| | |
12.05.2010 12:46 -
Platí méně elektroniky - méně problémů?
|
2344644
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Tak mě napadá, můe platit méně elektronické výbavy - méně poruch
Nějaké názory?
.link.
vs
.link.
Tak mě napadá, můe platit méně elektronické výbavy - méně poruch
Nějaké názory?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/c5/8027481
vs
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/c5/7533142
|
|
12.05.2010 16:22 -
Re: Platí méně elektroniky - méně problémů?
|
2344662
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Obecně jo, ale kdy prostě potká patný kus, tak se ti porouchá cokoliv k čemu vede nějaký napájecí drát
Murphy nikdy nespí.
Obecně jo, ale kdy prostě potká patný kus, tak se ti porouchá cokoliv k čemu vede nějaký napájecí drát :-d
Murphy nikdy nespí.
|
|
12.05.2010 18:27 -
|
2344667
|
|
jumep
|
|
|
hmmm ...... si pozri co vsetko sa kazi
vzdy je to klima, tachometer a nejake drobnosti, co isto nestoji za menej elektronkiky, jedine comu by som sa snazil vyhnut je VDO
hmmm ...... si pozri co vsetko sa kazi
vzdy je to klima, tachometer a nejake drobnosti, co isto nestoji za menej elektronkiky, jedine comu by som sa snazil vyhnut je VDO
|
|
12.05.2010 19:31 -
|
2344673
|
|
pateson
|
|
|
VDO je navigace?
VDO je navigace?
|
|
12.05.2010 19:33 -
|
2344674
|
|
jumep
|
|
|
jo VDO je navigace pouzivana do 2003, potom uz sa da najst aj RT3
jo VDO je navigace pouzivana do 2003, potom uz sa da najst aj RT3
|
|
12.05.2010 19:46 -
|
2344675
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Tady se notoricky opakují chyby, které jsem si taky za půl roku proel - tachometr, lanko plynu, zámek dveří, rádio... Ale e by se na tomto webu řeilo moc poruch počítačů - to tedy ne a zatím jsem jich v autě napočítal 9.
Ale Německo vydalo nedávno statististiku kolik aut kvůli čemu zůstalo stát na silnici (neplést se statistikou TUV = STK - tam auta dojednou ale vyhučí na patný stav). No a vývoj bez ohledu na typ je jasný - 45% aut kvůli elektronice, 9% pohonná soustava. Take člověk můe měnit olej a rozvoďáky obden a je mu to houby platné, protoe o elektroniku nejde obvykle pečovat preventivně. Ale pozor - v kategorii vyí střední C5 měl třetí nejmení poruchovost na silnici!!! Nejhůř překvapivě Vectra C.
Tady se notoricky opakují chyby, které jsem si taky za půl roku proel - tachometr, lanko plynu, zámek dveří, rádio... Ale e by se na tomto webu řeilo moc poruch počítačů - to tedy ne a zatím jsem jich v autě napočítal 9.
Ale Německo vydalo nedávno statististiku kolik aut kvůli čemu zůstalo stát na silnici (neplést se statistikou TUV = STK - tam auta dojednou ale vyhučí na patný stav). No a vývoj bez ohledu na typ je jasný - 45% aut kvůli elektronice, 9% pohonná soustava. Take člověk můe měnit olej a rozvoďáky obden a je mu to houby platné, protoe o elektroniku nejde obvykle pečovat preventivně. Ale pozor - v kategorii vyí střední C5 měl třetí nejmení poruchovost na silnici!!! Nejhůř překvapivě Vectra C.
|
|
13.05.2010 00:52 -
|
2344686
|
|
Jeffrey
|
|
|
pateson napsal(a): Tak mě napadá, můe platit méně elektronické výbavy - méně poruch
Nějaké názory?
.link.
vs
.link.
Teoreticky ano, ale opravdu záleí na kusu. Osobně bych el spíe do toho Breaka, tedy 1. link, u jen podle toho, e u něj spíe sedí stav tachometru. Kadopádně, pokud si půjde koupit vůz, vezmi s sebou někoho s diagnostikou a napíchněte to. Jinak kupuje zajíce v pytli.
Teoreticky ano, ale opravdu záleí na kusu. Osobně bych el spíe do toho Breaka, tedy 1. link, u jen podle toho, e u něj spíe sedí stav tachometru. Kadopádně, pokud si půjde koupit vůz, vezmi s sebou někoho s diagnostikou a napíchněte to.;-) Jinak kupuje zajíce v pytli.:-(
|
|
13.05.2010 09:39 -
|
2344692
|
|
jruze
|
|
|
Jeffrey napsal(a): Teoreticky ano, ale opravdu záleí na kusu. Osobně bych el spíe do toho Breaka, tedy 1. link, u jen podle toho, e u něj spíe sedí stav tachometru. Kadopádně, pokud si půjde koupit vůz, vezmi s sebou někoho s diagnostikou a napíchněte to. Jinak kupuje zajíce v pytli.
No na jednu stranu má pravdu,ale ... myslím e je to pobočka AAA (nebo s nimi má něco společného) a prodává itala(stejný bazar a stát (I)) odkud pochází mé(přes AAA) a rozdíl roku (r.v 2001 117000Km kupováno asi před 4.-5.léty) - stočeno min.100-150 tKm a AAA v tom byli nevině -s tím stavem to lo od nich.I kdy někdy je lepí víc KM za předpokladu e se o auto dřívějí majitel staral - při stavu přes 250tkm je předpoklad e je X věcí dělanejch při stavu 120tkm je 90% ve původní(take aditíva,kosti,rozvody,siletbloky atd.)někoho sebou kdo ví něco o C5 a prohlídnout celé.Nedavno jsem tu mněl auto z A se stejnými Km a to bylo ve velmi dobrém stavu-tak nevím -určitě dig.a někoho kdo zná C5.sebou.
No na jednu stranu má pravdu,ale ... myslím e je to pobočka AAA (nebo s nimi má něco společného) a prodává itala(stejný bazar a stát (I)) odkud pochází mé(přes AAA) a rozdíl roku (r.v 2001 117000Km kupováno asi před 4.-5.léty) - stočeno min.100-150 tKm a AAA v tom byli nevině -s tím stavem to lo od nich.I kdy někdy je lepí víc KM za předpokladu e se o auto dřívějí majitel staral - při stavu přes 250tkm je předpoklad e je X věcí dělanejch při stavu 120tkm je 90% ve původní(take aditíva,kosti,rozvody,siletbloky atd.)někoho sebou kdo ví něco o C5 a prohlídnout celé.Nedavno jsem tu mněl auto z A se stejnými Km a to bylo ve velmi dobrém stavu-tak nevím -určitě dig.a někoho kdo zná C5.sebou.
|
|
13.05.2010 11:13 -
|
2344698
|
|
pateson
|
|
|
Je někdo ochotný navtívit bazar se mnou? Jdu tam dnes
Jinak bych měl mít určitou záruku od prodejce Citroena - Unicars, kde bude provedena diagnostika - je to jedna firma
Je někdo ochotný navtívit bazar se mnou? Jdu tam dnes :-)
Jinak bych měl mít určitou záruku od prodejce Citroena - Unicars, kde bude provedena diagnostika - je to jedna firma
|
|
13.05.2010 13:29 -
|
2344721
|
|
tomc
|
|
|
na záruku ti kadý prdí jen ptačky chytají a krásně povidajídiagnozu z počitadla taky ojebou kdy potřebují pokud se ti autí líbí tak prohlidni podvozek,převodovka nesmí cukat pokud ano tak slevičku nebo hledej jinou káru
na záruku ti kadý prdí :-))))jen ptačky chytají a krásně povidají:-))))diagnozu z počitadla taky ojebou kdy potřebují:-o pokud se ti autí líbí tak prohlidni podvozek,převodovka nesmí cukat pokud ano tak slevičku nebo hledej jinou káru:palec
|
|
| |
|
|