23.09.2009 12:41 -
Těsnění u oken
|
1106274
|
|
máca
|
|
|
Poraďte, jak mám vyspravit těsnění u oken na zadních dveřích.Vimla jsem se, e jakoby pod gumičkou byly bubliny, jako při korozi.Pomalu jsem odtáhla gumičku a zjistila jsem, e je tam cosi stříbrného a drolí se to.Popisuju to jako neandrtálec, ale nevím, jak líp to napsat.U jedněch dveří je ta gumička prasklá u ostatních je tam jen ten nerovný povrch. Díky.
Poraďte, jak mám vyspravit těsnění u oken na zadních dveřích.Vimla jsem se, e jakoby pod gumičkou byly bubliny, jako při korozi.Pomalu jsem odtáhla gumičku a zjistila jsem, e je tam cosi stříbrného a drolí se to.Popisuju to jako neandrtálec, ale nevím, jak líp to napsat.U jedněch dveří je ta gumička prasklá u ostatních je tam jen ten nerovný povrch.:nevim Díky.
|
|
23.09.2009 12:48 -
Re: Těsnění u oken
|
1106275
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ono v te gume je pruh kovu a ten jakmile se na nej dostane voda se zacne roztahovat a kroutit (bublina)..jakmile to vevnitr uhnije zacne se ta guma kroutit,vytacet nahoru a nedrzi kde ma..oprava jen koupe nove
ono v te gume je pruh kovu a ten jakmile se na nej dostane voda se zacne roztahovat a kroutit (bublina)..jakmile to vevnitr uhnije zacne se ta guma kroutit,vytacet nahoru a nedrzi kde ma..oprava jen koupe nove
|
|
23.09.2009 15:01 -
|
1106290
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Je to známa choroba C5 (soudruzi ve Francii to asi nedomysleli). Je tam v gume zaliaty hliníkový plech a ten vplyvom vlhkosti koroduje na kysličník hlinitý - bieli práok. Zatial som odtrhnuté tesnenie prilepil sekundovím lepidlom, lebo v Citroene to tesnenie stojí asi 2 (slovom dva !!!) tisíce , a druhovýroba neexistuje.
Je to známa choroba C5 (soudruzi ve Francii to asi nedomysleli). Je tam v gume zaliaty hliníkový plech a ten vplyvom vlhkosti koroduje na kysličník hlinitý - bieli práok. Zatial som odtrhnuté tesnenie prilepil sekundovím lepidlom, lebo v Citroene to tesnenie stojí asi 2 (slovom dva !!!) tisíce , a druhovýroba neexistuje.
|
|
23.09.2009 15:20 -
|
1106291
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Mam stejny problem a asi nas bude povicero.Zatim mi lista tesni,no doufam,ze to jeste chvili vydrzi
Mam stejny problem a asi nas bude povicero.Zatim mi lista tesni,no doufam,ze to jeste chvili vydrzi :nevim
|
|
23.09.2009 15:42 -
|
1106292
|
|
jumep
|
|
|
to nechcete vedet co stoja tesniace gumy okolo dveri
to nechcete vedet co stoja tesniace gumy okolo dveri :)
|
|
24.09.2009 08:15 -
|
1106396
|
|
máca
|
|
|
Tak díky moc, asi mi to čeká u vech dveří.
Tak díky moc, asi mi to čeká u vech dveří.:-(
|
|
| |