10.05.2010 19:48 -
vymazání hláek počítače
|
2344488
|
|
cit
|
|
|
Neznáte někdo nějaký fígl jak vymazat hláky počítače?Tuhle se mi to při startování kuckalo a naskočila hláka antipolution fault+servis a kontrolka motoru.Prostě klasika zhasnul jsem motor znovu nastartoval a ve je v pohodě,vechno funguje motor jde normálně,spotřeba taky.Ale hláka se stále drí jak klítě.
Neznáte někdo nějaký fígl jak vymazat hláky počítače?Tuhle se mi to při startování kuckalo a naskočila hláka antipolution fault+servis a kontrolka motoru.Prostě klasika zhasnul jsem motor znovu nastartoval a ve je v pohodě,vechno funguje motor jde normálně,spotřeba taky.Ale hláka se stále drí jak klítě.
|
|
10.05.2010 21:40 -
Re: vymazání hláek počítače
|
2344519
|
|
jumep
|
|
|
pozor, v motore niektore hlasky zostavaju ako docasne az do rucneho zmazania diagnostikou
odpojenie baterky na to nema ziaden vplyv
a diagnostikou treba pozret pricinu toho, aby sa to nemuselo zopaknut
pozor, v motore niektore hlasky zostavaju ako docasne az do rucneho zmazania diagnostikou
odpojenie baterky na to nema ziaden vplyv
a diagnostikou treba pozret pricinu toho, aby sa to nemuselo zopaknut
|
|
19.05.2010 09:41 -
|
2345438
|
|
cit
|
|
|
Najel jsem cca 800 km s hlákou a dnes jsem byl v citroenu na diagnostice,tak to smázli a je to ok.Z toho plyne jen jedno,prostě si můj citrou chce se mnou povídat.Nechci to zlehčovat,ale myslím,e ne-li začít zmatkovat(vyměňovat ve moné),tak je lepí pozorovat spotřebu,kolísání otáček,popřípadě mrknout na čidla(zahýbat s konektory) a hlavně nepanikařit!
Najel jsem cca 800 km s hlákou a dnes jsem byl v citroenu na diagnostice,tak to smázli a je to ok.Z toho plyne jen jedno,prostě si můj citrou chce se mnou povídat.Nechci to zlehčovat,ale myslím,e ne-li začít zmatkovat(vyměňovat ve moné),tak je lepí pozorovat spotřebu,kolísání otáček,popřípadě mrknout na čidla(zahýbat s konektory) a hlavně nepanikařit!
|
|
19.05.2010 10:39 -
|
2345449
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ano to mas pravdu jenze HPi je timhle specificke.....sice je to ted relativne v klidu ale zavada tam proste je,s tim nic nenadelas
navic cidla tam moc nejsou ani na EGR ani na Cerpadle...zavada se neobevi jen tak a smazanim se neopravi
na druhou stranu bud rad ze to jezdi a o tojde
ano to mas pravdu jenze HPi je timhle specificke.....sice je to ted relativne v klidu ale zavada tam proste je,s tim nic nenadelas
navic cidla tam moc nejsou ani na EGR ani na Cerpadle...zavada se neobevi jen tak a smazanim se neopravi ;)
na druhou stranu bud rad ze to jezdi a o tojde
|
|
10.06.2010 12:09 -
|
2347768
|
|
cit
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 10.06.10 12:12 Důvod: to bude hlásit kadý týden proběh kilometrů??? - večer se smáznu :-D
| | |
|
| |