09.05.2010 16:25 -
Zahada kriveho hotelu aneb posrazova diskuze
|
2344339
|
|
jumep
|
|
|
Neda mi poznamenat ze tento michalangelo style hotel nemal chybu.
Otazka znie, pytal sa niekto niekoho ako k tomu prislo?
Inak netypicke C5 zrazove pocasie nam fakt vyslo, na tom sa zhodneme asi vsetci.
Myslim ze najvyssi cas spracovat fotky a uploadovat.
Neda mi poznamenat ze tento michalangelo style hotel nemal chybu.
Otazka znie, pytal sa niekto niekoho ako k tomu prislo? :)
Inak netypicke C5 zrazove pocasie nam fakt vyslo, na tom sa zhodneme asi vsetci.
Myslim ze najvyssi cas spracovat fotky a uploadovat.
|
|
09.05.2010 17:40 -
Re: Zahada kriveho hotelu aneb posrazova diskuze
|
2344351
|
|
Jeffrey
|
|
|
Je fakt, e hotel byl samá kaskáda, rovinu by člověk asi nechytil, ale i tak to tu byl celkem luxus, co? Tak mě napadá, e si to asi dříve pěkně sedlo a ve bylo následně zalito tak, jak se hotel propadl.
jumep: aspoň jsi měl automatické zavírání pokojových dveří
Je fakt, e hotel byl samá kaskáda, rovinu by člověk asi nechytil, ale i tak to tu byl celkem luxus, co? ;-):palec Tak mě napadá, e si to asi dříve pěkně sedlo a ve bylo následně zalito tak, jak se hotel propadl.:nevim
jumep: aspoň jsi měl automatické zavírání pokojových dveří :-))))
|
|
09.05.2010 17:51 -
|
2344353
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
No kadpopádně se mi moc líbilo, koda tý vířivky, ale jinak ve supr. Kdo bude chtít videjko, tak mi napite zase mailíka na smojtova@seznam.cz , ale upozorňuju, e to budu posílat asi a v červnu, protoe teď nestíhám Take u teď se těim zase naviděnou
No kadpopádně se mi moc líbilo, koda tý vířivky, ale jinak ve supr. Kdo bude chtít videjko, tak mi napite zase mailíka na smojtova@seznam.cz , ale upozorňuju, e to budu posílat asi a v červnu, protoe teď nestíhám :-)) Take u teď se těim zase naviděnou:palec
|
|
09.05.2010 17:52 -
|
2344354
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Chtěl bych poděkovat za bezchybně připravený a zorganizovaný sraz C5 clubu. Ten kdo za C5 club zajioval počasí, a u je to kdokoli si zaslouí velkou pochvalu.
Chtěl bych poděkovat za bezchybně připravený a zorganizovaný sraz C5 clubu. :palec Ten kdo za C5 club zajioval počasí, a u je to kdokoli si zaslouí velkou pochvalu.:palec
|
|
| |