/seznam/matus brnkni, jezdí po nákupech C5 často s klubákama :) Myslel jsem diagno.Proxia,Lexia-ne kabel sorry
|
|
16.07.2010 20:36 -
|
2350325
|
|
Berpus
|
|
|
Děkuju za kontakt, Darjo, i Tobě za info, Radwy. Jakmile koupím, pochlubím se s fotečkama.... Díky!!!
Děkuju za kontakt, Darjo, i Tobě za info, Radwy. Jakmile koupím, pochlubím se s fotečkama.... Díky!!!
|
|
16.07.2010 20:43 -
|
2350326
|
|
Berpus
|
|
|
A na Tebe bych byl málem zapomněl JohníkuB
Tak teda dík i Tobě
A na Tebe bych byl málem zapomněl JohníkuB :-))))
Tak teda dík i Tobě
|
|
| |