| | |
14.04.2009 22:33 -
Systémové CD - C5 2004-2007 (RT3 ...)
|
660059
|
|
Rici
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Ahoj, zdravim vsechny.
Pls. nemate nekdo instalacni CD pro C5 2005. Jsem cerstvym majitelem vozu C5, pritazeneho z Belgie.
Bohuzel kdyz si chci zmenit jazyk na AJ, tak to po me chce instalacni CD, ktere nemam.
Nemate nekdo na okopceni nebo i zapujceni ?
Dik
P.S. Nevite jak je to s mapama? Nechaji se volne sirit nebo se nechaji instalovat pouze v autor. servisu?
Ahoj, zdravim vsechny.
Pls. nemate nekdo instalacni CD pro C5 2005. Jsem cerstvym majitelem vozu C5, pritazeneho z Belgie.
Bohuzel kdyz si chci zmenit jazyk na AJ, tak to po me chce instalacni CD, ktere nemam:(.
Nemate nekdo na okopceni nebo i zapujceni ?
:nevim
Dik :)
P.S. Nevite jak je to s mapama? Nechaji se volne sirit nebo se nechaji instalovat pouze v autor. servisu? :nevim:nevim
|
|
15.04.2009 07:17 -
Re: Systémové CD - C5 2004-2007 (RT3 ...)
|
660065
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kdyz prijdes forum najdes dost odkazu na stahnuti jak map tak servisniho cd ,pozor na typ VAN /CAN nejsou zamenitelne,teda jen jednou
kdyby jsi nenasel tady hledej na citroeny.cz/forum
kdyz prijdes forum najdes dost odkazu na stahnuti jak map tak servisniho cd ,pozor na typ VAN /CAN nejsou zamenitelne,teda jen jednou:-(
kdyby jsi nenasel tady hledej na citroeny.cz/forum
|
|
15.04.2009 15:22 -
|
660068
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
ja mam doma obe dve CD jak servisni s jazyky tak mapy ale ty mapy jsou uz trosku zastarale 2006
ja mam doma obe dve CD jak servisni s jazyky tak mapy ale ty mapy jsou uz trosku zastarale 2006
|
|
15.04.2009 15:42 -
|
660069
|
|
Rici
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Par linku jsem nasel, ale jsou z lonskeho roku. Tedy zrejme uz nejsou aktivni .
Pls. mohli byste je nakopcit nekam ke stazeni?? Prip. i za poplatek.
Dik R.
Par linku jsem nasel, ale jsou z lonskeho roku. Tedy zrejme uz nejsou aktivni :(.
Pls. mohli byste je nakopcit nekam ke stazeni?? Prip. i za poplatek.
Dik R.
|
|
02.09.2009 21:30 -
|
1105277
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Tak jsem dnes konečně rozchodil VDO navigaci.
Jeliko mi jednotka CD-ROM nebrala ani mapové CD, ani servisní (obě jsem stáhnul podle odkazů na www.citroeny.cz), navigace prostě nela, protoe neměla mapové podklady. PC pořád jenom hlásilo patné CD.
Jeliko se mi zdálo, e jednotka CD-ROM patně pracuje, rozhodl jsem se ji vyndat a prozkoumat. Po vyndání jednotky a sundání jejího horního krytu jsem ji připojil zpět na konektory a vloil CD. CD normálně zajelo, ale teď bylo vidět, e se vůbec v mechanice neroztočí a jen to hodí chybovou hláku. Tak jsem jednotku znovu vyndal a vyrouboval ji i z así a najednou jsem uviděl, e napájecí sběrnice k motoru mechaniky je vyndaná a na konci úmyslně zkratována (nevím jaký to mělo důvod) . Řekl jsem si, e nemám co zkazit, tak jsem tu zkratovací svorku sundal a sběrnici nasadil do konektoru, do kterého evidentně patřila. Ve jsem sloil,vloil CD, mechanika se pěkně roztočila, obě CD se v pohodě načetla a u naviguji.
Jetě si myslím, e pokud by člověk dal do CD-ROM mechaniky patné CD, tak by ho to mělo odmítnout a nemělo by se nic pokazit.
Jetě připojuji pár fotek vyndané jednotky CD-ROM.
Tak jsem dnes konečně rozchodil VDO navigaci.
Jeliko mi jednotka CD-ROM nebrala ani mapové CD, ani servisní (obě jsem stáhnul podle odkazů na www.citroeny.cz), navigace prostě nela, protoe neměla mapové podklady. PC pořád jenom hlásilo patné CD.
Jeliko se mi zdálo, e jednotka CD-ROM patně pracuje, rozhodl jsem se ji vyndat a prozkoumat. Po vyndání jednotky a sundání jejího horního krytu jsem ji připojil zpět na konektory a vloil CD. CD normálně zajelo, ale teď bylo vidět, e se vůbec v mechanice neroztočí a jen to hodí chybovou hláku. Tak jsem jednotku znovu vyndal a vyrouboval ji i z así a najednou jsem uviděl, e napájecí sběrnice k motoru mechaniky je vyndaná a na konci úmyslně zkratována (nevím jaký to mělo důvod):nevim . Řekl jsem si, e nemám co zkazit, tak jsem tu zkratovací svorku sundal a sběrnici nasadil do konektoru, do kterého evidentně patřila. Ve jsem sloil,vloil CD, mechanika se pěkně roztočila, obě CD se v pohodě načetla a u naviguji.;-)
Jetě si myslím, e pokud by člověk dal do CD-ROM mechaniky patné CD, tak by ho to mělo odmítnout a nemělo by se nic pokazit.
Jetě připojuji pár fotek vyndané jednotky CD-ROM.
Přílohy: CD-ROM.pdf ( 667719b ) - |
|
02.09.2009 22:53 -
|
1105288
|
|
tief
|
|
|
jj, spatne cd to odmitne, dokonce je VDO dost chytre a kdyz spadne pocas nahravani noveho firmware tak se pri kazdem "bootu" snazi nacist CD az kym nedostane systemove cd a nedokonci korektne update - osobni skusenost
jj, spatne cd to odmitne, dokonce je VDO dost chytre a kdyz spadne pocas nahravani noveho firmware tak se pri kazdem "bootu" snazi nacist CD az kym nedostane systemove cd a nedokonci korektne update - osobni skusenost :)
|
|
05.01.2013 17:52 -
|
2537027
|
|
Shakal007
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 05.01.13 20:54 Důvod: pořád něco někde upíná, furt vypaluje, bere noas na srazy, prosím a bude poptávka , tak si to vyřiď privátně cestou SZ, děkuji | | |
|
13.07.2015 23:16 -
upgrade RT3
|
2840608
|
|
lukas1987
|
Město: Praha, Auto: Peugeot 307 sw | Počet příspěvků: 2 |
|
|
potreboval bych nekoho kdo ma nebo umi upgradovat RT3 z nice nic mi na displeji naskocila zprava o nutnosti vlozit upgrade cd a nefunguje vubec nic. Nevite nekdo co s tim?
potreboval bych nekoho kdo ma nebo umi upgradovat RT3 z nice nic mi na displeji naskocila zprava o nutnosti vlozit upgrade cd a nefunguje vubec nic. Nevite nekdo co s tim?
|
|
14.07.2015 09:45 -
Re: upgrade RT3
|
2840682
|
|
lukas1987
|
Město: Praha, Auto: Peugeot 307 sw | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Normalne za jizdy to zacalo vypadavat a pak naskocilo ze to chce upgrade
Normalne za jizdy to zacalo vypadavat a pak naskocilo ze to chce upgrade
|
|
14.07.2015 12:31 -
Re: upgrade RT3
|
2840742
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Kdyz ho chce tak mu ho dejte. Zajed za Jruze a flesnete to. Hlavne bacha na CAN/VAN ale to Jarda bude vedet.
Kdyz ho chce tak mu ho dejte. Zajed za Jruze a flesnete to. Hlavne bacha na CAN/VAN ale to Jarda bude vedet.
|
|
| |
|
|