|
tief
|
|
|
Seznam servisů, bazarů, vrakovi, prodejen ale i jednotlivců kteří mohou pomoci s opravou Vaeho plechového miláčka. Vzhledem k tomu, e se jedná o společný projekt www.bxclub.cz, www.c5club.cz a www.citroen-club.eu sídlí systém na vlastní adrese: .link. - Citroen Club Car Assistance. Data jsou sdílena mezi vemi třemi kluby a na přístup funguje Vae lokální přístupové jméno a heslo.
Tento projekt v sobě spojuje bývale Servis HIT/SHIT LIST a RVHP (Rychlou vzájemnou hydraulickou pomoc).
Prosím o zasílaní návrhů, připomínek, podnetů a nalezených chybicek v ccca.cz. Dik
Seznam servisů, bazarů, vrakovi, prodejen ale i jednotlivců kteří mohou pomoci s opravou Vaeho plechového miláčka. Vzhledem k tomu, e se jedná o společný projekt www.bxclub.cz, www.c5club.cz a www.citroen-club.eu sídlí systém na vlastní adrese: http://www.ccca.cz - Citroen Club Car Assistance. Data jsou sdílena mezi vemi třemi kluby a na přístup funguje Vae lokální přístupové jméno a heslo.
Tento projekt v sobě spojuje bývale Servis HIT/SHIT LIST a RVHP (Rychlou vzájemnou hydraulickou pomoc).
Prosím o zasílaní návrhů, připomínek, podnetů a nalezených chybicek v ccca.cz. Dik :)
|
|
01.09.2009 10:03 -
Re: CCCA.cz
|
1105240
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Bylo by dobré mono při zadávání adresy zadat GPS souřadnice onoho servisu, protoe koukám, e to na mapě moc nesedí. A monost zadat pracovní dobu.
Ad1: Poladit to datum: úterýýýýýýýýý a dnes je 1.září
Bylo by dobré mono při zadávání adresy zadat GPS souřadnice onoho servisu, protoe koukám, e to na mapě moc nesedí. A monost zadat pracovní dobu.
Ad1: Poladit to datum: úterýýýýýýýýý a dnes je 1.září
|
|
01.09.2009 12:04 -
|
1105243
|
|
tief
|
|
|
polazeno, pridana moznost zadavat gps suradnice a oteviraci hodny ... dik
polazeno, pridana moznost zadavat gps suradnice a oteviraci hodny ... dik :)
|
|
15.09.2009 17:28 -
|
1105757
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Chtěl jsem opravit údaje o vloeném servise, ale editace nefunguje. Píe mi to u od soboty:
"Vae záznamy
Editovani mimo provoz na 10 minut ..."
Chtěl jsem opravit údaje o vloeném servise, ale editace nefunguje. Píe mi to u od soboty:
"Vae záznamy
Editovani mimo provoz na 10 minut ..."
|
|
15.09.2009 18:14 -
|
1105759
|
|
tief
|