| | |
24.11.2009 15:31 -
Re: Hláka Economy mode active
|
1428495
|
|
VasekR
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
autodiag: No myslel jsem ze byl prekvapeny z tech vsech hlasek. A jestli ma nekde zkrat tak to vymlaskne baterku a zacne to tohle psat.
Podival bych se treba na kostru baterky. Muze byt uklepana a nebo spatny kontakt a nekde to jiskri. To potom muze delat takovyhle zversvta.
nebo je nekde prosoupany kabel.
Jinak to vypada opravdu na vymenu BSI..
autodiag: No myslel jsem ze byl prekvapeny z tech vsech hlasek. A jestli ma nekde zkrat tak to vymlaskne baterku a zacne to tohle psat.
Podival bych se treba na kostru baterky. Muze byt uklepana a nebo spatny kontakt a nekde to jiskri. To potom muze delat takovyhle zversvta.
nebo je nekde prosoupany kabel.
Jinak to vypada opravdu na vymenu BSI..
|
|
24.11.2009 15:34 -
|
1428496
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to jo to mas svatou pravdu ,kdyz ja vzdycky pocitam ze tyhle zakladni veci si prekontroluje kazdy sam aniz by vubec sem neco psal...beru to jako samozdrejmost...
to jo to mas svatou pravdu ,kdyz ja vzdycky pocitam ze tyhle zakladni veci si prekontroluje kazdy sam aniz by vubec sem neco psal...beru to jako samozdrejmost...
|
|
24.11.2009 15:46 -
|
1428497
|
|
VasekR
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
nejhorsi prave je ze to tak nebyva.. nejede autoa tak nez takovyhle zakladni veci zkontroluji tak jdou a napisou to na forum
nejhorsi prave je ze to tak nebyva.. nejede autoa tak nez takovyhle zakladni veci zkontroluji tak jdou a napisou to na forum :nevim
|
|
11.02.2010 20:56 -
|
1804090
|
|
milanp
|
|
|
Ahoj
Zatím na ve co jsem potřeboval byla zde odpověď nalezena ale nyní se musím zeptat. Auto mám od listopadu a od začátku se starou a i nyní s novou baterkou se objevuje hláka "Economy mode active" hned po vypnutí klíčku. Nejde tím samozřejmě vnitřní osvětlení,rádio,... ale neprobliknou ani blinkry při zamykání a odmykání. Je moné e je to tak nastaveno? Zatím jsem na diagnostice nebyl, ani jsem nezjioval kde je nejblií. Autí jezdí bez problémů.
Ahoj
Zatím na ve co jsem potřeboval byla zde odpověď nalezena ale nyní se musím zeptat. Auto mám od listopadu a od začátku se starou a i nyní s novou baterkou se objevuje hláka "Economy mode active" hned po vypnutí klíčku. Nejde tím samozřejmě vnitřní osvětlení,rádio,... ale neprobliknou ani blinkry při zamykání a odmykání. Je moné e je to tak nastaveno? Zatím jsem na diagnostice nebyl, ani jsem nezjioval kde je nejblií. Autí jezdí bez problémů. :-)
|
|
11.02.2010 21:21 -
|
1804093
|
|
jumep
|
|
|
toto som riesil, idioti v citroene zle ponastavovali veci a este chceli menit BSI !
zajdi za niekym na diagnostiku nech ti to nastavi
toto som riesil, idioti v citroene zle ponastavovali veci a este chceli menit BSI !
zajdi za niekym na diagnostiku nech ti to nastavi
|
|
12.02.2010 13:41 -
|
1804107
|
|
stano1
|
|
|
milanp napsal(a): Ahoj
Zatím na ve co jsem potřeboval byla zde odpověď nalezena ale nyní se musím zeptat. Auto mám od listopadu a od začátku se starou a i nyní s novou baterkou se objevuje hláka "Economy mode active" hned po vypnutí klíčku. Nejde tím samozřejmě vnitřní osvětlení,rádio,... ale neprobliknou ani blinkry při zamykání a odmykání. Je moné e je to tak nastaveno? Zatím jsem na diagnostice nebyl, ani jsem nezjioval kde je nejblií. Autí jezdí bez problémů.
Ahoj,presne tento istý problém som mal aj ja,po vypnutí klúča okamite economy mode.
ale mne smerovky pri otv. a zatv. vdy ili.
Podla mna sú 2 monosti: bud má zle nastavene bsi alebo to odilo.čie určite diagnostika,bez toho sa nepohne.
Vypisuje auto za jazdy neaké bludy? alebo vetko ok len po vypnutí kluča...
Len nechod na diagnostiku do citroenu,najdi si na .link. niekoho s diagnostikou kto ti je najbliie,a zájdi tam.
Ahoj,presne tento istý problém som mal aj ja,po vypnutí klúča okamite economy mode.
ale mne smerovky pri otv. a zatv. vdy ili.
Podla mna sú 2 monosti: bud má zle nastavene bsi alebo to odilo.čie určite diagnostika,bez toho sa nepohne.
Vypisuje auto za jazdy neaké bludy? alebo vetko ok len po vypnutí kluča...
Len nechod na diagnostiku do citroenu,najdi si na http://www.ccca.cz/ niekoho s diagnostikou kto ti je najbliie,a zájdi tam.
|
|
12.02.2010 21:09 -
|
1804117
|
|
milanp
|
|
|
ahoj stano
počítač nic jiného nepíe,pouze standartní hlákyřipoutat se,nebezpečí náledí....Na diagnostiku určitě zajedu ale asi a tak v březnu,mimo osvětlení kabiny mě nic moc netrápí.Moná bych se pokusil v Olomouci domluvit s autodiagem ( pokud bude volno ) jetě jsem autí na dálnici neměl čas odskouet.
ahoj stano
počítač nic jiného nepíe,pouze standartní hláky:připoutat se,nebezpečí náledí....Na diagnostiku určitě zajedu ale asi a tak v březnu,mimo osvětlení kabiny mě nic moc netrápí.:-)Moná bych se pokusil v Olomouci domluvit s autodiagem ( pokud bude volno ) jetě jsem autí na dálnici neměl čas odskouet.
|
|
12.02.2010 21:10 -
|
1804118
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...klidne se stav ,mas to relativne kousek
...klidne se stav ,mas to relativne kousek
|
|
12.02.2010 21:17 -
|
1804119
|
|