| | |
31.10.2009 22:32 -
Re: Podzimní Citronáda v Pieanoch - zhodnocení
|
1108657
|
|
Darja
|
|
|
Simča napsal(a): no Darjo, ale aspoň trochu jsem to musela ustřihnout, ač video jinak nestřihám, tak tohle jsem musela, ne e mu to někdo přítě řeknete , ale usekla jsem to decentně, ne
Hahááá, tak to se ráda přijedu někdy podívat na celé videjó
Jinak mě dostaly ty barvy, infráky úplně pomíchaly kameře hlavu, jsem koukala, e moje černý gatě jsou na videu modrý A vůbec máme vichni takový zdravý odstín
Hahááá, tak to se ráda přijedu někdy podívat na celé videjó :-)
Jinak mě dostaly ty barvy, infráky úplně pomíchaly kameře hlavu, jsem koukala, e moje černý gatě jsou na videu modrý:-)) A vůbec máme vichni takový zdravý odstín:-o:-d
|
|
31.10.2009 22:34 -
|
1108658
|
|
jumep
|
|
|
esteze tam potom nebola modra discolampa, to by bol striptiz
esteze tam potom nebola modra discolampa, to by bol striptiz :D
|
|
31.10.2009 22:37 -
|
1108659
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Simčo videjko supr. Dorazilo u včera jen ho neměl kdo vytáhnout ze schránky. Zdar F
Simčo videjko supr. Dorazilo u včera jen ho neměl kdo vytáhnout ze schránky. Zdar F
|
|
31.10.2009 22:39 -
|
1108660
|
|
Darja
|
|
|
Největí potvora je stejně UVčko
Největí potvora je stejně UVčko
|
|
31.10.2009 23:01 -
|
1108664
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
sservis napsal(a):
Pokud mi tam něco scházelo, tak moná troku víc "spíkrování".
Darja napsal(a): Týý, stando, co to je?
Standa ma pravdu, oproti prvemu zrazu na Seci, kde sme kecali takmer do rana, v Piestanoch to nejak nevyslo Ale nabuduce donesiem opat zopar litrikov dobreho vinecka (pre Standu donesiem samozrejme Devin ) a verim tomu ze si opat dobre pokecame
sservis napsal(a):
Pokud mi tam něco scházelo, tak moná troku víc "spíkrování".
Standa ma pravdu, oproti prvemu zrazu na Seci, kde sme kecali takmer do rana, v Piestanoch to nejak nevyslo :( Ale nabuduce donesiem opat zopar litrikov dobreho vinecka (pre Standu donesiem samozrejme Devin :-d ) a verim tomu ze si opat dobre pokecame ;-)
|
|
31.10.2009 23:12 -
|
1108667
|
|
jumep
|
|
|
igok, v lete je to inom, tu je dllllhyyyy vecer, ale piatok sa tahalo pekne ....
igok, v lete je to inom, tu je dllllhyyyy vecer, ale piatok sa tahalo pekne ....
|
|
31.10.2009 23:13 -
|
1108669
|
|
Darja
|
|
|
igok napsal(a): No ja si pamatam, ze ked sme s Alxom a Lucou isli na ubytko k Jirkovi, tak uz ruzoveli ranne zore
To si pamatuju taky, protoe alx sebou tehdá hlučně třísknul do postele
Ale tys zmizel nevím kdy pryč, tak se nediv, kdy tohle udělá větina hned po půlnoci, kdo to má pak tahnout?
To si pamatuju taky, protoe alx sebou tehdá hlučně třísknul do postele:-))
Ale tys zmizel nevím kdy pryč, tak se nediv, kdy tohle udělá větina hned po půlnoci, kdo to má pak tahnout? :-)
|
|
01.11.2009 10:55 -
|
1108683
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
Simčo díky za DVD je super. Jetě jsem dluníkem.
Simčo díky za DVD je super. Jetě jsem dluníkem.
|
|
| |
|
|