26.10.2009 17:28 -
Dálkové ovládaní oken
|
1108362
|
|
třinec
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Dálkové ovládání oken mi fungovalo bez problémů, to jest -první kliknutí a okna se zavřou(paráda), druhé kliknutí a okna se poodevřou na kousíček, třetí klik a okna se otevřou o něco víc, a tak pořád dokola. Jene jsem musel v poslední době párkrát odpojit baterii a dálkově mi jdou ovládat u jen zadní okna?. Můe mi někdo poradit jak to ve "zrestartovat". Děkuji.
Dálkové ovládání oken mi fungovalo bez problémů, to jest -první kliknutí a okna se zavřou(paráda), druhé kliknutí a okna se poodevřou na kousíček, třetí klik a okna se otevřou o něco víc, a tak pořád dokola. Jene jsem musel v poslední době párkrát odpojit baterii a dálkově mi jdou ovládat u jen zadní okna?:nevim. Můe mi někdo poradit jak to ve "zrestartovat". Děkuji.
|
|
26.10.2009 17:42 -
Re: Dálkové ovládaní oken
|
1108363
|
|
Bery62
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zkus při zapnutým klíčku tlačítky ovládání oken(dveře u řidiče) okno spustit dolů a podret a pak nahoru a podret-chvilku. Pak u by to mělo chodit jako předtím ne jsi odpojil baterku.
Zkus při zapnutým klíčku tlačítky ovládání oken(dveře u řidiče) okno spustit dolů a podret a pak nahoru a podret-chvilku. Pak u by to mělo chodit jako předtím ne jsi odpojil baterku.
|
|
29.10.2009 11:37 -
Re: Dálkové ovládaní oken
|
1108542
|
|
třinec
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|