| | |
31.10.2009 21:30 -
Re: Četina do RT3 CAN i VAN
|
1108648
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak jinak pane NAJKU
kolik mam prispevku ja a kolik BARTON ?
vidis nekde nejakou nabidku,telefoni cislo nebo reklamu ?
tak jinak pane NAJKU
kolik mam prispevku ja a kolik BARTON ?
vidis nekde nejakou nabidku,telefoni cislo nebo reklamu ?
|
|
31.10.2009 23:25 -
|
1108672
|
|
Darja
|
|
|
Tak jsem koukala, e pan barton nahraje čj do auta za 1000Kč (zveřejněno na jednom internetovém serveru), co hodně lidí potěí. Ale diskuze není inzerce. Proto je tu jedna rubrika speciálně vyhrazená na inzerování.
Myslím, e tady to bylo dost volné, co se nabízení slueb týkalo. Ale nejsme inzertní server, zde se funguje na nezitném doporučení slueb někoho, s kým jsme byli spokojeni a tak to bude i nadále, alespoň, co se diskuze týká.
Tak jsem koukala, e pan barton nahraje čj do auta za 1000Kč (zveřejněno na jednom internetovém serveru), co hodně lidí potěí. Ale diskuze není inzerce. Proto je tu jedna rubrika speciálně vyhrazená na inzerování.
Myslím, e tady to bylo dost volné, co se nabízení slueb týkalo. Ale nejsme inzertní server, zde se funguje na nezitném doporučení slueb někoho, s kým jsme byli spokojeni a tak to bude i nadále, alespoň, co se diskuze týká.;-)
|
|
01.11.2009 06:26 -
|
1108677
|
|
citC5
|
|
|
Tak to je koda! U jsem se těil na četinu. Snad se to někdy v dohledný době podaří vyřeit. Take aby to bylo RT3, tak musí mít navigaci a velký bar. displej. RD3 je pouze rádio a malý monochromatický displej. Díky za vysvětlení a odpovědi.
Tak to je koda! :-((((U jsem se těil na četinu. Snad se to někdy v dohledný době podaří vyřeit. Take aby to bylo RT3, tak musí mít navigaci a velký bar. displej. RD3 je pouze rádio a malý monochromatický displej. Díky za vysvětlení a odpovědi.
|
|
01.11.2009 15:16 -
|
1108694
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
C5 davali s RD3 nebo RT3 nebo RT4
RT3 a RT4 je radio s navigaci at uz s CT nebo DT LCD
RD3 je jen autoradio pouze s CT LCD
C5 davali s RD3 nebo RT3 nebo RT4
RT3 a RT4 je radio s navigaci at uz s CT nebo DT LCD
RD3 je jen autoradio pouze s CT LCD
|
|
01.11.2009 15:35 -
|
1108695
|
|
barton
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
vsiml jsem si ze to neni inzertni vlakno,ale resila se tady cestina tak jsem to tady napsal...navic jsem psal ze to je hlavne pro ostravaky...nekteri to maji k vam pres pulku republiky,tak jsem to tady nabidnul...a to ze tady mam jen jeden prispevek je proto ze mam peugeota a chodim na jine forum....
nechci byt bran jako nejaka konkurence,pokud se me ozve nekdo kdo to ma do ostravy daleko tak davam informace na Vas a jeste o jednom cloveku z kolina co dokaze nahrat cestinu do navigace...
vsiml jsem si ze to neni inzertni vlakno,ale resila se tady cestina tak jsem to tady napsal...navic jsem psal ze to je hlavne pro ostravaky...nekteri to maji k vam pres pulku republiky,tak jsem to tady nabidnul...a to ze tady mam jen jeden prispevek je proto ze mam peugeota a chodim na jine forum....
nechci byt bran jako nejaka konkurence,pokud se me ozve nekdo kdo to ma do ostravy daleko tak davam informace na Vas a jeste o jednom cloveku z kolina co dokaze nahrat cestinu do navigace...
|
|
01.11.2009 15:55 -
|
1108698
|
|
Darja
|
|
|
barton napsal(a): vsiml jsem si ze to neni inzertni vlakno,ale resila se tady cestina tak jsem to tady napsal...navic jsem psal ze to je hlavne pro ostravaky...nekteri to maji k vam pres pulku republiky,tak jsem to tady nabidnul...a to ze tady mam jen jeden prispevek je proto ze mam peugeota a chodim na jine forum....
Konkurenční prostředí je v celé České republice, je to zdravé, to bezesporu.
Ale máme tu sekci Inzerce zde .link. kam zadá přidat nový a vyplní inzerát. To se pak zobrazí vpravo dole na stránce v sekci inzerce.
Není to o konkurenci, ani o tom, kolik má příspěvků, ani o tom, e má peugeot, je to o tom, aby zůstala diskuze dizkuzí a inzerce inzercí. Děkuju za pochopení
Konkurenční prostředí je v celé České republice, je to zdravé, to bezesporu.
Ale máme tu sekci Inzerce zde http://www.c5club.cz/page/kod-22/rubrika-83814587.html kam zadá přidat nový a vyplní inzerát. To se pak zobrazí vpravo dole na stránce v sekci inzerce.
Není to o konkurenci, ani o tom, kolik má příspěvků, ani o tom, e má peugeot, je to o tom, aby zůstala diskuze dizkuzí a inzerce inzercí. Děkuju za pochopení :palec
|
|
01.11.2009 16:06 -
|
1108699
|
|
barton
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
dobre,uz jsem to napravil a kontakt jsem snazal z diskuze a napsal do inzerce
dobre,uz jsem to napravil a kontakt jsem snazal z diskuze a napsal do inzerce
|
|
02.11.2009 23:11 -
|
1108820
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Chci se zeptat,dají se početit vechny C5,nebo jen ty s barevným displejem,díky
Chci se zeptat,dají se početit vechny C5,nebo jen ty s barevným displejem,díky
|
|
03.11.2009 07:12 -
|
1108823
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Početit se dají podle toho, co jsem tady vyčetl ty s navigací, nebo palubní počítač od C5 II (se lutým podsvícením - tam u jsou i dalí ikony) . My co máme tenhle palubní PC - .link. nahoře na desce máme zatím smůlu... Ale třeba časem... bude i pro nás ! (Jen to někdo bude muset vymyslet a odzkouet)
Početit se dají podle toho, co jsem tady vyčetl ty s navigací, nebo palubní počítač od C5 II (se lutým podsvícením - tam u jsou i dalí ikony) . My co máme tenhle palubní PC - http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/14996820_16356366744ac5d1f6719a2.jpg nahoře na desce máme zatím smůlu...:-( Ale třeba časem... bude i pro nás ! (Jen to někdo bude muset vymyslet a odzkouet)
|
|
03.11.2009 08:16 -
|
1108826
|
|
boza
|
|
|
Na jednom foru o lančiích lybra,jsem se dočetl e si tam někdo četinu přeloil a nahrál!koda e to nejde i na C5!!!
Na jednom foru o lančiích lybra,jsem se dočetl e si tam někdo četinu přeloil a nahrál!koda e to nejde i na C5!!!:-(
|
|
03.11.2009 10:50 -
|
1108829
|
|
autodiag
|
|
|
JirkaŘ napsal(a): Početit se dají podle toho, co jsem tady vyčetl ty s navigací, nebo palubní počítač od C5 II (se lutým podsvícením - tam u jsou i dalí ikony) . My co máme tenhle palubní PC - .link. nahoře na desce máme zatím smůlu... Ale třeba časem... bude i pro nás ! (Jen to někdo bude muset vymyslet a odzkouet)
problem to neni ale material chybi
problem to neni ale material chybi
|
|
03.11.2009 15:40 -
|
1108852
|
|
boza
|
|
|
.link. tady řeej četinu do lybry
http://www.lanciaklub.cz/ tady řeej četinu do lybry
|
|
03.11.2009 15:43 -
|
1108853
|
|
boza
|
|
|
e-certik@seznam.cz tady je adresa na chlapika z Brna co to řeil!!!
e-certik@seznam.cz tady je adresa na chlapika z Brna co to řeil!!!
|
|
03.11.2009 16:00 -
|
1108854
|
|
autodiag
|
|
|
..nechci ti brat iluze ale navigace a LCD jsou docela hodne rozdilne veci
navic se resi navigace Blaupunkt/siemens ktera je jako takova jeden vestaveny kus ne jako u nas separatne LCD (at uz CD nebo DT)
viz .link.
..nechci ti brat iluze ale navigace a LCD jsou docela hodne rozdilne veci ;)
navic se resi navigace Blaupunkt/siemens ktera je jako takova jeden vestaveny kus ne jako u nas separatne LCD (at uz CD nebo DT)
viz http://www.postimage.org/image.php?v=Ts1pLxXr
|
|
03.11.2009 16:08 -
|
1108855
|
|
boza
|
|
|
A neexistuje početění hláek z počítače?Nejde to nějak přehrát?
A neexistuje početění hláek z počítače?Nejde to nějak přehrát?:nevim
|
|
| |
|
|