| | |
21.05.2008 10:17 -
1. Letní sraz Citroenů C5 - prasatko, selatko.... ?
|
168293
|
|
Darja
|
|
|
tak nas napadlo, ze kdyz by nam to na hotelu VIS dovolili, ze bychom mohli udelat prase. Jde mi o to, kolik lidi by do toho slo, jestli vzit sele a nebo cunika, aby se to snedlo.
Co vy na to?
tak nas napadlo, ze kdyz by nam to na hotelu VIS dovolili, ze bychom mohli udelat prase. Jde mi o to, kolik lidi by do toho slo, jestli vzit sele a nebo cunika, aby se to snedlo.
Co vy na to?
|
|
21.05.2008 11:56 -
Re: 1. Letní sraz Citroenů C5 - prasatko, selatko.... ?
|
168294
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Myslim, ze by slo se domluvit primo s nimi aby to zajistili. Videl jsem, ze tam na to maji "forichtung" takze myslim ze s tim maji i zkusenosti a hlavne nam tim odpadne starost jak a kde to sehnat a kdo se o to bude starat. I kdyz musim rict, ze jednou jsem to mel s kamaradem na starosti, rikali nam "prasaci" a nebylo to spatne
Jinak hlasuji pro predpripravenou (myslim ze preduzena) veprovou kytu, nebo vice.
Z vlastni zkusenosti:
+ netrva to tak dlouho jako klasicke prase/sele
+ je na tom mnohem vice masa, nez na kostlivci jako je selatko
+ vyjde to na mensi penis ... ehrrm, tedy, peniz nez klasicke sele
- neni to takova romantika jako kdyz se toci ten kostlivec
uz se tesiiim
Myslim, ze by slo se domluvit primo s nimi aby to zajistili. Videl jsem, ze tam na to maji "forichtung" takze myslim ze s tim maji i zkusenosti a hlavne nam tim odpadne starost jak a kde to sehnat a kdo se o to bude starat. I kdyz musim rict, ze jednou jsem to mel s kamaradem na starosti, rikali nam "prasaci" a nebylo to spatne :)
Jinak hlasuji pro predpripravenou (myslim ze preduzena) veprovou kytu, nebo vice.
Z vlastni zkusenosti:
+ netrva to tak dlouho jako klasicke prase/sele
+ je na tom mnohem vice masa, nez na kostlivci jako je selatko :)
+ vyjde to na mensi penis ... ehrrm, tedy, peniz nez klasicke sele :)
- neni to takova romantika jako kdyz se toci ten kostlivec :D
uz se tesiiim :)
|
|
21.05.2008 12:53 -
|
168295
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
souhlas s alxem, kejta je lepí a bylo by dobré, kdyby to zajistili oni, z nás se do toho nikomu nebude chtít a ani nebude čas, vyaduje to spoustu času. Ta kýta by mohla být upečená a zauzená od řezníka a pak u se jen přihřívá na ohni.
souhlas s alxem, kejta je lepí a bylo by dobré, kdyby to zajistili oni, z nás se do toho nikomu nebude chtít a ani nebude čas, vyaduje to spoustu času. Ta kýta by mohla být upečená a zauzená od řezníka a pak u se jen přihřívá na ohni.
|
|
21.05.2008 13:34 -
|
168296
|
|
schrek
|
Město: ZASTÁVKA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Kýta dobrý , ale asi jde spí o celkový počet lidí co bude lepčí. Určitě je kýta co se týká masa výhodnějí. Nejlepí by bylo pokud by dotoho el penzion. Protoe pokud se o to bude starat někdo z nás , tak podle mých zkueností bude jen poskakovat kolem toho a vůbec si to neuije.
Kýta dobrý , ale asi jde spí o celkový počet lidí co bude lepčí. Určitě je kýta co se týká masa výhodnějí. Nejlepí by bylo pokud by dotoho el penzion. Protoe pokud se o to bude starat někdo z nás , tak podle mých zkueností bude jen poskakovat kolem toho a vůbec si to neuije.
|
|
21.05.2008 19:19 -
|
168297
|
|
Darja
|
|
|
Dik za pripominku, no urcite bych to nechala na nich, ja tam u toho stat nebudu, bo se prezeru a nevejdu se pak do C5 LOL
ted jde o to, kolik tech kyticek (je, bez hacku to zni zajimave) mame zajistit. Jde mi o to, abychom jich nevzali hodne a pak vsichni budou na diete a kyty se nesni
Dik za pripominku, no urcite bych to nechala na nich, ja tam u toho stat nebudu, bo se prezeru a nevejdu se pak do C5 :-D LOL
ted jde o to, kolik tech kyticek (je, bez hacku to zni zajimave) mame zajistit. Jde mi o to, abychom jich nevzali hodne a pak vsichni budou na diete a kyty se nesni :-)
|
|
21.05.2008 20:52 -
|
168298
|
|
lemone
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
No, ja jsem taky za kytu. Urcite do toho jdu.
No, ja jsem taky za kytu. Urcite do toho jdu.
|
|
22.05.2008 10:23 -
|
168299
|
|
tief
|
|
|
Dneska zjistime, jak na tom budou na VISu, popripade, tomikm se nabidl, ze maso zajisti
Dneska zjistime, jak na tom budou na VISu, popripade, tomikm se nabidl, ze maso zajisti
|
|
22.05.2008 10:46 -
|
168300
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
maóó ....
maóó ....
|
|
22.05.2008 12:21 -
|
168301
|
|
Darja
|
|
|
Tak v SOBOTU se nam o kytu postaraji lide z VISu, bude to s talirky, s okurcickou a krenikem a chlebikem, cenu mi zavola vecer a v PATEK jsem se domluvila s tomikem, ze privezeme jednu vlastni kytu a te se na zoubek podivame sami. Jeste uvidime, co nam na to rekne pan na VISu, snad mu to vadit nebude
takze maso bude, a omluvu, ze nekdo drzi dietu neberu
Tak v SOBOTU se nam o kytu postaraji lide z VISu, bude to s talirky, s okurcickou a krenikem a chlebikem, cenu mi zavola vecer a v PATEK jsem se domluvila s tomikem, ze privezeme jednu vlastni kytu a te se na zoubek podivame sami. Jeste uvidime, co nam na to rekne pan na VISu, snad mu to vadit nebude ;-)
takze maso bude, a omluvu, ze nekdo drzi dietu neberu ;-)
|
|
22.05.2008 14:54 -
|
168302
|
|
tomikm
|
|
|
kýtu na pátek jsem domluvil, bude mít 8-10kg, koupím i chleba, hořčici, okurky a papírové talířky. Pivo nám snad prodaji ve VISu. Tak je třeba, aby nás v pátek bylo alespoň 15lidí, aby se to snědlo. Darja řiíka, e se snad sjedeme, tak nezklamejte a dorate.
kýtu na pátek jsem domluvil, bude mít 8-10kg, koupím i chleba, hořčici, okurky a papírové talířky. Pivo nám snad prodaji ve VISu. Tak je třeba, aby nás v pátek bylo alespoň 15lidí, aby se to snědlo. Darja řiíka, e se snad sjedeme, tak nezklamejte a dorate.
|
|
22.05.2008 16:10 -
|
168303
|
|
maóek
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Sobota, kejta na ohni, supr, souhlas!
Sobota, kejta na ohni, supr, souhlas!
|
|
22.05.2008 22:29 -
|
168304
|
|
Darja
|
|
|
PATEK
nase kyta domluvena, bude to v nasi rezii, jen musime zajistit nejaky otop, panove! Nemam zkusenosti a tak me napadlo kuopit ten pytel dreva v Obi...
SOBOTA Kyta v rezii pensionu VIS, vsechno zajisteno a cena bude cca 70Kc za porci (gramaz si nepamatuji - vim, dulezity udaj, ale prislo mi to dost ), takze doufam, ze se to sni, jinak su nahrana DD
PATEK
nase kyta domluvena, bude to v nasi rezii, jen musime zajistit nejaky otop, panove! Nemam zkusenosti a tak me napadlo kuopit ten pytel dreva v Obi... ;-)
SOBOTA Kyta v rezii pensionu VIS, vsechno zajisteno a cena bude cca 70Kc za porci (gramaz si nepamatuji - vim, dulezity udaj, ale prislo mi to dost :-D ), takze doufam, ze se to sni, jinak su nahrana :-D :-DDD
|
|
23.05.2008 07:30 -
|
168305
|
|
lemone
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Ahoj Darjo, doma topíme dřevem v krbovkách, take klidně nějaký tvrdý dřevo nasekám a přivezu v pátek. Dej mi vědět jak. Díky.
Ahoj Darjo, doma topíme dřevem v krbovkách, take klidně nějaký tvrdý dřevo nasekám a přivezu v pátek. Dej mi vědět jak. Díky.
|
|
25.05.2008 09:15 -
|
168306
|
|
tomikm
|
|
|
lemone, jestli bude brát dřevo, vem i sekyrku. Dík
lemone, jestli bude brát dřevo, vem i sekyrku. Dík:-)
|
|
28.05.2008 22:54 -
|
168307
|
|
Darja
|
|
|
takze patek je ofiko povoleny od VISu, co se nesni, tak se prihodi k sobotnimu hodovani. Ta porce je 250g.
takze patek je ofiko povoleny od VISu, co se nesni, tak se prihodi k sobotnimu hodovani. Ta porce je 250g.
|
|
| |
|
|