01.11.2007 09:42 -
Bug v software
|
168531
|
|
tief
|
|
|
Dnes som nasiel zaujimavy bug v software. Sedel som v aute s vypnutym klucom a zamknuty a pocuval radio. Po nejakom case sa radio vyplo. Tak som otvoril dvere(chcel som vystupit) a radio sa zase zaplo. Auto som zamkol a po hodine som sa vratil. Radio stale hralo. Ekonomicky rezim sa nezapol. Takze toto je sposob ako na C5 zlikvidovat baterku
Dnes som nasiel zaujimavy bug v software. Sedel som v aute s vypnutym klucom a zamknuty a pocuval radio. Po nejakom case sa radio vyplo. Tak som otvoril dvere(chcel som vystupit) a radio sa zase zaplo. Auto som zamkol a po hodine som sa vratil. Radio stale hralo. Ekonomicky rezim sa nezapol. Takze toto je sposob ako na C5 zlikvidovat baterku :-)
|
|
01.11.2007 09:50 -
Re: Bug v software
|
168532
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Mne sa zatial este nic take nestalo, vzdy mi zaplo ekonomicky rezim. Ale dam si na to bacha
Mne sa zatial este nic take nestalo, vzdy mi zaplo ekonomicky rezim. Ale dam si na to bacha :-)
|
|
01.11.2007 10:13 -
Re: Bug v software
|
168533
|
|
tief
|
|
|
Predpokladam ze bug je v zavislosti na zapnutom ekonomickom rezime a naslednom odomknuti auta zvnutra ( mam funkciu superzamykani ).
Predpokladam ze bug je v zavislosti na zapnutom ekonomickom rezime a naslednom odomknuti auta zvnutra ( mam funkciu superzamykani ).
|
|
| |