| | |
04.08.2012 01:14 -
Re: Četina do RT3 CAN i VAN
|
2496868
|
|
vikicv
|
|
|
Ahoj, jeliko se po netu válí samý FAKE CD s četinou pro RT3 (nevím kdo a proč to vystavuje), do Navi bych je raději nestrkal... rozhodl jsem se na to podívat vlastními prsty
Drte mi palce! V.
Ahoj, jeliko se po netu válí samý FAKE CD s četinou pro RT3 (nevím kdo a proč to vystavuje), do Navi bych je raději nestrkal... rozhodl jsem se na to podívat vlastními prsty :-d
Drte mi palce! V.
|
|
06.08.2012 22:58 -
|
2497617
|
|
vikicv
|
|
|
Ahoj, tak mi to funguje.
Menu RT3 i povely navigace v četině. Přebastlil jsem systémové CD, vypálil a odzkouel update na svém autě.
Ahoj, tak mi to funguje.
Menu RT3 i povely navigace v četině. Přebastlil jsem systémové CD, vypálil a odzkouel update na svém autě.
:palec
|
|
30.06.2013 13:43 -
|
2594585
|
|
emta41
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Ahoj,
kdo mate cestinu pro RT 3 CAN a mapy 2012-2013?
Diky Milan
Ahoj,
kdo mate cestinu pro RT 3 CAN a mapy 2012-2013?
Diky Milan
|
|
04.07.2013 21:42 -
|
2596196
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zkus na uloz.to zadat rt3 2013 a uvidí.
Zkus na uloz.to zadat rt3 2013 a uvidí.
|
|
03.08.2013 08:27 -
|
2604362
|
|
webnex
|
Město: Luhačovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahojte kde prosim najdu spravnou cestinu pro Citroen C5 RT3 CAN 6.x.x?Dekuji
Ahojte kde prosim najdu spravnou cestinu pro Citroen C5 RT3 CAN 6.x.x?Dekuji
|
|
03.08.2013 08:50 -
|
2604367
|
|
webnex
|
Město: Luhačovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Dal jsem na ulozto vyhledat rt3 2013 a naslo mi to jen mapy ale cestinu ne
Dal jsem na ulozto vyhledat rt3 2013 a naslo mi to jen mapy ale cestinu ne :-(
|
|
03.08.2013 09:38 -
|
2604377
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Myslí e je rozdíl mezi četinou 2012 a 2013?
Co takhle zadat - cestina pro RT3 Citroen
Prostě tam hledej a najde.
Ale kdy se ti něco podělá, potom nebreč. Stáhne si zadara, nainstaluje si sám, uetří. Ale rizika si taky ponese sám. Kdy si to nechá nainstalovat od někoho, kdo s tím má zkuenosti a má ověřenou verzi softu, tak sice něco zaplatí, ale vyhne se riziku pokození RT3. Je to na tobě.
Myslí e je rozdíl mezi četinou 2012 a 2013?
Co takhle zadat - cestina pro RT3 Citroen
Prostě tam hledej a najde.
Ale kdy se ti něco podělá, potom nebreč. Stáhne si zadara, nainstaluje si sám, uetří. Ale rizika si taky ponese sám. Kdy si to nechá nainstalovat od někoho, kdo s tím má zkuenosti a má ověřenou verzi softu, tak sice něco zaplatí, ale vyhne se riziku pokození RT3. Je to na tobě.
|
|
03.08.2013 11:24 -
|
2604384
|
|
Mikra
|
|
|
Ano, správně. Smrt softwarovým pirátům (nehrozí). Zapla Pánbůh za placený software.
Ale já přesto dávám přednost zaplatit někomu z místních přátel citroenů ne prodavačům předraených verzí.
Mimochodem, na uvedeným linku jsem RT3 nenael.
Ano, správně. Smrt softwarovým pirátům (nehrozí). Zapla Pánbůh za placený software.
Ale já přesto dávám přednost zaplatit někomu z místních přátel citroenů ne prodavačům předraených verzí.
;-)
Mimochodem, na uvedeným linku jsem RT3 nenael.
|
|
30.01.2014 18:01 -
|
2663311
|
|
citrónek
|
Město: Litoměřice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Zdravim. Je četina na RT3 CAN stejná pro Peugeot a Citroen? Nebo má kadý zvlá spel?
Zdravim. Je četina na RT3 CAN stejná pro Peugeot a Citroen? Nebo má kadý zvlá spel?
|
|
30.06.2014 11:38 -
|
2711147
|
|
Lisak33
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Teď jsem dodělal četinu do rt3 v C8, tak jen shrnu zkuenosti a problémy se kterými jsme si proli. V případě zájmu poskytnu co jsem postahoval nebo pomohu.
Rád bych sem dal přímé odkazy, ale bohuel je nemám. Ovem aktualizaci na 6.63 jsem stahoval z Rapidshare a ve ostatní z Uloz.to. Jinak četina je vude (při velikosti cca 110MB)vloena do kompletní aktualizace 6.63 a proto jsem první aktualizaci z 6.62 dělal vlastně zbytečně. Stačilo udělat přímo aktualizaci s vloenou četinou místo eng.
Celá aktualizace trvá asi 6 minut, během kterých třikrát proběhlo načítání dat doprovázených animací otáčejících se přesýpacích hodin a po restartu dvakrát odpočítávání 0-100%. Poté ji naběhl nový systém a bylo potřeba vyměnit jazyk z eng na cokoliv a pak pět za pomocí cd z četinou nechat načíst eng, za který je v tomto cd zastoupena četina. Tato operace probíhá stejně jako upgrade, pouze je méně načítání a trvá to jen polovinu času.
Ve je celkem brnačka a na... POZOR na kondici vaí cd mechaniky. Ta nae měla problém číst vypalovaná CD(někdy ano někdy ne) na co jsem bohuel přiel a po vech strastech. V důsledku tohoto se nám během načítání systému ve seklo a hodinu jsme koukali na otáčející se přesýpací hodiny, poté jsme podreli DARK a ve ukončili a resetovali(system je v tu chvíli mrtvý, ale snaí se načíst znovu systém z CD a to je záchrana). Takto jsem to musel resetovat asi pětkrát ne si dal říci a cd načetl a do konce. Stejné komplikace (samozřejmě bez umrtvení) jsem měl při načítání jazyků.
Proto radím, zkontrolujte si jestli vae mechanika dobře načítá. Dobrý test je asi vypálit třeba mp3 na přepisovatelný disk(je pro mechaniky nejhůře čitelný)a aspoň dvakrát zkusit jestli ho bez problémů načte. Samotný systém s četinou pak vypálit na kvalitní nepřepisovatelný CD(třeba Verbatin) co nejpomalejí rychlostí a zapnout si kontrolu dat po vypálení(bývá zakrtávací okénko u posledního potvrzení před vypálení.
To ve, snad to někomu pomůe
Teď jsem dodělal četinu do rt3 v C8, tak jen shrnu zkuenosti a problémy se kterými jsme si proli. V případě zájmu poskytnu co jsem postahoval nebo pomohu.
Rád bych sem dal přímé odkazy, ale bohuel je nemám. Ovem aktualizaci na 6.63 jsem stahoval z Rapidshare a ve ostatní z Uloz.to. Jinak četina je vude (při velikosti cca 110MB)vloena do kompletní aktualizace 6.63 a proto jsem první aktualizaci z 6.62 dělal vlastně zbytečně. Stačilo udělat přímo aktualizaci s vloenou četinou místo eng.
Celá aktualizace trvá asi 6 minut, během kterých třikrát proběhlo načítání dat doprovázených animací otáčejících se přesýpacích hodin a po restartu dvakrát odpočítávání 0-100%. Poté ji naběhl nový systém a bylo potřeba vyměnit jazyk z eng na cokoliv a pak pět za pomocí cd z četinou nechat načíst eng, za který je v tomto cd zastoupena četina. Tato operace probíhá stejně jako upgrade, pouze je méně načítání a trvá to jen polovinu času.
Ve je celkem brnačka a na... POZOR na kondici vaí cd mechaniky. Ta nae měla problém číst vypalovaná CD(někdy ano někdy ne) na co jsem bohuel přiel a po vech strastech. V důsledku tohoto se nám během načítání systému ve seklo a hodinu jsme koukali na otáčející se přesýpací hodiny, poté jsme podreli DARK a ve ukončili a resetovali(system je v tu chvíli mrtvý, ale snaí se načíst znovu systém z CD a to je záchrana). Takto jsem to musel resetovat asi pětkrát ne si dal říci a cd načetl a do konce. Stejné komplikace (samozřejmě bez umrtvení) jsem měl při načítání jazyků.
Proto radím, zkontrolujte si jestli vae mechanika dobře načítá. Dobrý test je asi vypálit třeba mp3 na přepisovatelný disk(je pro mechaniky nejhůře čitelný)a aspoň dvakrát zkusit jestli ho bez problémů načte. Samotný systém s četinou pak vypálit na kvalitní nepřepisovatelný CD(třeba Verbatin) co nejpomalejí rychlostí a zapnout si kontrolu dat po vypálení(bývá zakrtávací okénko u posledního potvrzení před vypálení.
To ve, snad to někomu pomůe;-)
|
|
09.07.2014 21:02 -
|
2714139
|
|
Lisak33
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
dám odkazy na uloz.to. Update je vyzkouený a funkční. U četiny u v tom fofru nevím, kterou jsem nakonec pouil, ale měli by fungovat obě. U té druhá, kde je pouze soubor s cz a program pro editaci, je potřeba tento program nahradit za soubor stejného názvu (DTdb7_EN.CD) v updatovacím CD a zvolit jazy eng. Nebo soubor přejmenovat a nahradit s ním třeba francoutinu nebo jiný jazyk, pokud chceme angličinu zachovat.
update na 6.63 " .link. "
četina komplet " .link. "
soubor s cz + editovací program " .link. "
dám odkazy na uloz.to. Update je vyzkouený a funkční. U četiny u v tom fofru nevím, kterou jsem nakonec pouil, ale měli by fungovat obě. U té druhá, kde je pouze soubor s cz a program pro editaci, je potřeba tento program nahradit za soubor stejného názvu (DTdb7_EN.CD) v updatovacím CD a zvolit jazy eng. Nebo soubor přejmenovat a nahradit s ním třeba francoutinu nebo jiný jazyk, pokud chceme angličinu zachovat.
update na 6.63 " http://uloz.to/xwe4cVW4/rt3-can-software-663-890-iso "
četina komplet " http://uloz.to/xW3GQoTd/cestina-rt3-663b890-zip "
soubor s cz + editovací program " http://uloz.to/xdh6JYcE/czrt3-rar "
|
|
30.01.2016 13:46 -
|
2912551
|
|
ivanivan
|
|
|
Protoe jsem natvrdlý, shrnu to pro stejně postiené . Druhý link četina komplet je update 6.63 a EN u je nahrazena ČJ. Díky Lisak33 a jeho trpělivosti u mám 6.63 i ČJ . Kdo má rádio v EN, musí přehodit jazyk a pak zpět na EN.
Protoe jsem natvrdlý, shrnu to pro stejně postiené :-)))) . Druhý link četina komplet je update 6.63 a EN u je nahrazena ČJ. Díky Lisak33 a jeho trpělivosti u mám 6.63 i ČJ :palec . Kdo má rádio v EN, musí přehodit jazyk a pak zpět na EN.
|
|
14.05.2016 12:56 -
|
2951055
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Ahoj
Zkousel nekdo dalsi cestinu od Liáka? Vsechno bezi jak ma?
Dekuju za info
Jimmi
Ahoj
Zkousel nekdo dalsi cestinu od Liáka? Vsechno bezi jak ma?
Dekuju za info
Jimmi
|
|
14.05.2016 13:18 -
|
2951060
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
texty prelozene jsou,hlas je anglicky
texty prelozene jsou,hlas je anglicky
|
|
14.05.2016 17:12 -
|
2951082
|
|
ivanivan
|
|
|
I hlas je česky (někdy potichu pod tím anglicky). Dal jsem to tam a ve chodí, jak má. Jen mě tve, e nastavím navi po směru jízdy a občas se přepne "stále na sever" (nebo tak nějak ) a musím to zas nastavit v menu. Nevím, jestli to je problém RT3, nebo softu.
I hlas je česky (někdy potichu pod tím anglicky). Dal jsem to tam a ve chodí, jak má. Jen mě tve, e nastavím navi po směru jízdy a občas se přepne "stále na sever" (nebo tak nějak :nevim ) a musím to zas nastavit v menu. Nevím, jestli to je problém RT3, nebo softu.
|
|
09.02.2019 20:58 -
|
3206794
|
|
Pagvelius
|
|
|
Prosím víte někdo, jak správně vypadá konfigurační CD?
V autě mám originální CD s obalem jako na obrázku .link. je to přesně tahle verze. (Mám i originální CD s mapami.) Na počítači jsem koukal, e to má soubory pro jazyky a hlasy navigace, tak by to mělo být snad tohle?
Chtěl jsem si změnit jazyk z němčiny na angličtinu. Chce to vloit konfigurační CD. Kdy jsem vloil tohle, tak ho chvilku načítalo a pak se vysunulo a zas bylo na displeji, a vloím konfigurační CD.
Je tohle správné CD, nebo existuje jetě úplně jiné?
Nebo je problém jinde? Mechanika čte dobře, mapy se načítají v pořádku.
Prosím víte někdo, jak správně vypadá konfigurační CD?
V autě mám originální CD s obalem jako na obrázku https://imgup.cz/images/2019/02/09/Telematic-System-CD-695-SW-6.6D.jpg je to přesně tahle verze. (Mám i originální CD s mapami.) Na počítači jsem koukal, e to má soubory pro jazyky a hlasy navigace, tak by to mělo být snad tohle?
Chtěl jsem si změnit jazyk z němčiny na angličtinu. Chce to vloit konfigurační CD. Kdy jsem vloil tohle, tak ho chvilku načítalo a pak se vysunulo a zas bylo na displeji, a vloím konfigurační CD.
Je tohle správné CD, nebo existuje jetě úplně jiné?
Nebo je problém jinde? Mechanika čte dobře, mapy se načítají v pořádku.
|
|
| |
|
|