| | |
03.05.2010 13:09 -
Zmena jazyku hlasu navigace
|
2343905
|
|
bubakkaja
|
|
|
Nevite nekdo jak zmenit jazyk hlasu navigace,nikde jsem to nenasel.Zmenu jazyka jsem udelal ze francouzstinu pres anglictinu a nevim co ale hlas navigace byl porad nemecky.Je mi blizsi anglictina kdyz uz neni cj.
Nevite nekdo jak zmenit jazyk hlasu navigace,nikde jsem to nenasel.Zmenu jazyka jsem udelal ze francouzstinu pres anglictinu a nevim co ale hlas navigace byl porad nemecky.Je mi blizsi anglictina kdyz uz neni cj.
|
|
03.05.2010 14:05 -
Re: Zmena jazyku hlasu navigace
|
2343907
|
|
ladav
|
Město: Praha 21, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Děje se to pomocí systémového CD, ale pozor, je i četina - asi ne mluvená ale počítačová ano viz Autodiagnostika
Děje se to pomocí systémového CD, ale pozor, je i četina - asi ne mluvená ale počítačová ano viz Autodiagnostika :palec
|
|
03.05.2010 14:27 -
|
2343908
|
|
bubakkaja
|
|
|
To ja vim ze to v Olmiku dela ale odchazi mi telematika a navic to auto chci prodat tak se mi nechce vrazet 2200 do cestiny.Jak pomoci systemoveho cd.To mam ale zmeni se jen menu a ne hlas.
To ja vim ze to v Olmiku dela ale odchazi mi telematika a navic to auto chci prodat tak se mi nechce vrazet 2200 do cestiny.Jak pomoci systemoveho cd.To mam ale zmeni se jen menu a ne hlas.
|
|
03.05.2010 14:36 -
|
2343909
|
|
jumep
|
|
|
hmm, nieco je divne, lebo podla .link.
strana 4 (6 v pdf) by to malo spravit zmemou jazyka
cize, skus to dat na nemcinu a potom s5 na anglictinu
hmm, nieco je divne, lebo podla http://www.c5club.cz/files/pdf/vdo_navtech.pdf
strana 4 (6 v pdf) by to malo spravit zmemou jazyka
cize, skus to dat na nemcinu a potom s5 na anglictinu
|
|
03.05.2010 14:57 -
|
2343910
|
|
jruze
|
|
|
To je vechno hezké co tam píou,ale musí to tam být nahrané tak jak tam dává autodiagnostik četinu tak tam musí být nahrán i jiný jazyk.Mám za to e tam můe být vdy jen jeden.Ty jazyky co tam jsou uvedené se podle mne vztahují jen v jaké řeči budou psané hláky,ale mluvit to bude jen jednou řečí.Já mám itala a taky tak mluví(píe vemi uvedenými jazyky)-Take smůla-autodiagnostik a za 2000,- nahrát četinu,nebo někoho kdo má třeba AN instalační CD(uvedené řeči se dají sehnat-ty někdo na foru mit určitě bude ,ale ČJ má asi jen diag.
To je vechno hezké co tam píou,ale musí to tam být nahrané tak jak tam dává autodiagnostik četinu tak tam musí být nahrán i jiný jazyk.Mám za to e tam můe být vdy jen jeden.Ty jazyky co tam jsou uvedené se podle mne vztahují jen v jaké řeči budou psané hláky:nevim,ale mluvit to bude jen jednou řečí.Já mám itala a taky tak mluví(píe vemi uvedenými jazyky)-Take smůla-autodiagnostik a za 2000,- nahrát četinu,nebo někoho kdo má třeba AN instalační CD(uvedené řeči se dají sehnat-ty někdo na foru mit určitě bude ,ale ČJ má asi jen diag.
|
|
03.05.2010 15:00 -
|
2343911
|
|
jumep
|
|
|
to cd obsahuje aj anglictinu urcite
pokial viem, malo by si to z toho stiahnut prave aj jazyk reci ... ale ako hovorim, nemam to kde skusit a vidim ze moc ludi s VDO tu asi neni co by to skusili a napisali
edit2: tym chcem povedat ze systemove CD by malo obsahovat rec + zobrazenie, cestinu ma diag, lebo ju prepisal a spravil
to cd obsahuje aj anglictinu urcite
pokial viem, malo by si to z toho stiahnut prave aj jazyk reci ... ale ako hovorim, nemam to kde skusit a vidim ze moc ludi s VDO tu asi neni co by to skusili a napisali
edit2: tym chcem povedat ze systemove CD by malo obsahovat rec + zobrazenie, cestinu ma diag, lebo ju prepisal a spravil
|
|
03.05.2010 15:21 -
|
2343914
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ja jsem prave daval nemcinu pak francouzstinu a pak anglictinu ale mluvi jen nemecky.To mne docela rozciluje protoze nemcinu nesnasim.A je tam fakt napsane ze se zmeni vsechno tak nevim co s tim mam.
Ja jsem prave daval nemcinu pak francouzstinu a pak anglictinu ale mluvi jen nemecky.To mne docela rozciluje protoze nemcinu nesnasim.A je tam fakt napsane ze se zmeni vsechno tak nevim co s tim mam.
|
|
03.05.2010 16:17 -
|
2343920
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
1. zvol jakoukoliv rec u ktere to po tobe bude chtit vlozit CD (italstinu,francoustinu ,holanstinu atd)..tu si nech celou prehrat...
2. vyndej CD a nasledne vypni klic,chvilku pockej....
3. zvol si anglictinu , bude to po tobe chtit vlozit CD..znovu nech cele prehrat
4. vyndej CD a nasledne vypni klic,chvilku pockej....
tod vse
poznamka: musis tam vlozit to cd ze ktereho jsi to cele prehral,tj stejnou verzi ,jinak se to neprehraje
1. zvol jakoukoliv rec u ktere to po tobe bude chtit vlozit CD (italstinu,francoustinu ,holanstinu atd)..tu si nech celou prehrat...
2. vyndej CD a nasledne vypni klic,chvilku pockej....
3. zvol si anglictinu , bude to po tobe chtit vlozit CD..znovu nech cele prehrat
4. vyndej CD a nasledne vypni klic,chvilku pockej....
tod vse
poznamka: musis tam vlozit to cd ze ktereho jsi to cele prehral,tj stejnou verzi ,jinak se to neprehraje
|
|
03.05.2010 18:34 -
|
2343938
|
|
bubakkaja
|
|
|
Az pujdou deti spat tak to zkusim a dam vedet.
Az pujdou deti spat tak to zkusim a dam vedet.
|
|
05.05.2010 07:39 -
|
2344147
|
|
bubakkaja
|
|
|
TAk jsem ted zmenil jazyk na Italstinu vlozil cd a dokonce prehraval i neco v navigaci.Jazyk je Italsky.Ted pockam a pak skusim zmenu na Anglictinu.
Odpoledne jsem zvolil anglictinu a zase se prehral jen soft navigace.Takze je tam Anglictina,diky moc.
TAk jsem ted zmenil jazyk na Italstinu vlozil cd a dokonce prehraval i neco v navigaci.Jazyk je Italsky.Ted pockam a pak skusim zmenu na Anglictinu.
Odpoledne jsem zvolil anglictinu a zase se prehral jen soft navigace.Takze je tam Anglictina,diky moc. :-)
|
|
| |
|
|