| | |
03.06.2010 20:30 -
Led diody na senzor světel?
|
2347287
|
|
indigos
|
Město: Stochov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Ahoj lidi, mám otázku (budu asi za hlupáka). Mám C5 2001 2.0 HDI. Nejdříve mám nějaké otázky, jak zjistím, e mám senzor světel a k čemu slouí tlačítko na levé páčce s označením - auto. Můj pocit je, e je hned vedle u senzoru detě a tlačítko auto na levé páčce je k aktivaci senzoru. (jinak mám automatické rozsvěcených světel). Moje hlavní otázka je - zde jde zapojit denní LED osvětlení právě na senzor světel tak, e pokud bude jasno bude svítit led osvětlení a při era (tunelu) a zatmy rozsvítí potkávací světla.
Děkuji za odpovědi a rady.
Ahoj lidi, mám otázku (budu asi za hlupáka). Mám C5 2001 2.0 HDI. Nejdříve mám nějaké otázky, jak zjistím, e mám senzor světel a k čemu slouí tlačítko na levé páčce s označením - auto. Můj pocit je, e je hned vedle u senzoru detě a tlačítko auto na levé páčce je k aktivaci senzoru. (jinak mám automatické rozsvěcených světel). Moje hlavní otázka je - zde jde zapojit denní LED osvětlení právě na senzor světel tak, e pokud bude jasno bude svítit led osvětlení a při era (tunelu) a zatmy rozsvítí potkávací světla.
Děkuji za odpovědi a rady.
|
|
03.06.2010 20:32 -
Re: Led diody na senzor světel?
|
2347288
|
|
jumep
|
|
|
uplne normalne, ak nemas supersocku - manualnu klimu, tak svetelny senzor mas
v diagnostike sa da vypat automaticke rozsvietenie svetiel po nastartovani a potom sa tlacitkom na smerovkovej packe da aktivovat - deaktivovat rozsvecovanie stretavaciek pomocou svetelneho senzoru ...
uplne normalne, ak nemas supersocku - manualnu klimu, tak svetelny senzor mas
v diagnostike sa da vypat automaticke rozsvietenie svetiel po nastartovani a potom sa tlacitkom na smerovkovej packe da aktivovat - deaktivovat rozsvecovanie stretavaciek pomocou svetelneho senzoru ...
|
|
03.06.2010 20:42 -
|
2347290
|
|
indigos
|
Město: Stochov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Děkuji za info, zaúkoluji svého mechanika.
Děkuji za info, zaúkoluji svého mechanika.
|
|
03.06.2010 20:42 -
|
2347291
|
|
jumep
|
|
|
inak pohladaj - denne svietenie, uz sa tu o tom pisalo
inak pohladaj - denne svietenie, uz sa tu o tom pisalo
|
|
04.06.2010 09:50 -
|
2347351
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Funguje to tak ako to chce, mám to zapojenie v mojom profile aj nafotené (ja mám 2001 2,2 HDi).
Funguje to tak ako to chce, mám to zapojenie v mojom profile aj nafotené (ja mám 2001 2,2 HDi).
|
|
04.06.2010 09:54 -
|
2347352
|
|
Cupi
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Já jsem si podobně takto denní svícení u pořeil, na vrakáči jsem koupil konektrory do hlavních světlometů a udělal jsem si mezikus, z kterého beru signál o tom, e jsou rozvícené parkovačky. Nechtěl jsem stříhat kabely, tak jsem to vyřeil takto. Konenktor stál +- 200,- a protikus, který zabodnu do origo konektorů se dá koupit v GME za 5,- . Ale potřeboval bych diagnostikou nějak poladit, aby se mi dřív seplo automatické svícení, zapíná se a je moc velká tma...jde to?
Já jsem si podobně takto denní svícení u pořeil, na vrakáči jsem koupil konektrory do hlavních světlometů a udělal jsem si mezikus, z kterého beru signál o tom, e jsou rozvícené parkovačky. Nechtěl jsem stříhat kabely, tak jsem to vyřeil takto. Konenktor stál +- 200,- a protikus, který zabodnu do origo konektorů se dá koupit v GME za 5,- :-). Ale potřeboval bych diagnostikou nějak poladit, aby se mi dřív seplo automatické svícení, zapíná se a je moc velká tma...jde to?
|
|
04.06.2010 10:17 -
|
2347353
|
|
tief
|
|
|
ne
ne
|
|
04.06.2010 14:00 -
|
2347401
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Kamarát to vyrieil prelepením skla pred senzorom protislnečnou fóliou s malým faktorom tienenia - neviem presné číslo percent - treba vyskúa a funguje to skorím zapínaním svetiel. Plánujem to i ja . Ustriok folie cca 5x5 cm treba vyobra od firmy na lepenie fólií - najprv otestova na sucho a potom vystrihnú a nalepi po demontái vnútorného zrkadla.
Kamarát to vyrieil prelepením skla pred senzorom protislnečnou fóliou s malým faktorom tienenia - neviem presné číslo percent - treba vyskúa a funguje to skorím zapínaním svetiel. Plánujem to i ja . Ustriok folie cca 5x5 cm treba vyobra od firmy na lepenie fólií - najprv otestova na sucho a potom vystrihnú a nalepi po demontái vnútorného zrkadla.
|
|
04.06.2010 14:32 -
|
2347405
|
|
jumep
|
|
|