13.06.2010 19:47 -
K čemu slouí visící hnědý kabel v motorovém prostoru / má viset?
|
2347905
|
|
beky
|
Město: Vsetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Zdravím vechny astné majitele pětek. Od listopadu se řadím k vám. Prvně musím říct, e C5 je úasné auto, nikdy mě zatím nenechalo ve tychu. Má pár mouek, ale věřím, e tady s vaí pomocí jim příjdu na kloub.
A teď teda k věci. Jak byly teď ta vedra, tak jsem zkusil klímu. Vůbec ale nechladí. Ohledně klímy jsme nepřili na nic, nali jsme ale visící kabel jen tak v prosotoru (vůbec si nepamatuju, e by tam dřív visel). Je hnědý a má 3 piny označené 1, 2, 3. (viz fotky)
Je docela krátký a v jeho dosahu jsme nenali protikus, kam by el zapojit. Otázka tedy zní: Má být odpojený? Případně kam ho zapojit.
Předem díky za pomoc.
Zdravím vechny astné majitele pětek. Od listopadu se řadím k vám. Prvně musím říct, e C5 je úasné auto, nikdy mě zatím nenechalo ve tychu. Má pár mouek, ale věřím, e tady s vaí pomocí jim příjdu na kloub. :-)
A teď teda k věci. Jak byly teď ta vedra, tak jsem zkusil klímu. Vůbec ale nechladí. Ohledně klímy jsme nepřili na nic, nali jsme ale visící kabel jen tak v prosotoru (vůbec si nepamatuju, e by tam dřív visel). Je hnědý a má 3 piny označené 1, 2, 3. (viz fotky)
Je docela krátký a v jeho dosahu jsme nenali protikus, kam by el zapojit. Otázka tedy zní: Má být odpojený? Případně kam ho zapojit.
Předem díky za pomoc.
Přílohy: P1010354.JPG ( 1298139b ) - Takto visel, kdy jsme si ho vimli P1010355.JPG ( 1323670b ) - Takto vypadá zepředu P1010356.JPG ( 1287023b ) - A toto je profil |
|
13.06.2010 21:30 -
Re: K čemu slouí visící hnědý kabel v motorovém prostoru / má viset?
|
2348026
|
|
jumep
|
|
|
to je kabel na detekciu vody v nafte (nemas to tam)
ma pod filtrom uchyt, cize zapojit ho nemas kde, len uchytit, pripadne dokupit detektor vody v nafte, namontovat, zapojit a povolit v diagnostike
to je kabel na detekciu vody v nafte (nemas to tam)
ma pod filtrom uchyt, cize zapojit ho nemas kde, len uchytit, pripadne dokupit detektor vody v nafte, namontovat, zapojit a povolit v diagnostike
|
|
13.06.2010 21:48 -
Re: K čemu slouí visící hnědý kabel v motorovém prostoru / má viset?
|
2348039
|
|
beky
|
Město: Vsetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Tak to jsi mě uklidnil. Odkrytované jsme to u párkrát měli (v zimě měněné haviče) ale toho kabelu jsme si vimli a dneska a celkem nás to zaskočilo. Ale jestli to je tak jak říká, tak můu dál spát s klidným srdcem Díky za odpověď
Tak to jsi mě uklidnil. Odkrytované jsme to u párkrát měli (v zimě měněné haviče) ale toho kabelu jsme si vimli a dneska a celkem nás to zaskočilo. Ale jestli to je tak jak říká, tak můu dál spát s klidným srdcem :-) Díky za odpověď
|
|
| |