| |  |
30.09.2008 15:59 -
www.poi.cz
|
166585
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|

|
Hola hola vespolek Mám jen takový nápad. Nechcete napodobit např. můj ex-klub a na stránky .link. umístit "databázi" členů C5clubu? Větina z Vás asi pouívá orig. GPS (tam to myslím nepolape), ale pro nás ostatní to můe bejt fajn zpestření. Jen, aby mi to pak neupozorňovalo víc na členy, ne na radary ) Klíďo bych se toho tak nějak s dovolením ujal a mejlem obdrené souřadnice zkompletoval.
Hola hola vespolek:) Mám jen takový nápad. Nechcete napodobit např. můj ex-klub a na stránky http://www.poi.cz/ umístit "databázi" členů C5clubu? Větina z Vás asi pouívá orig. GPS (tam to myslím nepolape), ale pro nás ostatní to můe bejt fajn zpestření. Jen, aby mi to pak neupozorňovalo víc na členy, ne na radary:))) Klíďo bych se toho tak nějak s dovolením ujal a mejlem obdrené souřadnice zkompletoval.
|
|
30.09.2008 16:06 -
Re: www.poi.cz
|
166586
|
|
Darja
|
|

|
Mozna se budu hloupe ptat, jestli jsem to pochopila. To je jako kdyz treba pojedu Prahou 4 a najednou mi navi pipne, ze tady v okoli bydli zulu23?
Me by to nevadilo, ja pouzivam IGO, protoze navi s navi v c5 jsem si stejne nerozumnela To by chtelo i tel cislo, aby clovek zavolal "jedu na kafe, postav vodu!"
Mozna se budu hloupe ptat, jestli jsem to pochopila. To je jako kdyz treba pojedu Prahou 4 a najednou mi navi pipne, ze tady v okoli bydli zulu23? :-)
Me by to nevadilo, ja pouzivam IGO, protoze navi s navi v c5 jsem si stejne nerozumnela :-)))) To by chtelo i tel cislo, aby clovek zavolal "jedu na kafe, postav vodu!" :-D
|
|
30.09.2008 16:16 -
|
166587
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
a nejlip prez TMC informaci, jestli je dotycny opravdu doma, ne??
a nejlip prez TMC informaci, jestli je dotycny opravdu doma, ne?? :D
|
|
30.09.2008 16:21 -
|
166588
|
|
zulu23
|
|

|
Jojo. Přesně tak to je Nereagovalo by to hned na Praze 4, ale podle toho, jak si to nastaví Mrkni na to. Na Tvůj IGO můe POI body v klidu nahrávat. Otestuj si to. Já aktualizuju "radary" a "nebezpečná místa". K tomu bych si právě jetě přidal členy klubu
Jojo. Přesně tak to je:) Nereagovalo by to hned na Praze 4, ale podle toho, jak si to nastaví:) Mrkni na to. Na Tvůj IGO můe POI body v klidu nahrávat. Otestuj si to. Já aktualizuju "radary" a "nebezpečná místa". K tomu bych si právě jetě přidal členy klubu:)
|
|
30.09.2008 16:41 -
|
166589
|
|
zulu23
|
|

|
Mistrtwist: s TMC si moje kouzelná krabička nepovídá ...ale můe ujmout realizace ...určitě by jsi pár lidí potěil
Mistrtwist: s TMC si moje kouzelná krabička nepovídá:) ...ale můe ujmout realizace ...určitě by jsi pár lidí potěil:)
|
|
01.10.2008 16:14 -
|
166590
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
zulu23: no spatny napad to rozhodne neni, ALE: TMC je soucasti RDS informaci ve vysilani radii FM, takze z toho by plynula nejaka dohoda s nejakym radiem, popripade by kazdy musel mit doma nejaky ten FM vysilac, ktery podporuje RDS a TMC. Pokud vim, TMC snad v Cr jeste ani poradne nefunguji. Slysel jsem jen neco o zkusebnim provozu... Takze tak ci tak je to zatim nerealizovatelne... aby mel kazdy doma nejakou krabicku jako FM vysilac by asi taky bylo financne narocne a navic na FM pasmu tusim nesmis vysilat vyssim vykonem nez 5mW,nebo tak nejak, to by v praxi znamenalo, ze i kdyby jsi okolo projel, signal by byl tak slaby, ze nez by Ti ho GPS zobrazilo, byl by jsi uz davno za...
S temi GPS souradnicemi do POI to ale zas tak marny napad neni )), ale TMC.... no nevim... je tam prilis moc "ALE"
zulu23: no spatny napad to rozhodne neni, ALE: TMC je soucasti RDS informaci ve vysilani radii FM, takze z toho by plynula nejaka dohoda s nejakym radiem, popripade by kazdy musel mit doma nejaky ten FM vysilac, ktery podporuje RDS a TMC. Pokud vim, TMC snad v Cr jeste ani poradne nefunguji. Slysel jsem jen neco o zkusebnim provozu... Takze tak ci tak je to zatim nerealizovatelne... aby mel kazdy doma nejakou krabicku jako FM vysilac by asi taky bylo financne narocne a navic na FM pasmu tusim nesmis vysilat vyssim vykonem nez 5mW,nebo tak nejak, to by v praxi znamenalo, ze i kdyby jsi okolo projel, signal by byl tak slaby, ze nez by Ti ho GPS zobrazilo, byl by jsi uz davno za...
S temi GPS souradnicemi do POI to ale zas tak marny napad neni :o)), ale TMC.... no nevim... je tam prilis moc "ALE"
|
|
01.10.2008 19:10 -
|
166591
|
|
zulu23
|
|

|
Mistrtwist: ...dělal jsem si srandu Tolik toho o TMC, jako Ty, nevím... Ale shrnul bych Tvou "seminárku" do jedné věty. Lépe je se na to vy***t Tak uvidíme. Zatím příli velký zájem nevidím.
Mistrtwist: ...dělal jsem si srandu:) Tolik toho o TMC, jako Ty, nevím... Ale shrnul bych Tvou "seminárku" do jedné věty. Lépe je se na to vy***t:) Tak uvidíme. Zatím příli velký zájem nevidím.
|
|
22.10.2008 21:32 -
|
166596
|
|
abla
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
kazdopadne bych se zapojil ale s technickou pomoci to vidim blede
kazdopadne bych se zapojil ale s technickou pomoci to vidim blede
|
|
| |
|
|