| | |
22.05.2010 06:16 -
Re: Spokojenost
|
2345939
|
|
tomc
|
|
|
Já také nemohu na tu stříbrnou potvoru pisnout nic patného ve opravuji spí preventivně tet mám v plánu vyklepat kat u XA spadla spotřeba u C5 uvídím
Já také nemohu na tu stříbrnou potvoru pisnout nic patného:palec ve opravuji spí preventivně:-p tet mám v plánu vyklepat kat:palec u XA spadla spotřeba u C5 uvídím:-o
|
|
22.05.2010 07:04 -
|
2345941
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Já své koupě také rozhodně nelituji. Nic váného se mi zatím ani na jedné C5 I (2,0 HDI + V6) nepokazilo a to jsem je kupoval bez diagnostiky a nějakého C5 znalého člověka (Na druhou stranu jsem ale prodejce osobně znal).
HDI u budu mít dva roky, od koupě jsem najezdil nějakých 50 000 km (teď mám 235 000 km) a ádnou vánou, drahou nebo záhadnou závadu jsem zatím neřeil.
V6 s AT budu mít rok. S ní jsem já a manelka najeli jenom nějakých 4 000 km. Na ní jsem pouze po koupi řeil manetu na poloose a jinak jenom filtry a oleje.
Ani jednou auto jsem do dneka neměl na diagnostice (kromě spárování náhradního klíče)
Doufám, e to takhle vydrí hóóóóóóóóódně dlouho.
Já své koupě také rozhodně nelituji. Nic váného se mi zatím ani na jedné C5 I (2,0 HDI + V6) nepokazilo a to jsem je kupoval bez diagnostiky a nějakého C5 znalého člověka (Na druhou stranu jsem ale prodejce osobně znal).
HDI u budu mít dva roky, od koupě jsem najezdil nějakých 50 000 km (teď mám 235 000 km) a ádnou vánou, drahou nebo záhadnou závadu jsem zatím neřeil.
V6 s AT budu mít rok. S ní jsem já a manelka najeli jenom nějakých 4 000 km. Na ní jsem pouze po koupi řeil manetu na poloose a jinak jenom filtry a oleje.
Ani jednou auto jsem do dneka neměl na diagnostice (kromě spárování náhradního klíče)
Doufám, e to takhle vydrí hóóóóóóóóódně dlouho.:-)
|
|
22.05.2010 09:58 -
|
2345945
|
|
J.Reno
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Já si teda taky stěovat nemůu, krom výměny podloek pod vstřikama a následný výměně váhy vzduchu, kterou jsem si ´pokodil asi sám,tak zatím spokojenost.
Já si teda taky stěovat nemůu, krom výměny podloek pod vstřikama a následný výměně váhy vzduchu, kterou jsem si ´pokodil asi sám,tak zatím spokojenost.
|
|
27.05.2010 01:02 -
|
2346299
|
|
Jeffrey
|
|
|
Já připojuji taky spokojenost.
Kdybych měl ale garage s jámou nebo heverem, byl bych astnej jako blecha. Furt bych se v něčem vrtal.
Já připojuji taky spokojenost. :palec
Kdybych měl ale garage s jámou nebo heverem, byl bych astnej jako blecha.;-) Furt bych se v něčem vrtal.:-))))
|
|
27.05.2010 17:32 -
|
2346404
|
|
martin
|
|
|
Já jsem také spokojený majitel C5.
Kromě výměny oleje dolívání ostřikovačů ,jediná investice brzdy a stabilizátor přední nápravy.
Já jsem také spokojený majitel C5.:palec
Kromě výměny oleje dolívání ostřikovačů ,jediná investice brzdy a stabilizátor přední nápravy.
|
|
27.05.2010 17:48 -
|
2346407
|
|
T.M.S.
|
|
|
Mám autí teprve dva týdny a zatím do něj tlačím jen peníze, ale to je asi normální. Koupil jsem ho v nejmenovaném bazaru a jak jsem později zjistil, tak lumpové stočili kilometry asi o 50tisíc. Zatím tedy oleje, filtry, náplň klimoky a jedno čidlo parkovacího asistenta. Jetě zvauju rozvody, kdy jsou ty kilometry nejistý.
Ale co se týká jízdních vlastností, tak nesrovnatelný s ničím, v čem jsem kdy jezdil, take taky SPOKOJENOST.
Mám autí teprve dva týdny a zatím do něj tlačím jen peníze, ale to je asi normální. Koupil jsem ho v nejmenovaném bazaru a jak jsem později zjistil, tak lumpové stočili kilometry asi o 50tisíc. Zatím tedy oleje, filtry, náplň klimoky a jedno čidlo parkovacího asistenta. Jetě zvauju rozvody, kdy jsou ty kilometry nejistý.
Ale co se týká jízdních vlastností, tak nesrovnatelný s ničím, v čem jsem kdy jezdil, take taky SPOKOJENOST.:palec
|
|
27.05.2010 18:23 -
|
2346410
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Já taknějak napůl ani nadenej, ani zklamanej.....čeká mi setrvák + spojka, pak asi vstřiky + nějak dořeit /pro mně/ nepohodlnost sedaček. Koupil jsem kombajna, take toho uveze hromadu, 2.0HDi 8V je tak akorat rozumny minimum.
Já taknějak napůl ani nadenej, ani zklamanej.....čeká mi setrvák + spojka, pak asi vstřiky + nějak dořeit /pro mně/ nepohodlnost sedaček. Koupil jsem kombajna, take toho uveze hromadu, 2.0HDi 8V je tak akorat rozumny minimum.
|
|
27.05.2010 18:24 -
|
2346411
|
|
jumep
|
|
|
cidla parkovacich asistentov treba zamazat silikonom alebo obdobnym cudom, inak prdnu velice rychlo - tyka sa vsetkych c5
cidla parkovacich asistentov treba zamazat silikonom alebo obdobnym cudom, inak prdnu velice rychlo - tyka sa vsetkych c5
|
|
27.05.2010 18:45 -
|
2346412
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nechci vypadat ze hledam chyby..co presne by jsi na cidlech petre zatahnul silikonem ?
nechci vypadat ze hledam chyby..co presne by jsi na cidlech petre zatahnul silikonem ?
|
|
27.05.2010 18:48 -
|
2346413
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Po koupi před dvema lety výměna rozvodů, filtrů. komplet brzdy a....??? Vyplatilo se. Maximální = MAXIMÁLNÍ spokojenost. Jízda je mazlení s volantem v úasném pohodlí!!!
Po koupi před dvema lety výměna rozvodů, filtrů. komplet brzdy a....??? Vyplatilo se. Maximální = MAXIMÁLNÍ spokojenost. Jízda je mazlení s volantem v úasném pohodlí!!!
|
|
27.05.2010 18:49 -
|
2346414
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
penovu vypln zozadu, netesni elektroniku dostatocne az uplne k plastovemu krytu a dostane sa do vnutra vlhkost a zoxiduju.. hlavne zadne.. je na to aj priamo z citroenu postup a dokonca aj nejaky tmel
penovu vypln zozadu, netesni elektroniku dostatocne az uplne k plastovemu krytu a dostane sa do vnutra vlhkost a zoxiduju.. hlavne zadne.. je na to aj priamo z citroenu postup a dokonca aj nejaky tmel
|
|
27.05.2010 19:07 -
|
2346418
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Zdravim priznivce C5, ja mam patou dva mesice, koupil jsme ji za super cenu, takze bylo jasny, ze do ni neco natlacim,krome beznych veci jako jsou rozvody, olej, filtry sem navic delal prepinac svetel, , zamek zadnich dveri, regulator tlaku, ted hledam pricinu vysokyho tlaku na turbu a cekaji me vzpery. Za tu chvilku mam najeto pres 5tis. km, i pres vyse uvedeny mouchy jsem spokojenej, az to doladim budu vic Pred C5 jsem mel xantii, opet na vysost spokojenej.
Zdravim priznivce C5, ja mam patou dva mesice, koupil jsme ji za super cenu, takze bylo jasny, ze do ni neco natlacim,krome beznych veci jako jsou rozvody, olej, filtry sem navic delal prepinac svetel, , zamek zadnich dveri, regulator tlaku, ted hledam pricinu vysokyho tlaku na turbu a cekaji me vzpery. Za tu chvilku mam najeto pres 5tis. km, i pres vyse uvedeny mouchy jsem spokojenej, az to doladim budu vic ;-) Pred C5 jsem mel xantii, opet na vysost spokojenej. :palec
|
|
| |
|
|