| | |
03.11.2009 07:44 -
Re: Civka na 2.0 V16
|
1108824
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Jetě malý dotaz. Není těch cívkách nějaké datum výroby, podle kterého by se dalo pohledem odhadnout, zda byly měněny? U V6 je na cívce hafo čísel, ale datum jsem nevyčetl (novějí cívky jsou prý modifikovány a více vydrí).
Navíc v autě mám osazeny cívky "sagem" a náhradní jsem koupil "valeo". Je tedy nějaká značka v tomto směru lepí?
Jetě malý dotaz. Není těch cívkách nějaké datum výroby, podle kterého by se dalo pohledem odhadnout, zda byly měněny? U V6 je na cívce hafo čísel, ale datum jsem nevyčetl (novějí cívky jsou prý modifikovány a více vydrí).
Navíc v autě mám osazeny cívky "sagem" a náhradní jsem koupil "valeo". Je tedy nějaká značka v tomto směru lepí?
|
|
03.11.2009 07:49 -
|
1108825
|
|
Darja
|
|
|
já měla z výrovy vechny cívky označené lutou barvou.
A kupuju je v citroënu, take značka asi valeo? Jsou trochu jiné, ne ty původní, zeshora jsou jakoby zalité bílým plastem.
První odela okolo 140tis, jedna z posledních teď okolo 170tis. To povauju za slunou výdr.
já měla z výrovy vechny cívky označené lutou barvou.
A kupuju je v citroënu, take značka asi valeo? Jsou trochu jiné, ne ty původní, zeshora jsou jakoby zalité bílým plastem.
První odela okolo 140tis, jedna z posledních teď okolo 170tis. To povauju za slunou výdr.
|
|
04.11.2009 13:44 -
|
1108889
|
|
netlife
|
Město: Gibraltar, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 55 |
|
|
Tak vymenou baterky se to vyresilo, uz jsem ujel pres 400km a nijak jsem to nesetril a antipoluce je pryc. Takze pravdu mel kdysi Rafmartin, ze je to nedostatkem proudu a spravi to vymena baterky.
K cemu je takova baterka dobra? No tezko rict, proc je vlastne vyrabeji, pokud k nicemu neni. Mozna by je meli rovnou zakazat Ja jsem zatim v zadnem aute mensi nez 80 nemel, 80 v CX, 100 v Pajero dlouhem, 2x 80 v Pajero Kratkem, 120 v Ducato. Pravda je, ze vsechno nafta, takze startovani v -25 zadny problem vcetne predehrati motoru apod. Jinak zrejme nejsem na planete sam, kdo pouziva dobijeni v aute pro mobil, note, svetla, fotak atd., nektere veci treba i x2 pokud nejezdim sam a kdyz nepouzivam auto pouze pro presun z bodu A do bodu B, ale jezdim treba na dovolenou, treba v nem sem tam prespim, treba ho pouzivam v praci jako zakladnu atd. atd. atd.
Tak vymenou baterky se to vyresilo, uz jsem ujel pres 400km a nijak jsem to nesetril a antipoluce je pryc. Takze pravdu mel kdysi Rafmartin, ze je to nedostatkem proudu a spravi to vymena baterky.
K cemu je takova baterka dobra? No tezko rict, proc je vlastne vyrabeji, pokud k nicemu neni. Mozna by je meli rovnou zakazat ;-) Ja jsem zatim v zadnem aute mensi nez 80 nemel, 80 v CX, 100 v Pajero dlouhem, 2x 80 v Pajero Kratkem, 120 v Ducato. Pravda je, ze vsechno nafta, takze startovani v -25 zadny problem vcetne predehrati motoru apod. Jinak zrejme nejsem na planete sam, kdo pouziva dobijeni v aute pro mobil, note, svetla, fotak atd., nektere veci treba i x2 pokud nejezdim sam a kdyz nepouzivam auto pouze pro presun z bodu A do bodu B, ale jezdim treba na dovolenou, treba v nem sem tam prespim, treba ho pouzivam v praci jako zakladnu atd. atd. atd.
|
|
04.11.2009 14:16 -
|
1108891
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...mozna kdyby jsi vymenil predni leve kolo tak to taky pomuze
...mozna kdyby jsi vymenil predni leve kolo tak to taky pomuze ;)
|
|
04.11.2009 15:14 -
|
1108898
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Nemas prosim nejake odborne vysvetleni vztahu Antipollution Fault a nove baterie ? je to to same odborne vysvetleni vztahu Antipollution Fault a leveho predniho kola
Nemas prosim nejake odborne vysvetleni vztahu Antipollution Fault a nove baterie ? je to to same odborne vysvetleni vztahu Antipollution Fault a leveho predniho kola
|
|
04.11.2009 15:20 -
|
1108900
|
|
netlife
|
|
|
autodiag napsal(a):
Tak jsem rad, ze jsi mi to vysvetlil, bohuzel mne moje vysvetleni funguje, tvoji nic neprinasi, skoda.
Hmmm, tak nevim, kam tvuj prispevek mezitim zmizel?!
Tak jsem rad, ze jsi mi to vysvetlil, bohuzel mne moje vysvetleni funguje, tvoji nic neprinasi, skoda.
Hmmm, tak nevim, kam tvuj prispevek mezitim zmizel?!
|
|
04.11.2009 15:25 -
|
1108901
|
|
autodiag
|
|
|
nemas zac...i ja diky za vysvetleni...
nemas zac...i ja diky za vysvetleni...
|
|
04.11.2009 17:49 -
|
1108906
|
|
Darja
|
|
|
netlife napsal(a): Hmmm, tak nevim, kam tvuj prispevek mezitim zmizel?!
To byla moje chyba, Martinovi se zdvojil příspěvěk a já bohuel smazala jiný, nebo jsem byla připojená přes mobil, a ty hnídičky jsem blbě přečetla. On nemá důvod mazat, co píe.
To byla moje chyba, Martinovi se zdvojil příspěvěk a já bohuel smazala jiný, nebo jsem byla připojená přes mobil, a ty hnídičky jsem blbě přečetla. On nemá důvod mazat, co píe.
|
|
04.11.2009 17:51 -
|
1108907
|
|
netlife
|
|
|
Darja napsal(a): To byla moje chyba, Martinovi se zdvojil příspěvěk a já bohuel smazala jiný, nebo jsem byla připojená přes mobil, a ty hnídičky jsem blbě přečetla. On nemá důvod mazat, co píe.
To je v pohode, ja se jen lek, ze to zablbnul system, to by nebylo dobre
To je v pohode, ja se jen lek, ze to zablbnul system, to by nebylo dobre :-)
|
|
| |
|
|