| | |
20.09.2009 18:17 -
splneny sen
|
1106115
|
|
bendy27
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 20 |
|
|
caute vsetci. Som novy majitel toho krasneho korabu a musim konstatovat, ze ten krasny pocit ked sedim za volantom a rezem zakruty v takej rychlosti ako nikdy predtym je nepopisatelny. Bal som sa tej velkosti, ale som rad ze som sa na to dal.....
caute vsetci. Som novy majitel toho krasneho korabu a musim konstatovat, ze ten krasny pocit ked sedim za volantom a rezem zakruty v takej rychlosti ako nikdy predtym je nepopisatelny. Bal som sa tej velkosti, ale som rad ze som sa na to dal.....
|
|
20.09.2009 18:46 -
Re: splneny sen
|
1106119
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Mám třetí den a připojuji se. Často jezdím v 5 a úasný prostor vpředu i vzadu. Jen to tak tie svití krajinou. Při delích cestách asi bude větí problém neusnout . Mám 2.2HDi a Praha - Tábor a zpět v 5 lidech za 5.7l/100 - super!!!
Mám třetí den a připojuji se. Často jezdím v 5 a úasný prostor vpředu i vzadu. Jen to tak tie svití krajinou. Při delích cestách asi bude větí problém neusnout :-). Mám 2.2HDi a Praha - Tábor a zpět v 5 lidech za 5.7l/100 - super!!!
|
|
20.09.2009 18:58 -
|
1106124
|
|
bendy27
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 20 |
|
|
dlho som brazdil net a hladal vhodne auto, priatelka chcela male, ja velke ona benzin ja diesel, ona francuz ja nemca.....je z toho C5 a obaja sa nemozeme nabazit ako jazdy tak design-u. Ma nabehanych 118000 a snad este 1 000 000 nabeha bez zavad
dlho som brazdil net a hladal vhodne auto, priatelka chcela male, ja velke ona benzin ja diesel, ona francuz ja nemca.....je z toho C5 a obaja sa nemozeme nabazit ako jazdy tak design-u. Ma nabehanych 118000 a snad este 1 000 000 nabeha bez zavad:palec
|
|
20.09.2009 19:37 -
|
1106127
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Taky se přidám, mám to konečně na značkách a jsem z toho auta naprosto uneenej. Ta jízda mi připadá spí jako vznáení se nad silnicí A i se vzhledem jsem moooc spokojenej-hlavně bočním profilem mi to auto padlo do oka take spokojenost na vech frontách
Taky se přidám, mám to konečně na značkách a jsem z toho auta naprosto uneenej. Ta jízda mi připadá spí jako vznáení se nad silnicí :-) A i se vzhledem jsem moooc spokojenej-hlavně bočním profilem mi to auto padlo do oka take spokojenost na vech frontách;-)
|
|
20.09.2009 20:12 -
|
1106130
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak hoi u jste se navzajem pochválili, tak se koukejte jetě přihlásit na Podzimní sraz viz. .link. a podívat se i na jiné C5 a dovědět se něco o uivatelích C5 a proít hezký víkend s wellnesem v Pieanech na Slovensku
tak hoi u jste se navzajem pochválili, tak se koukejte jetě přihlásit na Podzimní sraz viz. http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-1104902/cur-last#last.html a podívat se i na jiné C5 a dovědět se něco o uivatelích C5 a proít hezký víkend s wellnesem v Pieanech na Slovensku:-)):-))))
|
|
20.09.2009 20:45 -
|
1106131
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
No dobre ja sa u téím druhý krát
No dobre ja sa u téím druhý krát:-))))
|
|
20.09.2009 20:46 -
|
1106132
|
|
jumep
|
|
|
Poffa: aj nabuduce pozicaj ked budes potrebovat obmenit auto
Poffa: aj nabuduce pozicaj ked budes potrebovat obmenit auto :)
|
|
22.09.2009 13:33 -
|
1106226
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Taky jsem si splnila sen, jak se začaly Pětky vyrábět, věděla jsem, e tohle auto jednou bude moje...a u je skoro rok
Taky jsem si splnila sen, jak se začaly Pětky vyrábět, věděla jsem, e tohle auto jednou bude moje...a u je skoro rok:-))
|
|
22.09.2009 13:44 -
|
1106227
|
|
tomc
|
|
|
nikdy jsem C5 nak moc nechtěl,ale cena byla suprová proti XA tak mám autí u kterého moc nenadělam pokud lehne
nikdy jsem C5 nak moc nechtěl,ale cena byla suprová proti XA :-o tak mám autí u kterého moc nenadělam pokud lehne :-((((
|
|
22.09.2009 14:40 -
|
1106228
|
|
Dědek
|
Město: Poděbrady, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj vichni, v minulosti jsem měl BX a CX v kombi a velká spokojenost. Letos jsem řeil otázku větího auta měl jsem Toyotu Corollu ( max.spolehlivý auto ) protoe jezdím na závody sportovní střelby puky tak potřebuji prostor. Po velkém rozhodování jsem vybral C 5 v LPG a teď vím, e to byla dobrá volba. Od června co ho mám tak jenom jezdím.
Ahoj vichni, v minulosti jsem měl BX a CX v kombi a velká spokojenost. Letos jsem řeil otázku větího auta měl jsem Toyotu Corollu ( max.spolehlivý auto ) protoe jezdím na závody sportovní střelby puky tak potřebuji prostor. Po velkém rozhodování jsem vybral C 5 v LPG a teď vím, e to byla dobrá volba. Od června co ho mám tak jenom jezdím.:-d
|
|
23.09.2009 12:21 -
|
1106272
|
|
máca
|
|
|
Herulinka napsal(a): Taky jsem si splnila sen, jak se začaly Pětky vyrábět, věděla jsem, e tohle auto jednou bude moje...a u je skoro rok
To jsme na tom stejně, po dvou bx jsme kupovali xantii, to u se začínala c5 vyrábět, mé oči koukaly stále po silnicích, zda ji nepotkám, vdycky jsem byla nadená, kdy se tak stalo.Po prvé jsem si ji prohlídla zblízka ve Vladislavce v Praze a nemohla jsem se od ní odtrhnout.Ikdy byla xantuka náramné autí, la do světa a u 3 roky jezdím ve splněném snu.Paráda.
Taky jsem si splnila sen, jak se začaly Pětky vyrábět, věděla jsem, e tohle auto jednou bude moje...a u je skoro rok:-))
To jsme na tom stejně, po dvou bx jsme kupovali xantii, to u se začínala c5 vyrábět, mé oči koukaly stále po silnicích, zda ji nepotkám, vdycky jsem byla nadená, kdy se tak stalo.Po prvé jsem si ji prohlídla zblízka ve Vladislavce v Praze a nemohla jsem se od ní odtrhnout.Ikdy byla xantuka náramné autí, la do světa a u 3 roky jezdím ve splněném snu.Paráda.:palec
|
|
23.09.2009 13:27 -
|
1106276
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
máca napsal(a): To jsme na tom stejně, po dvou bx jsme kupovali xantii, to u se začínala c5 vyrábět, mé oči koukaly stále po silnicích, zda ji nepotkám, vdycky jsem byla nadená, kdy se tak stalo.Po prvé jsem si ji prohlídla zblízka ve Vladislavce v Praze a nemohla jsem se od ní odtrhnout.Ikdy byla xantuka náramné autí, la do světa a u 3 roky jezdím ve splněném snu.Paráda.
Já měla taky BX, před tím chvíli půjčený CX a pořád jsem tuila, e nejspokojenějí budu v autě s hydropérováním a jednou kdysi na Happy Days mě vzali v Citroenu na dílnu podívat se na C5 kombi a to byl asi ten osudový okamik...sice kombíka nemám, ale bohatě stačí i berline
To jsme na tom stejně, po dvou bx jsme kupovali xantii, to u se začínala c5 vyrábět, mé oči koukaly stále po silnicích, zda ji nepotkám, vdycky jsem byla nadená, kdy se tak stalo.Po prvé jsem si ji prohlídla zblízka ve Vladislavce v Praze a nemohla jsem se od ní odtrhnout.Ikdy byla xantuka náramné autí, la do světa a u 3 roky jezdím ve splněném snu.Paráda.:palec
Já měla taky BX, před tím chvíli půjčený CX a pořád jsem tuila, e nejspokojenějí budu v autě s hydropérováním :-) a jednou kdysi na Happy Days mě vzali v Citroenu na dílnu podívat se na C5 kombi a to byl asi ten osudový okamik...sice kombíka nemám, ale bohatě stačí i berline :-)
|
|
11.01.2010 20:34 -
|
1430630
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Dneska dalí velké nadení. Zaparkoval jsem kdysi za sucha rovnoběně s chodníkem. Dnes zprava sněhu do půl dveří a zleva po spodní okraj dveří udusané hmoty od pluhu, vpředu a vzadu po světla. Nahodil jsem maximální výku, auto se odlepilo od sněhu a přední a zadní spojler méně hrnul. Dal jsem metr dozadu rovně, pak levý rejd vpřed a s pomocí protiprokluzu v pohodě vyjel na silnici. No frajeřina první třídy!!! Za mnou kvílela felda neschopná zvládnout rovnou trochu zasypanou silnici.
Je to komfortní off road. No a příjezd zpět - volná místa jen s tak 25 cm sněhu kam se několikrát marně snail kdosi zaparkovat. Nahodil jsem výku, protiprokluz klepal fest, ale v pohodě jsem zacouval jak na suchém asfaltu. SUPER.
Dneska dalí velké nadení. Zaparkoval jsem kdysi za sucha rovnoběně s chodníkem. Dnes zprava sněhu do půl dveří a zleva po spodní okraj dveří udusané hmoty od pluhu, vpředu a vzadu po světla. Nahodil jsem maximální výku, auto se odlepilo od sněhu a přední a zadní spojler méně hrnul. Dal jsem metr dozadu rovně, pak levý rejd vpřed a s pomocí protiprokluzu v pohodě vyjel na silnici. No frajeřina první třídy!!! Za mnou kvílela felda neschopná zvládnout rovnou trochu zasypanou silnici.
Je to komfortní off road. No a příjezd zpět - volná místa jen s tak 25 cm sněhu kam se několikrát marně snail kdosi zaparkovat. Nahodil jsem výku, protiprokluz klepal fest, ale v pohodě jsem zacouval jak na suchém asfaltu. SUPER.
|
|
11.01.2010 22:45 -
|
1430644
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Tak já taky
Mam C5 asi dva měsíce. Čeká mě výměna loisek v ramenech, rozvodů no a pak doufám, e dlouhou chvilku budu jen jezdit. Svezení je super!!! Jetě mam Xantii (r.v.96) a je stále v dobré kondici.
koda e letní sraz nestíhám, makám ve Francii, třeba něco bude na podzim.
Tak já taky :-)
Mam C5 asi dva měsíce. Čeká mě výměna loisek v ramenech, rozvodů no a pak doufám, e dlouhou chvilku budu jen jezdit. Svezení je super!!! Jetě mam Xantii (r.v.96) a je stále v dobré kondici.
koda e letní sraz nestíhám, makám ve Francii, třeba něco bude na podzim. :palec
|
|
| |
|
|