07.08.2009 13:17 -
sraz příznivců C5 - Slovensko/Morava 2009 ?
|
874236
|
|
b.hudec
|
Město: Holeov, Auto: | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Snaím se dozvědět, zda stejně jako loni i letos proběhne sraz také na Moravě, ev. na Slovensku?
Snaím se dozvědět, zda stejně jako loni i letos proběhne sraz také na Moravě, ev. na Slovensku?:palec
|
|
07.08.2009 13:30 -
Re: sraz příznivců C5 - Slovensko/Morava 2009 ?
|
874237
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Dobré ráno pane Hudec viz. např. vpravo - "Někdy v říjnu hromadná sráka... ", anebo e by jste s kolegou pajauchy něco zařídili na Moravě, my ze západu velice rádi přijedeme Jinak letos u sraz - velký - byl
a na závěr máte vůbec nějaké auto? pokud mono C5? vá profil je docela utajený
Dobré ráno pane Hudec:palec:-)))):-)))):-)))) viz. např. vpravo - "Někdy v říjnu hromadná sráka... ", anebo e by jste s kolegou :-d pajauchy něco zařídili na Moravě, my ze západu velice rádi přijedeme Jinak letos u sraz - velký - byl
a na závěr máte vůbec nějaké auto? pokud mono C5? vá profil je docela utajený :-)
|
|
07.08.2009 16:07 -
|
874238
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
jasne ze muzem neco spáchat ! a budem tam minimalně 2
jasne ze muzem neco spáchat ! a budem tam minimalně 2 :-)))):palec
|
|
01.09.2009 13:18 -
|
1105246
|
|
Darja
|
|
|
No, mám pocit, e zas takový zájem o sraz na SK či moravě není... Alespoň podle lidí, kteří jsou přihláení na Slovenské setkání...
No, mám pocit, e zas takový zájem o sraz na SK či moravě není... Alespoň podle lidí, kteří jsou přihláení na Slovenské setkání...
:-)
|
|
01.09.2009 13:24 -
|
1105247
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
no abych pravdu rekl ja zajem mam ale cekam zdali za posledni dva mesice dostanu penize pokud ano pojedu pokud ne budu mit vetsi problem nez jen sraz
no abych pravdu rekl ja zajem mam ale cekam zdali za posledni dva mesice dostanu penize pokud ano pojedu pokud ne budu mit vetsi problem nez jen sraz :-((((
|
|
01.09.2009 13:32 -
|
1105248
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Nám zase nehoví ten víkend, u máme něco nepřesunutelného. Jinak Pieany by byly O.K., nemáme to a tak daleko, mrzí nás to....., jinak bychom nakonec dojeli kamkoliv. Nai mazlíci nejsou ádní kostitřasi, delí jízda neva
Nám zase nehoví ten víkend, u máme něco nepřesunutelného. Jinak Pieany by byly O.K., nemáme to a tak daleko, mrzí nás to....., jinak bychom nakonec dojeli kamkoliv. Nai mazlíci nejsou ádní kostitřasi, delí jízda neva:-)
|
|
01.09.2009 13:42 -
|
1105249
|
|
Darja
|
|
|
Dalí sraz, co bude v pořadí, bude zas letní (počítám buď prázdniny a nebo září) v roce 2010.
Dalí sraz, co bude v pořadí, bude zas letní (počítám buď prázdniny a nebo září) v roce 2010.
|
|
11.09.2009 18:55 -
|
1105542
|
|
brumla
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Zdravim vechny. Já sám mám C5 u víc jak rok a před pár dny jsem se teprve dozvěděl ,e tady funguje nějaký klub. Kdy jsi prohlíím nějaké fotky po spátku , tak myslím e je super e i v tomto čase jsi najdou někteří čas na takové krásné přátelské setkání. Podle prohíení některých stránek a diskusí, jsou tady někteří opravdu skalní a usuzuji e i pohodoví. Opravdu jso zde i dobré rady jak o ty nae miláčky pečovat a ....
I kdy tento sraz nestihnu, tak doufám e se budu moci připojit zatím alespoň v této podobě. Tak zdravím a hlavně at' přeje počasí a je ve bez problémů.
Zdravim vechny. Já sám mám C5 u víc jak rok a před pár dny jsem se teprve dozvěděl ,e tady funguje nějaký klub. Kdy jsi prohlíím nějaké fotky po spátku , tak myslím e je super e i v tomto čase jsi najdou někteří čas na takové krásné přátelské setkání. Podle prohíení některých stránek a diskusí, jsou tady někteří opravdu skalní a usuzuji e i pohodoví. Opravdu jso zde i dobré rady jak o ty nae miláčky pečovat a ....
I kdy tento sraz nestihnu, tak doufám e se budu moci připojit zatím alespoň v této podobě. Tak zdravím a hlavně at' přeje počasí a je ve bez problémů.
|
|
11.09.2009 20:42 -
|
1105549
|
|
Darja
|
|
|
Minimálně jeden sraz ročně je...
Určitě ti to přítě vyjde a pobaví se s náma
Minimálně jeden sraz ročně je... :-)
Určitě ti to přítě vyjde a pobaví se s náma :-)
|
|
| |