| | |
11.05.2010 22:45 -
Re: První kroky a rady po koupi C5
|
2344598
|
|
IvanM
|
Město: Kopidlno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Prosím o radu,v kufru na levé straně v tom kasliku je nějaká krabička do které vedou drátky a je tam patnácka pojistka.Je na ni napsáno BSC A01 00 . Nevíte někdo naco to slouí ? Dík za kadou odpověď.
Prosím o radu,v kufru na levé straně v tom kasliku je nějaká krabička do které vedou drátky a je tam patnácka pojistka.Je na ni napsáno BSC A01 00 . Nevíte někdo naco to slouí ? Dík za kadou odpověď.
|
|
11.05.2010 22:50 -
|
2344600
|
|
BERY
|
|
|
to by mohla být elektronika pro tané zařízení...Aspoň jsem ji tam viděl v Peugeotu 308
to by mohla být elektronika pro tané zařízení...Aspoň jsem ji tam viděl v Peugeotu 308
|
|
19.05.2010 13:47 -
|
2345469
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Mno, tak jsem do ruky dostal kompletní faktury za vechny servisy, co se s tím autem dělaly a věřím jim. Je to ve v autorizovaném France car servise v Rakousku a vůbec mi to nemusel posílat, u to je dávno koupené. Je to tak 40 listů. A hádejte, kde je onen háček s cenou? Není to km, kilomtetry fakt sedí a má to najeté necelých 100k. ALE v roce 2003 mení uknutí a oprava světel za 40 litrů. A v roce 2004 (tedy po třech letech) bouračka a oprava za čtvrt melounu! Ovem dle papírů jen lakýrník a karosář stál 100 klacků. A pak u kryt motoru 9 litrů, nárazník 8 litrů, palubní deska 27 litrů, airbagy atd. atd. Tak to bych teda cálovat nechtěl.
Otázkou je, jak moc to někdo do něčeho napálil a co tam vechno zničil. Libůstky jako výměna motoru nebo dalí mechanika v papírech není, tak snad nic hrozného. A ročně probíhaly vdy 2 kontroly veho. No, teď s tím nic nenadělám, jen ty kecy v bazaru, jak je to nebourané apod., vak víte...
PS: V 2006 auto někdo koupil za 300 litrů.
Mno, tak jsem do ruky dostal kompletní faktury za vechny servisy, co se s tím autem dělaly a věřím jim. Je to ve v autorizovaném France car servise v Rakousku a vůbec mi to nemusel posílat, u to je dávno koupené. Je to tak 40 listů. A hádejte, kde je onen háček s cenou? Není to km, kilomtetry fakt sedí a má to najeté necelých 100k. ALE v roce 2003 mení uknutí a oprava světel za 40 litrů. A v roce 2004 (tedy po třech letech) bouračka a oprava za čtvrt melounu! Ovem dle papírů jen lakýrník a karosář stál 100 klacků. A pak u kryt motoru 9 litrů, nárazník 8 litrů, palubní deska 27 litrů, airbagy atd. atd. Tak to bych teda cálovat nechtěl.
Otázkou je, jak moc to někdo do něčeho napálil a co tam vechno zničil. Libůstky jako výměna motoru nebo dalí mechanika v papírech není, tak snad nic hrozného. A ročně probíhaly vdy 2 kontroly veho. No, teď s tím nic nenadělám, jen ty kecy v bazaru, jak je to nebourané apod., vak víte... :nevim
PS: V 2006 auto někdo koupil za 300 litrů.
|
|
19.05.2010 13:57 -
|
2345470
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Kecy v bazaru jsou asi vesměs běný kolorit, budou tvrdit, e je to nebourané, i kdyby zbyla z auta jen půlka. Stejně jako auto po důchodci, co s tím jezdil akorát do kostela.
Dobrý záitek měl vagr asi před 2 týdny v jednom bazaru - chtěl si auto projet a bazarník mu sdělil, e takové věci tam nevedou. Tak nevím, podle čeho tam ty auta prodávají???
Kecy v bazaru jsou asi vesměs běný kolorit, budou tvrdit, e je to nebourané, i kdyby zbyla z auta jen půlka. Stejně jako auto po důchodci, co s tím jezdil akorát do kostela.
Dobrý záitek měl vagr asi před 2 týdny v jednom bazaru - chtěl si auto projet a bazarník mu sdělil, e takové věci tam nevedou. Tak nevím, podle čeho tam ty auta prodávají???
|
|
19.05.2010 14:18 -
|
2345471
|
|
Stirius
|
|
|
No, poslal jsem maila do Rakous do toho servisu, kde to celou dobu bylo servisované, jestli mi můou poslat info, jak moc to bylo bourané a v jakém reálném stavu to auto je, tak uvidím, jestli se ozvou a umí anglicky
No, poslal jsem maila do Rakous do toho servisu, kde to celou dobu bylo servisované, jestli mi můou poslat info, jak moc to bylo bourané a v jakém reálném stavu to auto je, tak uvidím, jestli se ozvou a umí anglicky :-d
|
|
19.05.2010 15:23 -
|
2345479
|
|
Darja
|
|
|
to je ta bořka taková voňafka, e po ní touí?
to je ta bořka taková voňafka, e po ní touí?:-)
|
|
19.05.2010 16:39 -
|
2345488
|
|
tomc
|
|
|
u to neřepokud to bylo do rohlíku tak stejně nic nenadělá
u to neře:-(pokud to bylo do rohlíku tak stejně nic nenadělá:nevim
|
|
19.05.2010 23:44 -
|
2345680
|
|
Barlow
|
|
|
Tos ale mohl poznat ze to bylo boreny a opravovany nerikej me ze ty dily treba svetla jsou z 2001 roku. Predni sklo koukni taky na rok vyroby jestli to neslo dal, kdyz byla menena palubka. Ale ted uz je to jedno, aspon to mas spraveny dobre.
Tos ale mohl poznat ze to bylo boreny a opravovany nerikej me ze ty dily treba svetla jsou z 2001 roku. Predni sklo koukni taky na rok vyroby jestli to neslo dal, kdyz byla menena palubka. Ale ted uz je to jedno, aspon to mas spraveny dobre.
|
|
19.05.2010 23:46 -
|
2345681
|
|
jumep
|
|
|
palubka sa meni kvoli bagu spolujazdca, to co popisal je taka klasicka borka, preto sa to dava ako totalka v dnesnej dobe
palubka sa meni kvoli bagu spolujazdca, to co popisal je taka klasicka borka, preto sa to dava ako totalka v dnesnej dobe
|
|
20.05.2010 00:11 -
|
2345686
|
|
Stirius
|
|
|
Jo, je to fuk. Plech tam byl troku hýbnutý u světla. Ale faktem je, e to opravili pěkně .
Jo, je to fuk. Plech tam byl troku hýbnutý u světla. Ale faktem je, e to opravili pěkně :-).
|
|
20.05.2010 06:59 -
|
2345693
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
standacer napsal(a): Rena napsal(a): Dobrý záitek měl vagr asi před 2 týdny v jednom bazaru - chtěl si auto projet a bazarník mu sdělil, e takové věci tam nevedou. Tak nevím, podle čeho tam ty auta prodávají??? Nebylo to nahodou v Brne na Tomkaci? Kamarad tam mel vyhlidnuty auto, ale s takovym pristupem mu nezbylo nez jit jinam
Myslím e to bylo někde v Brně.
Dobrý záitek měl vagr asi před 2 týdny v jednom bazaru - chtěl si auto projet a bazarník mu sdělil, e takové věci tam nevedou. Tak nevím, podle čeho tam ty auta prodávají??? Nebylo to nahodou v Brne na Tomkaci? Kamarad tam mel vyhlidnuty auto, ale s takovym pristupem mu nezbylo nez jit jinam :-)
Myslím e to bylo někde v Brně.
|
|
| |
|
|